186

БОЛАВА

преди 2 години

БРАВО Сърбия велики хора,браво Русия,българските мишки гербаджийски се крият и викат НАТО .Велики православни народи борят се за независимост.САЩ ли е шефа на света???

185

Krom

преди 2 години

Какво общо има Исус! Дъртия нещо се обърка - Джокович е нарушил визовия режим - и както каза Морисън - правилата са правила. Това да не са им Балканите? Значи десетки и стотици професионални тенисисти могат, но не и сръбския тарикат? Е, не уцели държавата.

184

висок

преди 2 години

Браво на Австралия, че отряза тарикатлъците на балканския чалгаджия!

183

Анонимен

преди 2 години

Стига сте ни занимавали с тоя *** хвърли топчовец! Ай замислете се малко - какво полезно за света прави този човек като си подхвърля топчета с други хитреци а бунаците гледат и ахкат! Да се скрива в *** си Сърбия и да не се репчи на белите държави!

182

( '_' )

преди 2 години

Хубаво е да се спазват правила, НО когато тези "правила" са нелогични, се пораждат въпроси. Например: "трябва да се ваксинираме за да спрем разпространението на болестта"!? Само, че ваксинираният разнася болестта точно толкова, колкото неваксинирания, на всичкото отгоре има официално разрешение (сертификат) да я разнася безпроблемно!?! Това ми звучи като "да забраним на *** да ядат кафяв шоколад, защото може да си отхапят пръстите." Подкрепям Джокович.

181

Анонимен

преди 2 години

Баща му пи-ара е трябвало да провери какви са необходимите документи за влизане в страната

180

...

преди 2 години

Да вземе да се върне в Сърбия, където както у нашата родина, правилата са в най-лошия случай избирателни, а в най-добрия избирателни или дори ги няма. Неспазването на правила е най-голямата причина да сме бедни и мизерни като държава, но като гледам на масовката и харесва.

179

от

преди 2 години

Голяма драма, няма що. Милионер иска да финтира закона с цел лични облаги. За хилядите нормални хора с изкаран ковид и антитела ваксина или тесла. Герой бил. Не герой, а дребен тарикат, защото за да си герой трябва да жертваш нещо, да жертваш големите турнири в името на убежденията си, а не да се опитваш да преметнеш системата и да се изплюеш в лицето на нормалните хора, които нямат твойте пари и възможности, но благодарение на тях си станал известен ...

178

тренера

преди 2 години

Джоко има първа доза ,но не му се отразила добре ,икат го с 3 дози и леко болен ,че да не вземе купата

177

Анонимен

преди 2 години

В чужд манастир със свой устав не се ходи...

176

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам, че в Сърбия ще е толкова сложно да си вземе зелен сертификат, тук има други мотиви. В един момент първите стават неудобни.

175

Анонимен

преди 2 години

Не го знам Джокович как продължава да живее в този див запад в Монако.Голяма мъка ще да е.Баща му сигурно по цял ден плаче.

174

Лекар ихтиманец

преди 2 години

Концлагера се отличава по това, че ти отнемат свободата да вземаш решения за собственото си тяло, а не по това, че умират хора! Австралия е огромна и рядко населена страна континент. В момента там е лято и се чудя защо са им нужни мерки?

173

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен182 Господ е един и той е Бат Бойко да Пребъде Името Му Свято Господне .

172

Мен

преди 2 години

Какво очаквате от държава, на която националният празник е денят на пристигане на първият кораб с *** от Англия. До този момент са изпращали само затворници.

171

Коце

преди 2 години

А помните ли лятото на 2020 година когато бащата на този същия младеж обвини нашия Григор Димитров, че заразил синчето му с ковид, защото го бил прегръщал. Явно антителата са свършили.

170

Името

преди 2 години

До Анонимен 46, не се гневете на комплексарите, няма да ги оправите.

169

Име

преди 2 години

До Томичукалата 36, Личи си отдалеяе,че не сте живяли(не говоря за туризъм) в чужбина. Излезте за няколко години и ще Ви се отворят очите, ще разберете какво е злоба + лицемерия.

168

Анонимен

преди 2 години

Кацнал с частен самолет друг път. Пристигнал е с редовен полет на Емирейтс от Дубай!

167

Анонимен

преди 2 години

До Хахахаха 10, В това няма нищо лошо. По-лошото е когато се превърнете в стадо спряло да мисли, задава въпроси и вярва на казаното по ТВ, без значение дали сте балканец или за какъвто имате претенции.