32

Анонимен

преди 2 години

До До ЧИТАТЕЛСамо дето прикритият комунист Методиев никога не влезе в коалиция с БСП, както вие сега го направихте.

31

Долу Радев!

преди 2 години

Под ръководството на Румен Радев и пионките му от правителството на лигоча Петков България се движи към поредната национална катастофа на база хиперинфлация, фалит на цялата икономика, масов бандитизъм и пълни заличаване на страната ни!

30

до 29

преди 2 години

Ако пък в миналият век Джон Атанасов и Никола Тесла бяха направили като професор Чорбанов сега щяхме да си светим със свещи и да смятаме със сметала!Поне за мен изводът е,че не бива да имаме уважение към такива дето са предпочели политиката пред науката.Защото ако днес живеем по различно от хората в пещерите го дължим на учените,а не на политиците.

29

Анонимен

преди 2 години

Кутрето на сикаджията от Банкя се изказва неподготвени!

28

Анонимен

преди 2 години

Къде сте протестиращи на Юмрука?

27

Анонимен

преди 2 години

Ама и депутати ли имаме....Професорът дето обеща да създаде българска ваксина против ковид сега е пръв антиваксър.Е,то едно е да мислиш как ваксина да направиш,друго е депутат да бъдеш.Добре,че хора като Луй Пастьор,Питър Солк,Калмет и Герен не са се сетили да кибичат в парламента на страните в които са живели.....

26

Анонимен

преди 2 години

Гербаджиите и депесарите се опитват да вземат властта...

25

Анонимен

преди 2 години

То щото СДС има потенциал да се справи )))

24

IQ 3.14

преди 2 години

то се повтори. над водата ни държат дотациите на ес и факта, че има борд. ако бехме "силни и независими" да сме глътнали вода още ноември

23

Така е

преди 2 години

Прав си 20-ти.Само Куку бенд и балет Магаданс ги няма.Е,то затова и по малко гласове имаха.

22

ха ха

преди 2 години

Луи 15 разорява Франция а Луи 16 обира пешкира и го гилотинират. Явно това е играта, ГЕРБ чакат да видят дали оставената неработеща държава, без чужди инвестиции, с авансово изплатени милиарди и разграбени в чували, с най-лошото образование, с най-ниска конкурентоспособност, с не работещ съд и с прокуратура обслужващата мафията, отдавна изостанала зад една Руминия, която преди 15г ни дишаше прахта, дъжава в спор със всички съседи и изолирана в ЕС ще може ли да се вдигне???Евала ГЕРБ, Евала!

21

Анонимен

преди 2 години

Тоя е прав,промяна ще има само когато Рашков вкара Тиквата в панделата,виж за приватизацията(разграбването)което СДС организира не може да бъде търсена отговорност,поради давност.

20

Кирчо Лъжеца

преди 2 години

най-многото дето ще направи е да си разтури семейството.

19

факти

преди 2 години

Кое не ви харесва на ПП?Те са партия за чудо и приказ.С новите цени дето ги вдигнаха така бързо ще надминат ЦЦ само за месец! шест апартамента са ги купили само са седмица.На ден по един.Така се прави,а не като ГЕРБ-12 години да се мотаят.Млади,бързи,смели и сръчни.И Възраждането ги бива-вдигат димна завеса като за световното.Добре действат-вигат протест против зелените листа и ваксините.Нищо,че не са задължителни.Това е тяхната роля в театъра-шум и пушеци да има.Хвала на такива управници!

18

Истина

преди 2 години

А ти кой си? Убиецът на СДС? Ти не си СДС, ти си гербераст

17

Баче Кико

преди 2 години

Ако кабинетът на промяната вкара Боко в затвора ще получи поне една година картбланш от 90% от населението в България.

16

Нищо ново

преди 2 години

Ще им се на остстъчното СДС още една бандитска приватизация като тази на Иван Костов, ни няма как да стане.

15

Анонимен

преди 2 години

Изказването им очевидно е насочено към простия им електорат. Всеки знае, че цените на суровините се повишиха в световен мащаб заради пандемията.

14

Анонимен

преди 2 години

Празни приказки от една несъществуваща формация СДС и една банда крадци ГЕРБ!

13

факт

преди 2 години

Тогавашните събития бяха цветна революция,но забележете-с участието на влиятелни среди в БСП.Де факто-поредната измама,което се видя от последващите управления.