14

Малииии....

преди 2 години

К'ва пиявица ... Малииии колко е изсмукал кръв и пари от тука ....

13

Хе хе

преди 2 години

До Анонимен А акъл ,с акъл ! И с акъл имат атом,хипер ,сиреч са научно -технически напред и имат технологии ,условия и русурс да работят с тях .

12

И ще излезе накрая:

преди 2 години

Че Ким Чен Ун в сравнение с някой хора чиито действия в името на могъщия портфейл изтребиха един милион човека а милион и половина емигрираха си е направо диктатор от сорта на Кадафи и Хюсейн ама без заплатите високи, че нямат нефт! И понеже нямат нефт там война няма да има!

11

Анонимен

преди 2 години

България пък като е толко успешна с евро и валутен борт, но няма да оцелее с тая демографска катастрофа.

10

Чакай сега!

преди 2 години

Чин Чен Ун срещу Сакскобурготски!Северна Корея режим на тока на населението расте!България - няма режим на тока, ама населението първо измират като мухи , второ плащат един и същи ток два пъти и то вторият път на три разпределителни които по един или друг начин са на Сакскобурготски!

9

Анонимен

преди 2 години

Как с лъжа и кражби. А всичко друго е глад. Типична комунистическа простотия. И до ден днешен няма никаква логика в комунистическата идеология. Освен една... банда престъпници превзели властта.

8

То излиза!

преди 2 години

Че плащаме един и същи ток - два пъти!

7

не

преди 2 години

не ти трябва гадно е

6

Виж го!

преди 2 години

Той е паленце в сравнение със Сакскобурга - ще дам един пример и преди съм ви казвал, че нацисткият печелбарски мозък на Симеон 2 не му дреме за вас, а само за рода и за него. Ето сега примерно - трите електроразпределителни? Частни са нали? Произвеждат ли електричеството? Не! Изкупуват ли го? Не! Държавата го купува от производителите? Какво правят - отстраняват аварии и прокарват ток къде няма, а бюджета им и печалбите им са доста над разходите им! А къде ли отиват тези печалби?

5

Анонимен

преди 2 години

Oще пропаганда....

4

е

преди 2 години

тва не е ясносигурно с ум

3

Пффф...АМАН...

преди 2 години

...от *** статии. Нищо чудно хората в С.Корея да живеят много по-добре от нас със зельето с ориз и боба с боб, пък Медиите в угода на Управляващите я описват като пропаднала и черна, сакън ние сме маааалко по-добре, да не дрспаме много-много.По зле от БГ няма накъде.

2

Бабаяру

преди 2 години

Робите работят, червеният Биг Босс Свинчo пуши любимите хавански пури и лочи швейцарски коняк!

1

Моля ви

преди 2 години

Извинете може ли да ми оправите живота ?Трябва да съм истински щастлив ! А и трябва да имам кариера , приятелка и други неща !