34

Анонимен

преди 2 години

След това плаж моренце балкан шапка на тояга и 5000 заплата у джоба депутати брат

33

Абе Ваньо

преди 2 години

Това че брат ти е жив и здрав, се благодари на Бог. А колко хора не им понесе и измряха, точно заради егоисти като теб и брат ти. От твоят стеснен мироглед и през призмата на брат ти, може и да е така, както казваш. Но през погледа на загубилите близки хора ти си ***. За да видиш целия пъзел, трябва да се издигнеш малко по-високо. А не само това, което на теб и брат ти, ви изнася. Толкоз за теб. Нямам какво да те коментирам, нито теб, нито себеподобните ти.

32

Анонимен

преди 2 години

Лежане един месец по празниците.Един месец карантина на балкана един месец вкъщи и зимата свърши.Тия са като мечките заспала мечката зимен сън и се събудила маи месец като станало топло

31

Одеве кензох

преди 2 години

.

30

Анонимен

преди 2 години

Лежане

29

ПЛАНдемия

преди 2 години

Хаха измислици премислици е положението

28

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Да ви сер...м на изолацията да ви сер.....м...На брат ми у тъппппата фирма им правят тестове всеки ден и декември нашиО светнал.Няма кашлица, температура или задух.. Абе нищо му няма ама теста бил положителен и кво - 14 дни карантина и минус 40% от заплатата, че чак и до магазина за ядене не трябвало да ходи оти глобата е баровска. Киро да ми яде шпека...

27

Анонимен

преди 2 години

24 скрийсе някъде бе човече, изчакай няколко години нещата ще се оправят. Всички ще станем щастливи. Потърпи малко.

26

Анонимен

преди 2 години

Днес ми е 18 ден в изолация. Нямам симптоми от 12 дни вече. Да ми плащат болничните, щом им е зор.

25

Убиват с СРС

преди 2 години

Съдът в Страсбург направи на пух и прах законите за подслушване и следене у нас

24

Бачо Стойчо

преди 2 години

Да си говорим честно и директно - почти не остана човек , който да не изкара вирусът е Бг! Всички вече имаме познати ,колеги , близки...85% от хората го изкараха сравнително леко ( за около 5-6 дена) . Имаше и такива ,които лежаха в болница . Имаше и на командно дишане. Други починаха ( мир на праха им) . Но като цяло фактите показват ,че карантина повече от 7 дена е напълно излишна . Да се съди според конкретния случай ,но да се държат напълно здрави хора седмици вкъщи за няма нищо е безумно

23

Ковид фиаско

преди 2 години

Изпълнителният директор на Pfizer (Пфайзер) Алберт Бурла заяви, че две дози от ваксината на компанията не дават достатъчна защита срещу варианта на коронавируса Омикрон, а първоначалните дози са загубили също голяма част от ефикасността си за предотвратяване на хоспитализация.

22

Анонимен

преди 2 години

С това решение, взето вече в почти целия свят поради липса на работна ръка, ясно показва колко е безмислено да се слагат под карантина контактни хора. Ако беше много страшно нямаше да я намалят от грижа за хората. Грижата сега е за парите. Вижте колко е лесно, една стачка и ще се гътнат. Ще се огънат без паричките си. Малко им трябва. А на хората им е нужно малко повече вяра че нещо зависи от тях.

21

аз

преди 2 години

До АнонименТъпа бюрокрация. Това е единствената причина хората, които са в карантина и са минали 10-тия ден да се налага да останат под ключ до 14-тия.

20

Анонимен

преди 2 години

Съчинилият този пореден акт - венец на тъпотата, следва от джоб да плаща болничните на всеки карантиниран, който има отрицателен тест. Да се държат здрави хжора по къщите, вместо да ходят на работа - ба си и престъплението против държавата и народа! Разстрелът трябва да се върне у нас. И Народният съд.

19

Анонимен

преди 2 години

Поредната идиотия - карантината следва да се отменя при отрицателен тест, който доказва, че не е налице заболяване или зараза, а не при бустер, който нищо не доказва, освен че някой си бил поставил ... бустер. Ама пусти му слугинаж на фарма мафията - друго не може да измисли и направи, освен да ол иже подметките на началниците си. Такъв отявлен геноцид, фашизъм и нарушения на на конституцията и законите никога не е имало в България, дори по времето на "комунизма" и на режимите преди него.

18

Цоко

преди 2 години

Сваляйте карантината въобще , палячовци ! Който е болен си се лекува - останалите на работа ! Така е било винаги ,когато някой боледува от грип или друг вид настинка . Видяхте ,че в момента има сезонен грип та дори да го кръщавате Омикрон или както си пожелаете и дадохте задна . Няма да има кой да работи при висока заболеваемост ( съвсем очаквана за сезона) при дълга карантина . Финализиране цирка , сгъвайте го полека и даде върнем към нормалния си живот, който и без ПЛАНдемията е труден в БГ!

17

До 7

преди 2 години

Мен, винаги, ме е вълнувал този въпрос: карстинира се някой, който живее сам или цяло семейство. Добре, вирус, зараза. Но:: КОЙ, ПО ДЯВОЛИТЕ, ще му осигури храна, лекарства, като не може да излиза?! Не всеки има роднина в квартала, в който живее. Пълна НЕФОМИСЛИЦА!Е, затова, ще си карам Ковида нелегално!!!

16

незнайко

преди 2 години

БЕЗУМИЯТА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДОКОГА ЗА ДА ГИСПРЕМ НА 12 -ТИ ЯНУАРИ ИЗЛЕСТЕ НА ПРОТЕСТА ПРЕД НС

15

maliii

преди 2 години

Всички касиерки от големите вериги - хайде в карантина. Ми, те всеки ден са контактни...А и карантинираните, редовно си ходят до хранителния.