109

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече непродадени апартаменти в София, толкова повече рекламни статии за високите заплати в същата тази ... София.

108

Марин

преди 2 години

То и да не бяхме намашяли с 1млн пак същата работа. 95% от имигрантите са нискоквалифицорани. Тези фирми такива хора не търсят.

107

В.

преди 2 години

Големи компании бе. Щели да назначат 150 души в "автомобилния сектор" Това ще да е супер роботизиран завод.

106

Гроздю Цъшхжчев

преди 2 години

ИСКАТ ама НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ!

105

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах от къде ще намерят работна ръка тези инвеститори, като населението на България е намаляло с близо 1 000 000 души за последните 10 год. а може и да са повече. Ще разберем като излезнат резултатите от преброяването.

104

До Цецо Мен

преди 2 години

Абе те индийците са ясни - за да стъпят е ЕС им трябва офис в ЕС (някои банки имат изискване центровете за поддръжка да не са извън ЕС). А ние все още сме евтина дестинация. Обаче са закъснели. Има фирми, които плащат по-добре и отношението е по-човешко.

103

Анонимен

преди 2 години

Мерси от индиец шеф. Има такива български фирми, народа гледа да се изнася от тях.

102

Кико ги ръси тези

преди 2 години

Нали ще ставаме и световен производител на електрически автомобили чрез албанско - немски инвеститор.А някой от тарикатите край Кико пък обеща ида произвеждаме огромни серии електровелосипеди.Наред с трите моста над Дунав и трите тунела под Стара планина,ще ни се наложи да компенсираме недостига от работна ръка с внос на инженери от Афганистан,Ирак и други мигрантски страни,изнасящи интелектуалци.Кико и сие яко работят за превръщането на БГ в икономическа сила от световен калибър.

101

Анонимен

преди 2 години

Как няма да ви лъжат със средната заплата в София, че е 2000 лв., че ще дойдат инвеститори които ще плащат 3500 лв заплати и т.н. като толкова много инвеститори чакат да си продадат новопостроените жилища и търсят балъци под дърво и камък

100

МНЕНИЕ

преди 2 години

Държавата не трябва да спъва такива инвестиции . Проблема идва от заплатите - в България има Таван на Осигуровките и Пенсиите - това трябва да се промени .Представете си че сте работили в Германия цял живот , плащате всичко което трябва като осигуровки и ФАЛ - има таван на Пенсията - това се случва в България .

99

izh

преди 2 години

Парния котел *** едно приспособление - изпускателен клапан. Когато се вижда , че икономиката на държавата е хукнала по надолнището трябва да се поизпусне парата малко реклама на ментържийчетата второ издание, малко баламосване - абе отработени технологии при 90% собственост на медиите. Днес си получих сметката за газта . Моля се зимата да е все така

98

Анонимен

преди 2 години

Никакви инвеститори няма да дойдат в България, защото не ставате за нищо.

97

Програмист

преди 2 години

Та ние сме белите индийци на Европа, заедно с придошлите македонци и украинци които заработват като айтита тук.

96

Анонимен

преди 2 години

3500-9000 индийски рупии по вероятно

95

Анонимен

преди 2 години

Естествено че има, какво да кажат великите българи- че никой не иска да има работа с тях и че всички ги заобикалят като проклето прокажено мутренско връзкарако рушветчийство племе ли? Хахаха

94

Асан

преди 2 години

Елате у Каспичан и на 1000 евро заплата сме съгласни :)))

93

Анонимен

преди 2 години

Каква е тая креватна индустрия?

92

Гост

преди 2 години

Стига вече в София. Има достатъчно други градове в България. Осакатихте държавата. Направихте София на гето.

91

Факт

преди 2 години

А знаят ли от общината каква комисионна взимат⁉️

90

Цецо Мен

преди 2 години

Щом индийците правят аутсорс при нас...всичко е точно.