61

Щастлив и

преди 2 години

доволен съм, че от екрана на телефона, от всяка новина грее усмихнатото лице на Кирил Петков. Толкова бях свикнал медиите да ни заливат с мазната, нагла, противна, корумпирана мутра на Тиквуний Борисов, че сякаш живеех в кошмар.

60

Идеалист

преди 2 години

Ах, колко е хубаво нашето американско ***. Разиграва ни театро. Да не учил в Бруклин? До 3 Март да си отива в канадските гори! Да вземе и Р. Радев. Да ловят риба с изкуствени червеи.

59

Анонимен

преди 2 години

"Не Плюйте Кирил много, че баща му чете форумите и го изживява тежко"++++Да дойде тогава него да наплюем за дето не го е извадил навреме.

58

akudд

преди 2 години

кироооо ша ядеш бахура. САМУИЛ е БЪЛГАРСКИ ЦАР!!!!! КИРИЛИЦАТА Е ПОРЪЧАНА И ПЛАТЕНА ОТ БЪРГАСКИ ЦАР!!!!! БЪЛГАРИЯ 681. РСМ 1944

57

Ха ха

преди 2 години

Наш Кирчо като занесе в Македония тази си физиономия от снимката,която казва "елате ме онодете" и точно ще защити българския интерес.

56

133

преди 2 години

До СофияНе лъжи!

55

Анонимен

преди 2 години

До ДО ВСИЧКИ:"Петков или не знае или се опитва да ни лъже за бизнес отношенията, но само да кажа,че Гърция притежава икономически РСМ т.е. или е напълно дебилен или лъже или и двете"===>Кой да лъже,бе.Киро Ментата да лъже?Честния канадски гражданин да лъже? Това не може да бъде никога.Ей,на, пред очите ми да подпише фалшива декларация за гражданство, пак няма да повярвам,че Киро е способен да лъже.И за дебилен не е вярно.Умно е момчето,два месеца курс у Харвард е карало. Ама,ха!

54

Анонимен

преди 2 години

До Я, па Я:"Освен ако не е назначен точно за това, да ни предаде и продаде."===>Абе,хора,ваксините вече ги разбрахте какво представляват, Киро още ли не сте го разбрали.Още ли имате колебания.ДА, за това е назначен.Именно не е избран на избори, а назначен чрез далавера с машинното гласуване, което голямата част от българския народ бойкотира.Но Киро въпреки всичко беше назначен именно за да ни ПРОДАДЕ, ПРЕДАДЕ и да ни довърши.Ако му позволим да го направи, значи си го заслужаваме.

53

Анонимен

преди 2 години

Киро какви 6 месеца какви резултати каква Македония бе еееййй, газ, ток, бюджет...

52

Я, па Я

преди 2 години

До такаИменно и ББ не беше в час с историята и политиката около Македония но беше подбрал хора които бяха наясно и движеха нещата. Кирчо обаче се има за вся и всьо и накрая ще се издъни. А неговата издънка означава издънка за България. Освен ако не е назначен точно за това, да ни предаде и продаде.

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен македонец. А дано стане така. По голяма услуга на България не може да направите. А дано.

50

така

преди 2 години

Струвя ми се, че г.н Петков никого не иска да излъже, той все още живее с илюзията, че нормален диалог е възможен. И през ум не му минава, че тези хора ще прекрачат дори икономическите си ползи по една единствена причина - Сърбия не им дава да имат собствена политика за нищо, камо ли да влязат в ЕС преди нея! Те просто са нещо, което той не познава и дари не може да си представи!

49

врачка от Карабунар

преди 2 години

Вземете му кълбото на тоя НЕЩАСТЕНцървул че ни излага нас истинските гадателки...!

48

Анонимен

преди 2 години

Ходих да се изходя и от чинията изплува Кирчо с дипломата от Харвард , свърши ми работа иначе е досаден

47

София

преди 2 години

Подкрепя за г-н Петков!

46

Анонимен

преди 2 години

Киро чий ще дириш у С. Македония???Самото ти посещение , това че им отиваш на тези на крака е вече ПОРАЖЕНИЕ.Не е ли по-логично страната която търси одобрение да дойде в България?Внимавай какви ги вършиш.

45

Я, па Я

преди 2 години

И, Киро. Ако отидеш в РСМ не се връщай повече. Ти нормален ли си бе идиотино. Те са заинтересувана страна, те да идват тука на крака. Не се и усещаш, че поставяш България в подчинено положение на Скопие. Киро ти си срам за България и българите.

44

Българин

преди 2 години

Кирчо е назначен от запада предател?

43

Анонимен

преди 2 години

Кой го назначи тоя ? А каскета ? А съдебната власт ? Да не е от някое посолство ? Щото Ф16 не отговаря на критериите от конкурса а няма разследване . Що тъй Май не ги избираме ние тия .

42

Анонимен

преди 2 години

Този почтен ли беше? Кире, ако продадеш българските интереси, Господ да те убие, да ти затрие рода до девето коляно!