546

Негър Скиор

преди 2 години

Ъъъъъ......!!?! Интеграл на функция ли!?...Елементарно Мутро. Това е: дефиниционна област на интервала и множество от стойности. Нуждата от строга дефиниция на Интеграл произлиза от факта, че дефинираме площта под функцията (обемът на чекмеджетата). Но не се притеснявай и в Затвора има училище. П.С. Поздрави от Другаря Новичок.....

545

Иванова

преди 2 години

Скъпа Лили, милионите, т.е. милиардите които твърдите, т.е. са ви промили мозъците че са откраднати, просто са изхарчени за тези магистрали. Върни се 15 години назад и погледни какво имаше тогава и какво има сега. Преди 15 години в София, уличното осветление работеше на 30%. Пътищата бяха зле или въобще липсваха. Най - интересното е че и твоят любимец Рашков неможе да даде отговор на този въпрос, вече година. Скъпа Лили, по скоро трябва да рпитеснява факта , къде щипнаха 9 милиарда за един месец

544

ЛИЛИ

преди 2 години

Аз да попитам къде са милионите от магистралата където я стори????????

543

D

преди 2 години

Даааа, друго си е да дойдат в твоя джоб, нали? Защо да се харчи безразборно за обикновения българин?!

542

радевщина в действие

преди 2 години

Ако някой се заблуждава, че нещо положително ще настъпи с новите управляващи и най вече с др. Радев жестоко се лъже. Една шепа богопомазани ще живеят луксозно на гърба на милионите Българи, които от глупост гласуваха за тях. Честито другари-чалгари-харвардци.

541

Сталин

преди 2 години

Абе , с-иньо , не разбра ли че ако щеш да се разчекнеш , власт няма да видиш повече !!

540

Гост

преди 2 години

Пак ли се показа противната мутра ?

539

българин

преди 2 години

Тоя защо още не е в затвора ??! Докога ще лае от клоаката ?!

538

Анонимен

преди 2 години

Дано, дано, ама май трудно... Нещо ще ви се стопи голият оптимизъм много бързо.

537

Поп Грую

преди 2 години

Баце да каже защо влачи интерконектора с Гърция почти 10 години! Нагъл, безсрамен, долен тъъпанаар.

536

Анонимен

преди 2 години

Виновни са медиите,че го рекламират,въпреки че рекламите вече намаляват значително "рейтинга"мУ.

535

Анонимен

преди 2 години

АБе Борисов не е стока, ама тези новите са тотално неадекватни... Този дето уж е учил в Харвард изобщо не разбира от 90% от нещата, за които говори... Внучета на комунисти, пак ни учат на капитализЪм???

534

Анонимен

преди 2 години

Тоя крадец по-добре да млъкне.Заложеният от него дефицит е точно толкова-4 000 000 000 лв.Въпреки кризата в енергетиката,помощите за бизнеса и пенсионерите,пандемията.

533

Олд

преди 2 години

До Чекмеджан Време е Борисов да поеме А отбора на Петков,по добър треньор НЯМА.

532

Чекмеджан

преди 2 години

Бойко Борисов става за Министър по чекмеджета, гардеробо, етажерки и скринове.

531

Продължаваме промяна

преди 2 години

Торбичките на Пл. Узунов вървят със страшна сила. Ще покажем как трябва да се краде. Честито българи

530

боре варди децата.

преди 2 години

все пак Борето да си варди внучетата от екцесии. децата иамт всеобщо агресивно поведение и като нищо от първия учебен ден да ги подкарат на изкратунено надпипонясване на тиквеността. и от педофили да ги пази.

529

Цена 1.39лв

преди 2 години

оууу Бокофилетата, за втрория срок има да прочетете последната страница на Винетютската книга написано от она дето Карал през май тикви за продан. Това мили *** от чета е последната стр с цената на книгата

528

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ГО НЯМА ОТ 9 МЕСЕЦА- ИНФЛАЦИЯ ЯНУАРИ/МАРТ 2021Г- 0.7%- АПРИЛ/ДЕКЕМВРИ ОКОЛ0- 7% УПРАВЛЯВА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ- И КОЙ ДА Е ВИНОВЕН ЗА ТАЯ ИНФЛАЦИЯ, АКО НЕ Е РАДЕВ И ОЩЕ- ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ ОТ КОВИД- ДА НАПОМНИМ ЧЕ ЗА ЮМРУКА КОВИД БЕШЕ ПОЛИТИЧЕСКИ, А ТОЙ В НАЙ ТЕЖКАТА ПАНДЕМИЯ ПЛАТИ НА ХОРАТА И ГИ ЮРКА ПО УЛИЦИТЕ, А СТРАТЕГИЧЕСКИЯТ МУ СЪВЕТНИК ЕЛЕНКО БОЖКОВ СПРЯ ТОКА В МЕТРОТО КАТО ЗАПЛАШИ ЖИВОТА НА ПЪТНИЦИТЕ, СПОРЕД МЕЖДУНАРОДНИТЕ ОПРЕДЕЛЕНИЯ ТОВА Е ТЕРОРИЗЪМ.

527

Алооо

преди 2 години

Баце абе и ти нищо не направи, аре стига рева. А кой тегли кредитите ? Кой купи самолети на хартия ? Защо не построи поне един блок към АЕЦ Козлодуй или Белене, поне ток да имаме ? Що пре ца кахте сделката Южен Поток ? Отговора е, предполагам че господарите от запада не дават.