34

Анонимен

преди 2 години

"същото време сметките за ток и парно да са космически" - Ами пипа където може. Явно за тока и парното са намесени по-големи от нея мафиоти и там не може да се бърка.

33

Анонимен

преди 2 години

34 могат ама друг път. Това е незаконно защото за краткосрочен договор не трябва да се слага такова нещо. Освен това никога не са сваляли цената. Което води до натрупване и вдигане на сметките, което реално не е някакъв си индекс, а същински рекет и измама. За това ще има дело о тия неща ще отпаднат. Обаче пропуснатите ползи и неимуществените вреди на абонатите няма кой да ги поиска . Освен ако не ги заплашат с отнемане на лиценза. Тогава много набързо ще платят обратно всичко.

32

Силвия

преди 2 години

Несериозни усилия и време за около 1лв на потребител на месец. По-добре спрете корупционните течове, привличайте инвеститори, а не се занимавайте с ПР акции.

31

Анонимен

преди 2 години

Празни приказки за пазара. Говори така за да се хареса на хората. Говори измислици за да спечели малко рейтинг.

30

Комуняга

преди 2 години

Нинова че ви оправи! Тя е дърта комунистка и знае как държавата определя цените на стоките и услугите.

29

Анонимен

преди 2 години

О божеГоляма победаГоляма подкрепаЧист популизъмПопулизъм в най чиста форма.

28

Анонимен

преди 2 години

Не само операторите. Защо се ограничавате само с операторите? Топлофикация, Енергото, Водоснабдяване, бензинджиите - те не ни ли дерат кожите в момента? Защо на тях не им забраните да вдигат цените?

27

Анонимен

преди 2 години

Е аз не мога без телефон и интернет, да си призная, но това, че тази лелка се заканва, че нямала да позволи увеличение на мобилните услуги с по 1-2 лв и в същото време сметките за ток и парно да са космически....я прави смешна! Това не е никаква загриженост за потребителите, а евтин пи ар и търсене на внимание...

26

Анонимен

преди 2 години

Ах, колко е доволна от себе си Корни, как се прави, че цялата власт е в нея. А всичко е много просто - има клауза в договорите, че операторите могат да индексират цените, но само за една година назад. Това е!

25

Анонимен

преди 2 години

26 я кажи шефа на ЕЦБ и шефа на МВФ колко вземат. После си представи че си разменят постовете както си искат. А ти истерясваш по някаква от Крушовица .

24

Последни Новини

преди 2 години

ден на разбиващи новини - Давид Сасоли Мъртъв от КОВИДВАксината, Шефа на Пфайзер в Интервю "КОВИД ваксините НЕ Отговорят за Стандартите за БезОпастност за Хора" - новини, обаче - няма, а предспоставки за ТриБунал - съвсем!!

23

Анонимен

преди 2 години

Тая *** кога ще събере кураж да се издърви на банките които безочливо ни ограбват с измислени такси ??

22

Одеве кензох

преди 2 години

Това са фактите, сигурно то е това в ръката и в джоба мама ви мизерна яжте ми лаината.

21

Анонимен

преди 2 години

24 не е много така. Бабата трябва да може да се обади, я на лекар, я на сина си да и докара храна и лекарства. Лошото е че точно от там тръгват телефонните измамници.

20

Плевенски циганин

преди 2 години

Някой искат да пичели повече отколкото завлужава

19

Анонимен

преди 2 години

18 Да *** хич не ми е жал за тия мафиоти. Искам да умрат Марио Драги и Лагард. Тези наскоро си размениха постовете.

18

Анонимен

преди 2 години

Хората могат без телефони, но без храна и топло няма как да изкараш зимата. Ако песионерите са единни и се откажат от ползване на клетъчни телефони никакъв картел няма да спаси операторите

17

Анонимен

преди 2 години

Нинова продаде народа подкрепяйки сертификатите. На другите избори 2%

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9... Хич не си играй пичч. И аз бегах от Виваком та се нахендрих в Теленор та от трън та на глог, за МенТЕЛ и мисъл да не мислиш. И трите са солллташшак. Нарича се КАРТЕЛ. Като при бензиностанциите - уж са конкуренция, ама сами си договорят цените.Стой си на вивата, че теленора е по зле, а А1 (МенТЕЛ) е АД

15

Истинските Новини

преди 2 години

Председателя на ЕвроПарламента Давид Сасоли - тази Сутрин е Умрял! Позвайте, защо няма статия в този сайт и повечето сайтове - ами някак е трудно да обясниш как КОВИД-Ваксиниран Умира от КОВИД! щото тогава или Ваксината Убива или не прави разлика и 100% не работи!! и двете възможности са против Партийната Линия... Лицето на Геноцида е пред Вас - гледа ви втурачено....