11

Джолан от шунка

преди 2 години

Може би шунка от джолан?

10

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че Сатаната е на друго място.

9

Сюлейман паша

преди 2 години

Ее,ако беше осьществил това,от което си се плашил,че може да се случи, щеше да спестиш много излишни неприятности на човечеството,Мистьр Рамзи!Кьсно е вече,чадо,кьсно е-той и в Казахстан се яви на конкурса за най високия човек на света...

8

Анонимен

преди 2 години

Чудя се кой е по-жалък Рамзи или мисирката публикувала такава тъпня.

7

Анонимен

преди 2 години

Най-плашещия човек според мен е бил Сталин! Може би докторите без да искат са ускорили смъртта му, защото дори когато е бил тежко болен ги е било страх да го доближат (заради "дело врачей" може би). Даже като е умрял ги е било страх да проверят отблизо. Да не би да живне! А гледах Брежнев и Никсън вдигат чаши за наздраве, и Брежнев чака Никсън пръв да отпие. И го гледа подозрително!

6

Анонимен

преди 2 години

Аз пък реших, че след като Путин е най-страшен му е сготвил новородено. Нали руснаците закусвали с тях, поне така викат англетата.Иначе меко казано в шоуто се държал като истински ***, нали затова е и шоу.

5

Бачи Кико

преди 2 години

Днес.бг - Байдън е на дъртия, на когото сме лапали

4

маркиз дьо саП

преди 2 години

Щом не е готвил за Бойко Борисов - да си мълчи!

3

Ха

преди 2 години

Е и Рамзи трябва някак си да напомня за себе си.....щото пари трябват да храни плодовитата си съпруга а бизнеса отдавна се срина .

2

Сайба Ушефа

преди 2 години

Често бъркам солта с цианкалия и изпадам в нервни кризи, когато сервирам на важни хора, другите обикновенно не разбират от какво са си заминали.

1

Киро Торонтино

преди 2 години

Скоро ще готвиш и за мен и ще мислиш по друг начин. Няма излизане от карантини тук! И Навални ще те съжали!