35

Асан

преди 2 години

За мерси не *** търси дай пари за пасти :)))

34

?

преди 2 години

А той защо не си тръгва, никой не го задържа !?

33

Анонимен

преди 2 години

Хм, увредени и редуцирани, казваш... Явно ваксинацията в България е започнала някъде 1950-те тогава :)

32

Анонимен

преди 2 години

до 17. Той е тенисист! А ти кой си ваксано з о м б и!

31

Анонимен

преди 2 години

Джокович, а и цялата му фамилия, са сериозно мръднали. Пусти балкански манталитет, види се човек в пари и решава, че е Господ.Впрочем, Джокович живее в Монако, заради данъчния рай там. Така че, национализмът е за пред бай Миливое, ама като се опре до пари става друга работата.

30

Анонимен

преди 2 години

В топ 100 има двама други неваксинирани - французинът Юбер и американецът Сангрен. Двамата пропускат турнира и показват достойно поведение. Няма мишкуване, няма хитруване, няма измислени медицински причини, няма схемички с турнирния директор, който начаса трябва да си подаде оставката. Джоко хем не ваксиниран, хем напира, че се и прави на жертва?!!! И балканските "умници" изпадат в екстаз дотам, че търсят и къде е австралийското посолство. Такова в София няма! Защо няма сами да си отговорят

29

цирк Ваксинация

преди 2 години

Скоро няма да приключи. Искат ви увредени и редуцирани. А ваксините са менте и половина.

28

хаха

преди 2 години

Омикрон е сезонен грип. Затварят хората заради грип.

27

Анонимен

преди 2 години

Ако не искаха да го пускат да му бяха казали. А не да му разрешат да участва, а после да се изметнат щото сами не си знаят законите. Ако изобщо имат такива, а не си ги съчиняват на момента.

26

Анонимен

преди 2 години

Това как законите са еднакви за всички е някаква безвкусна шега, нали? Или е някаква проява на инфантилност? Законите се приемат от лобисти и те служат на този, който е поръчал приемането им. А властите са изключително избирателни в прилагането им даже в Австралия. Отдавна са минали времената, когато закони са приемани в полза на данъкоплатците.

25

Анонимен

преди 2 години

Балканецът когато има пари или власт (понякога и двете) се самозабравя. Мисли си , че светът е в краката му. Но като го лупнат с някоя дъска по дебелата глава може и да се освести.

24

Анонимен

преди 2 години

Аба Джукович, законите са еднакви за всички. Ако ще Кирил Петков да беше на твоето място, пак нямаше да го пуснат. Не се взимай за много важен.

23

Анонимен

преди 2 години

#19, добре е, че си възмутен, че някой си повярвал, че е бог. Но такива като теб са по-тихи от водата и по-ниски от тревата, когато разбни "богоизбрани" етноси закрепили се като такива в Член 1 на Библията ти разбиват обществото, културата, икономиката, генетиката, фалшифицират ти историята или директно те убиват. В този случай ти ще си даже техен верен приятел. Виж, ако някой друг реши да се има за бог или богоизбранн, само тогава е проблем.

22

A

преди 2 години

Отдавна чета коментарите и откровено се вижда че 90%са простив ваксините.Но тук не става въпрос дали е ваксиниран или не а че изобщо се опитва да избегне техните закони в тяхната държава!Като неиска неиска тогава кръгом към Сърбия!Ще занимава целия свят със себе си толкова ли е велик сръбски тарикатАман от този балкански манталитет ама ще ги измамя тия

21

Анонимен

преди 2 години

Баща му го обявил за Исус Христос... Мисля че няма нужда от повече доказателства ,че цялата фамилия е сериозно изтрещяла.

20

Анонимен

преди 2 години

Новакс Исусов избира Ryanair!

19

До 14

преди 2 години

Абсолютно съм съгласен. Овце, гoвeдa и зомбита да не се месят в отношенията между хората.

18

Анонимен

преди 2 години

Кой е този? Има ли нещо общо с цената на тока и нафтата?

17

Анонимен

преди 2 години

Абе, Австралия има ли посолство в София? Ако има, да се съберем там и да им изкажем нашите чувства.

16

Анонимен

преди 2 години

Манията за величие е на път да го съсипе. Неадекватно поведение от негова страна и още по-неадекватно на семейството му. Първо беше нов Спартак, после се издигна до нов Христос?!!! Вече си е повярвал, че е бог!