135

Ваксниран

преди 2 години

да уж двете дози пазели за по сигурно бустер след това 4,5,6и т.н. за още по голяма сигурност а стига де мисля да приключа с двете.

134

Пловдив

преди 2 години

Грозното е,че такива като вас се правят,че не виждат какво всъщност се случва,че излъгаха за ваксите най вече,и продължават да лъжат,тъй като те(препаратите) явно не работят.

133

Анонимен

преди 2 години

До Пловдив "Ти знаеш ли колко обичайната смъртност за стената,предполагам постоянно е следиш през последните години,или само от последните две." Знам колко е, специално съм я проверявал 10 години назад и е еднозначно значително по-висока от предните 10тина години за всяка от двете години с Ковид. Преструвките за това, кои са опитите за обиди, не вървят. Дори и антиваксърите не сте толкова заблудени. По-грозно от това да обиждаш е да се правиш, че не го разбираш, въпреки, че си го правил нарочно

132

Пловдив

преди 2 години

Ти знаеш ли колко обичайната смъртност за стената,предполагам постоянно е следиш през последните години,или само от последните две.И с кои мои думи те обидих?

131

Анонимен

преди 2 години

Бг ваксъра е много глупав индивид.

130

Анонимен

преди 2 години

До Пловдив Придружаващи заболявания или не, тези хора са смъртност В ПОВЕЧЕ от обичайната за страната смъртност. Много хора си живеят десетилетия с "придружаващи заболявания", тъй че това е само един начин антиваскърчетата да си признаете, че Ковид е опасен и потенциално смъртоносен за МНОГО хора. Също така прави впечателение, че ако антиваксърчетата не изръсите две-три обиди, не можете да почувствате моралното презвъходство. Чудя се какво ли значи това?

129

Муахаха

преди 2 години

Ваксинирайте та да се Разболеете от Омникрон - това е Болест на Ваксинираните!!

128

Пловдив

преди 2 години

Казах ти,че имаш телевизор вместо глава,от тези 31000 починали,30000 са с придружаващи заболявания,а да не говорим,че и лъжат(момчето от катастрофата преди 2 месеца), рани несъвместими с живота,НО теста положителен.

127

Анонимен

преди 2 години

Тос чиляк Кире премиеро нема ли да взима мерки проти вирусте? Алио Кире????

126

Анонимен

преди 2 години

Ние с братчеда се ваксинирвахме и от щаба ни дадоха по 3 хиляди лиева и вачер за Банско 10 диена. Сега разпускаме и си пиеме вискито. Айде лека

125

Имунизационен

преди 2 години

Ха такъв. Три пъти съм имунизиран. Пак ли?

124

Анонимен

преди 2 години

До Пловдив "Елеминира ги само в главата ти,яснооо,с такова изказване си личи какъв си, слабоумен или платен драскач." Значи тези 31 хиляди са "само в главата" ми? Ясноооо.

123

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не спират разпространениет на вируса.Ваксините не предотвратяват заболяването.Ваксините не предотвратяват тежко заболявате..никой не може да докаже, че го предотвратяват..Многократното приложение на тези ваксини със сигурност ще се окаже осакатяващо.

122

Пловдив

преди 2 години

Елеминира ги само в главата ти,яснооо,с такова изказване си личи какъв си, слабоумен или платен драскач.Предполагам,че за теб е нормално математици да ти обясняват за вируси и болести .

121

Анонимен

преди 2 години

До Пловдив ".Сигурно си с три дози,и не си намираш място от яд.,че си излъган,и,че,нищо не можеш да направиш" Все по-често срещам антиваксърчетата да се самоубеждават колко ни е зле и колко сме се прецакали ваксинираните ... докато вируса ги елиминира като за световно.

120

Анонимен

преди 2 години

Целия свят говори, че ако си колкото повече дози имаш толкова си по-податлив на макарона, а те ваксинирайте се !!! ама че глупост!

119

до 146

преди 2 години

Нормален организъм може да изработва антитела и имунна памет за около 10 000 патогена едновременно. Ваксина на 3 месеца е нищо на фона на този капацитет.

118

Пловдив

преди 2 години

И кое е вярно от всичко това което казват по телевизията,или отнякъде другаде черпиш информация? До про ковидваксъра ми е въпросът.Сигурно си с три дози,и не си намираш място от яд.,че си излъган,и,че,нищо не можеш да направиш.

117

Анонимен

преди 2 години

Китайско американската чума е безобидна

116

Анонимен

преди 2 години

За кога?