31

Анонимен

преди 2 години

Тия добра извадка правят от 15-20 хиляди теста на ден дават 48 проби на седмица. Е така се прави наука и статистика. Иначе най важното е казано бустера най важен е бустера. Тялото ми е кофа о ще го наливат с бъркоч. Айде да пропусна а?

30

Таня

преди 2 години

Имам неваксинирана приятелка с Омикрон, която има само силно главоболие, стига само сте плашели

29

Анонимен

преди 2 години

Калъчев , ана тебе и 1000 пръчки на голо ще са ти малко.

28

Уууубряя

преди 2 години

Стотици хиляди години човешка еволюция и природно генно приспособяване сега някакви си безумни калпаци мъчат за 2 години да унищожат света с ГМО отровите си с които уж щели да ни лекуват!

27

Ковид 19

преди 2 години

е зооноза.А както е известно на специалистите, 80% от човешката популация е генетично резистентна към зоонози.Дъвка за наивници е така наречената пандемия

26

dmx

преди 2 години

А маркетинговия отдел на световния рептилиат брендрира ли брендира нови вируси все едно Ариел продава

25

dakotabg

преди 2 години

А,да се боцнем по 1000 игли,ще стигнат,ли да мирясате?

24

Възмутен

преди 2 години

Защо няма никакъв контрол кой и какъв да се изказват публично по темата и да заблуждават народа?Този е за прокурора директно!Какви научни проучвания и изследвания е правил и какви са му доказателствата?Къде му е сертифицирания и одобрен от медицинска комисия научен труд?

23

Омикрон

преди 2 години

е практически безвреден за Неваксинираните

22

Анонимен

преди 2 години

няма какво да мерите антителата, слагайте бустерни дози - колко точно звучи.

21

Е, па...

преди 2 години

Нищичко не си разбрал. Нито думичка. Това, че някой е изкаран да плаши, съвсем не означава, че ние му се връзваме. Точно обратното е. Просто е толкова смешен вече начинът на действие с тези "специалисти" по вируси, толкова са прозрачни и предсказуеми...

20

Никому неизвестен

преди 2 години

След като прочетох какъв е този доктор, собственик на какво, положението моментално ми се избистри. Понеже се чудех като какъв точно се изказва. Вече не се чудя. 1000 единици не били достатъчни! Ха! Статия за баламурници - който се върже, все файда

19

До Е, па

преди 2 години

Е па много сте плашливи бре. Щом истината ви плаши не ще да е само страх ами нещо в притурка. Я психо я михо нещо?

18

ДДРОнег

преди 2 години

До 12__Като дете, карах скарлатина, поне така пише ... После имах поне три пъти много близки контакти с болни от варицела , без да се заразя ?!__Шантаво нещо, а поне за последния път , се водя с отслабена имунна система ?!

17

Анонимен

преди 2 години

Ами тоя *** да вземе да проумее най-сетне, че не всичко е анти-тела. Има и клетъчен имунитет. ДГД тия плашипут*арници. Ако много ви е страх, правете си промивка на носа и гаргара на гърлото с 1% разтвор на повидон йод като се приберете вкъщи. С това ще го прекарате много по-леко.

16

Е, па...

преди 2 години

Естествено, хората трябва да се тестват нон стоп, бизнесът на този доктор да върви напред. Той как точно определи тези 1000 единици антитела????? Изкарват напред всякакви "капацитети" да ни плашат. А утре, понеже е вторник, какво чудо ще е още от ранни зори , не ми се мисли

15

Анонимен

преди 2 години

"Вече има засечена проба на човек с бустерна доза, който да е заразен с Омикрон."Дори е излишно да коментирам.

14

ДДРОнег

преди 2 години

Смятайте за к'ви бал*ъци ни мислят : ""Вече има засечена проба на човек с бустерна доза, който да е заразен с Омикрон. Логиката на бустерната доза работи - хората имат незначителни оплаквания. Хората с тях ще бъдат инфектирани, а не болни", подчерта д-р Калъчев."____Аве, д-ре, много хора изкараха Делта-та леко и без особнеи оплаквания, а Омикрон-а нали го дават за още по-лек !!!

13

Анонимен

преди 2 години

Не е за вярване колко глупости чухме покрай фалшивия вирус..... Щом доктор Грую го е казал значи няма как да не е така!:))))))

12

Анонимен

преди 2 години

Не е за вярване колко глупости чухме покрай фалшивия вирус.