25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"това което прави е да заразява клетките и ги кара да произвждат ..."Абсолютно съм съгласен - вирусът заразява клетките и ги кара да произвеждат чужд протеин - протеина на вируса :)

24

Анонимен

преди 2 години

Папагал...

23

Анонимен

преди 2 години

До Човек Препарата не създава имунитет. Това което прави е да заразява клетките и да ги кара да произвеждат чужд протеин в отговор на това имунната система произвежда антитела за да убие заразените клетки и да премахне протеините. Докато организма се изчисти от това минава време. За това време лъжат че хората имат имунитет. Не нямат имунитет а имат антитела. Ако имаше имунитет нямаше да изчезва след като изчезват антителата.

22

Анонимен

преди 2 години

валиден лекарствен продукт - ех лельо дори и ти не го наричаш ваксина, пък на другите се сърдиш

21

ай сиктир

преди 2 години

абре ти-к-ве-ник такъв ти неразбра ли че НЕ ИСКАМЕ да се ваксинираме ...НЕ ИСКАМ бе толкова ли не ви е ясно, ако ще умирам ще умра един път като мъж не като страхлива п**тка !!!! 2 години станаха вашият нов грип така и не иска да ме хване, както и преди почти не съм боледувал от грипове....не щото гена ми е такъв а просто живея по нормален наччин за тялото ....не се стресирам храня се разнообразно не със диети и глупости, пия си много вода и бира и алкохол, ДВИЖА СЕ!!!!

20

сертификат

преди 2 години

трява да се дава само срещу дупчене!не трябва да се дава сертификат срещу тест за антитела, защото това създава автоматично двоен стандарт - едните без да рискуват получават "пропуск" по тарикатският начин, и се движат заедно с тези, които са рискували!това създава разделение, и даже бъдеща конфронтация. рискувалите не сме съгласни с тези "равни права" !сертификат - само срещу дупчене!

19

Експерттулупадибегов

преди 2 години

Много исках да кажа нещо, но просто нямах желание.!.

18

О хо хо

преди 2 години

ДА ИМАШ СЕРТИФИКАТ И ДА ИМАШ ИМУНИТЕТ СА ДВЕ КОРЕННО РАЗЛИЧНИ НЕЩА!!! О ХО ХО ХО!!!

17

Баче Кико

преди 2 години

Ричи, оплачи се на баштицата си в Банкя докат не са го вкарали в затвора

16

Анонимен

преди 2 години

Сертификатът е едно голямо,зелено нищо.

15

Анонимен

преди 2 години

Алибегов не е запознат че ЕМА даде разрешение на "ваксините" след силен натиск от еврокомисията. Това излезе след хакерска атака над електронната поща. Това означава че лица които не разбират абсолютно нищо са дали нареждане тези препарати да се допуснат. Какви са мотивите всеки може да се досети след като Макрон в таен запис казва на някакви германци че ваксините имат за цел да намалят населението на земята. Повече има ли смисъл да се коментира? Алибегов, скрий се някъде бастунн неадекватен!

14

Човек

преди 2 години

Е КАК ДА НЕ Е ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА КАТО ИМУНИТЕТЪТ СЛЕД НЕЯ ТРАЕ 3 ДО 6 МЕСЕЦА МАКС, КАЗАНО ОТ СВЕТОВНИ УЧЕНИ!? КОЯ НОРМАЛНА ВАКСИНА ИМА ТАКЪВ КРАТКОТРАЕН ЕФЕКТ?!?!? ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ БУСТЕРИТЕ ТРЯБВА ДА СА ПОНЕ 3 ПЪТИ В ГОДИНАТА!

13

Анонимен

преди 2 години

Този изглежда са го купили за да говори така.

12

Анонимен

преди 2 години

Мазен Тарзан в напреднала възраст лумка БГ дърта коза.

11

Мнение

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо дадоха 40 милиона наши пари за разяснителна кампания(пропаганда и агитация на ментетата)!Няма начин тоя да не се е присламчил и там да точи хилядарки!Мутрите са само там дето са лесните пари и далаверата!

10

А

преди 2 години

Тоя мазен, гнусен плъх пак изпълзя от дупката.

9

Анонимен

преди 2 години

Ние сме много неразбрано общество, постоянно се хаби излишна енергия в безплодни дискусии. Но, щом има такива индивиди като тоя с много съмишленици, това е. Затова правиме избори през 3 месеца и т.н. После на последно място в Европа и света по всички показатели.

8

О чуден

преди 2 години

Меката китка на цензора ме изтри но пак ще кажа..нали тая сбръчканата мутра искаше зелени сертификати че давали свобода за пивниците!Ами ей му ги!Какво пак реве и е недоволен?Няма ли сертифицирани клиенти?Мухаха!Какво пак иска тоя?Пари ли?

7

Анонимен

преди 2 години

Алибегов какъв бизнес има тука ?Да се експлоатират млади хора на макс скорост с цел милиони печалби.Бизнеса в нормални държави помага на образувание ,медицина ,спорт тука само *** и експлоатира .Е вечно щастие Алибегов няма .

6

Анонимен

преди 2 години

препарата е в клинична фаза на изпитание до март 2023 го точка .Който си я бие знае знае ,че е в ролята на лабораторен плах ,точка . Най ваксинираните държави къртят тавана по заразени ,пълнят болниците и моргите точка.Какво има тука още за обясняване.