198

Не разбирам много

преди 2 години

Тъжно е да се каже, но отва са отпадъци, когато пораснат едва ли ще е има полза от тях. Всички сме израснали с подобен опит, но това не знам как да го нарека. Може би го е имало и преди, просто сега разполагаме със "снимачки", които не ни излизат от ръцете.

197

падение

преди 2 години

Те снимат,а вие го публикувате!Що за хора сте!Замисляли ли сте се как ще се почувства битото момче?

196

Феликс

преди 2 години

Не е редно 8 на един, но аз като си спомня моето детство в 80 те, постоянно ме нападаха банди от по-големи в квартала, без никаква причина даже - просто ей така..Наложи се да се науча да се бия.В казармата ми беше доста полезно.Главното е да не пускат ножове и камъни в ход.

195

Анонимен

преди 2 години

Аз само от едно съм потресен, тоя що стои като ***? Бой ще яде видяло се е ама що не се защитава? Софиянчета са много ***! На времето в Търговище редовно се биехме с турците, ту те ни биеха, ту ние тях. Когато ти скочат да те бият 4/5/6 човека си знаеш че ще те набият, единственото дето можеш да направиш е да нахвърляш колкото можеш повече юмруци на посоки и следващия път ще се замислят дали да ти скачат, като трябва 2ма 3ма да ходят да си лепят вежди и оправят носовете. Що само седи?

194

Анонимен

преди 2 години

До Иван Атанасов, ясно пак ще се скрием зад институциите и така от 30 години насам. Ми оправете си институциите, институциите са в София, а като гледам там е най-големия зверилник. Или ще обвините, че децата от Надежда са селяни?

193

Анонимен

преди 2 години

Осем срещу един ?! Осем срещу един ли са смелчаците ? Баща му да пали колата и един по един тези смелчаци да ги бие на голо пред даскалото им.

192

Иван Атанасов

преди 2 години

До АнонименНе върви да пишете "Анонимно" мнение, което изкарва всички остнали стърахливци - някак губи силата си. А и преди да искате от хората да станат смелчаци, трябва да поискаме институциите да ги защитават в подобни ситуации. Иначе да, правилното е да имаме гражданско общество и като се види подобна проява всеки да се намеси.

191

Lud ot Plovdiv

преди 2 години

Елате в Пловдив всичките мъжаги от клипа да видите кво ш ви се случи😃

190

Смук

преди 2 години

Айде ся в някой изправителен да правят фелацио и дудоци за да се научат да бият. А малката пикла да отиде да заработи обещетението на околовръстното. Родителите да плащат

189

Анонимен

преди 2 години

Правило ли ви е впечатление колко пасивни и психясали са Софиянци. Виждал съм как в центъра на София трима тормозят един бездомник, а всички просто отминаваха сценката гледайки на другата страна. Тази столица е пълна с психари и страхливци, имаме ли нужда от такава "столица"?

188

Трън

преди 2 години

Покажете ги тия сополчета, барабар с тъпите им родители. Директно в Бойчиновци!!!

187

Анонимен

преди 2 години

София нали е столица и всички са по-култур и от най-големия културак? Кви са тия глупости, това столица ли е?

186

111

преди 2 години

тези са бойчиновци. там ще се веселят по-подобен начин. явно, че нямат възпитание и съответно место сред обществото.

185

Анонимен

преди 2 години

Киро заеми с тези проблеми, недей върши само глупости.Тоя Харвард ти е изпил мозъка, май нищо няма в него вече!

184

Анонимен

преди 2 години

Бащата на битото дете, взема един сап и ги почва наред и всичко се намества.

183

срам...

преди 2 години

Беше ми трудно и срамно да гледам, моля се никога да не съм на мястото на майката на момчето, нито на родителите на малките изверги, които увековечават деянието си...

182

Анонимен

преди 2 години

На всяко действие има противодействие. Така е в природата. Насилие е нужно върху тези 8 те докато бъдат изплашени и унижени и те и много принудителен труд .

181

Анонимен

преди 2 години

Аре, сега сички у детска педагогическа и на дело... Дано момчето няма тежки травми! Така моето дете набиха едни пишлювци, ама като отидоха в полицията и им се свиха сърмите, и на тях и на отворените майки...

180

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Когато бях на 13г. един милиционер ме преби на един мач, защото хвърлих лента (бях я свил от касите в халите). От тогава не ме е страх от милиция/полиция. Не ме е страх от бой, не ме е страх от никой.

179

Възмутен

преди 2 години

Възрастните в Лагера, познавате се всички, направете една подписка, задвижете институциите. Лагера винаги е бил хубав квартал, не се оставяйте да стават такива извращения там. Да не смеете да си пуснете децата навън, то за какво живеем тогава...8 срещу 1 - гледки от гетото..срам какво се казва!!!