24

...

преди 2 години

Аз съм марсианец! Не знам дали изобщо подозирате ,че съществувам!

23

Перник 1

преди 2 години

25 А нема проблеми със същио ентусиазъм можеш да се наречеш и Марсианец, но пак ще си просто еничарин на беООград и кремАл, нищо повече!

22

ЗАЕДНО

преди 2 години

Да направим БАЛКАНСКИ СЪЮЗ всеки да се пише какъвто иска

21

Анонимен

преди 2 години

Брат аз съм Македонец.Не знам можеби не си информиран ,че съществуваме.

20

Анонимен

преди 2 години

И какво е построено по коридор номер 8 от България? Аз нищо не съм видял от него.А съм пътувал по този "БГ коридор".Идеята е да има магистрала до границата с Македония.Да си я виждал.За колко време се стига от София до Гюешево? За колко време се пътува с влака от Кюстендил до Гюешево?И да уточним кой манипулира,аз или ти.От Кюстендил до Гюешево с влака се движи със средна скорост от 30 км в част,а на места и под 10 км в час.И на практика той не работи.А магистрала до Гюешево не се вижда никъде.

19

Перник 1

преди 2 години

Много са зле братята от Северно- южна македония миналото лето на околовръстното на Куманово току до границата ( на връщане от Охрид) ме изпреварва едно маке със.....50+ годишна Застава тип костенурка. Фана ме яд и понастъпих Х5 цата а на оня му изпадна преден КАЛНИК, не калобран или мигач, а КАЛНИКА на подвижния скраб му изпадна мани, мани пълна скръб са горките

18

Перник 1

преди 2 години

16 Проблема ти е само един- никъде на тоя свет нема македонци, декрета на москоФския коминтерн не те прави нация, а просто еничарин на сЪРби и москвичи!

17

Отговор

преди 2 години

Откъде пък разбра, че коридор 8 бил саботиран и от България? Ти изобщо наясно ли си ,как се отпускат Евросредства? Щом викаш ,че не сме построили нищо откъм България, значи си пълен профан по въпроса!

16

Хайдеее,

преди 2 години

Наглите посткомунистически югославски мекерета вече ще искат и"нация" да си измислят в Благоевград! Нещастници! Нямам нищо против тези предатели да не се наричат "българи", но да спрат да крадат история като за последно, под вещото диригентство на Кремълското Жуже!

15

Анонимен

преди 2 години

Строежа на коридор 8 не е саботиран само в Македония,а и в България и в Албания.Какво е построено в БГ по коридор номер8?Процеса е целенасочен.Аз виждам целенасочена бариера в двете посоки.Какво сте виждали и чували за Македония в последните 30 години?Какво сте виждали за Македония по телевизията?Когато ще може да се говори свободно за Македония в БГ и за България в МК,проблемите няма да ги има.И докато има такива негативни коментари,политиците ще могат да се възползват.

14

Респект

преди 2 години

...към тези българи! Не е лесно да се декларираш като такъв, в посткомунистическа Македония! Лъжат и мажат макетата като за последно, ха да ги приемат в ЕС, пък ще видите какъв таралеж сте си вкарали в гащите! Какво е отношението към България се вижда лесно ..Просто погледнете ,че десетилетия се саботира строеж на ЖП.линия и Коридор 8 , въпреки че ЕС отпуска пари! Югославски твърди кратуни нямат място в ЕС!

13

Анонимен

преди 2 години

Като има омраза срещу Българите в Македония,как кандидат кмет Българка за Скопие ,стана кмет на Скопие?Там имаше кампания за това,че тя крие че има Българско Гражданство,а партията от която идва ВМРО е анти-Български настроена.Защо не уточниха това тези трима пичове.За това трябва да се махне тази бариера,завеса.Защото тогава няма да има дезинформация.Няма да има назначени от Каракачанов хора да манипулират тук и в Македония.Политиците да оправят това,което от 30 години се подминава.

12

айде у лево

преди 2 години

Никогиш!

11

Пич

преди 2 години

Браво на българите в Македония! Ето това за мен са истински мъже, достойни потомци на нашите революционери. След 70 години пропаганда, терор, обиди и унижения да не се пречупиш и да си останеш българин! Да избереш всеки ден да те наричат "фашистки народ"? Поклон!

10

Анонимен

преди 2 години

Това не са Македонски Българи.А хора назначени на работа.За да няма омраза,просто трябва хората да общуват.Трябва да се махне бариерата.Да може ние да гледаме Македонски филми,македонско футбол,те да гледат Български филми,български футбол.Да има повече общуване.Аз у нас не съм гледал нито един македонско филм,не съм видял нито един певец от Македония по наша телевизия.Когато се премахне завесата,всичко ще се оправи.Сега има завеса която отдалечава и създава омраза.И тези тримата са част от нея.

9

Анонимен

преди 2 години

Питайте Чалгаря!Готов е да продаде страната си за жълти стотинки!За едни визи и магнитски!Безродник!Не,просто чалгар!

8

Анонимен

преди 2 години

8 Милет те чака тука си неразбирим

7

Бугарските македонци

преди 2 години

кво става?

6

Анонимен

преди 2 години

Македонски българи, заблуждавате се, че нашето правителство може нещо да реши. Вижте като примери на казаното, как под външна диктовка бяха спряни и убити изключително важни за икономиката ни и народа ни колосални проекти с геополитическо значение.

5

Анонимен

преди 2 години

А кмета на Скопие си е Българка в момента