33

морски

преди 2 години

Две момчета български турци караха такси 24/7. Професионално и с грижа за клиента е така.

32

Пффф

преди 2 години

Абе такситата ли ви звънят на вас с предложение да ви возят или обратно? С какво точно ти е длъжен бакшиша на теб?!

31

морски

преди 2 години

Колко да е сложно?! Идва бакшиша в хотел и си предлага услугата. Туриста иска превоз, без значение ден ли е, нощ ли е. Обаче тариката е обещал на няколко места, обаждат му се от Рецепцията и...доТАМ!

30

Дедо

преди 2 години

"...в момента работим с доста висок клас автомобили." Леле,леле,тоя къде работи - в Дубай ли?

29

Ко, ко?

преди 2 години

Абе не съм чул за някой който насила е вкаран в такси. И гугъл търсих - няма такъв случай. Виж за мрънкалници резултати има много.

28

Анонимен

преди 2 години

Наложи ми се да закарам баща ми с такси от Токуда до метростанция Джеймс Баучър ... не можеше да ходи пеш,нищо,че е на 30 минути... дерее... оня като се наду ! Викам му - Ето ти 5 лв,приятен ден и чао! Там за такива кратки курсове с поглед те изяждат ! Е извиняяй,ама ако имаше спирка точно пред блоницата,хич нямаше и да се сетя да моля някой от стоянката,който чака да дере клиентите !!

27

Сложно е

преди 2 години

Това е изключително сложен бизнес. Не става дума само за горива. Таксист минава два пъти годишно ГТП, психо-изпити всяка година, патенти към община, кредити за автомобил, поддръжка, данъци и т.н. Общо взето, с разходите за осигуровки става дума за около 1000 лева месечно. Първо ги избиваш и после мислиш за печалба за да храниш семейството си.

26

Анонимен

преди 2 години

Нямам намерение да им пълня гушата на тези мързели, които по цял ден стоят по стоянките пушат, пият кафета, ядат и искат и пари да изкарват. Който го мързи да работи става бакшиш.

25

Херо Мусака

преди 2 години

И 30 ст на километър не заслужават вмирисаните копърки !

24

Анонимен

преди 2 години

Всички и собствениците и шофьорите и ДАИ са виновни, че имат изключително лош имидж и клиентът всеки път се вози с очакването да го излъжат за нещо. Пълно е с разни "помпи", "копърки", мръсотия и ако някой кара честно и с чиста кола, пак го гледат подозрително. Не съм сигурен, но поне 5-6год не съм се качвал на такси. Ходил съм да вземам жената или сина по нощите, защото от центъра до нас са 6-7км, а са им вземали 15-20лв, при уж тарифа лев и нещо. Много време ще мине, ако решат да са честни.

23

Анонимен

преди 2 години

Познавам един съсед бакшиш който и ден трудов стаж няма , а разчита на трудоваците да му носят пари и храна.

22

Анонимен

преди 2 години

Аз от 15 год. не съм се качвал на такси и нямам намерение.

21

Бакшиш

преди 2 години

Значи, до колко съм къпан, миризлив или с какъв цвят са венците ми е друг въпрос. Но истината е, че не съм натикал никой насила в таксито ми. Обичайно молбите идват от клиентите: "Ама моля ви, ама има сняг, ама празник е, ама .....". Ама като кажа, че горивата скочиха ми дуднат: "Бе оправяй се". Аре пък нали съм миризлив? Що ми звъните и ми се молите да ви возя?

20

морски

преди 2 години

Смееше се байГаньо на румънците,е нямали какво да ядат, даже виц беше измислил, а сега чака румънския турист в румънска Дачия и го моли да наеме таксито му. Толкова си можем...племе пpoсто и проклето!

19

Анонимен

преди 2 години

Интерсно какво общо има общината с тази дейност, че да определя минимални цени. Нито контролира броя и качеството на предлаганата услуга, нито нищо. Единствено прибират кинти под масата от мутенските компании, който пък съдират кожите на шофьорите.

18

МНЕНИЕ

преди 2 години

Защо такситата не са на ток - 1 километър излиза ЕДНА Стотинка ?

17

Анонимен

преди 2 години

Ами ако вдигнат заплатите ще запазят клиентоте иначе ги чака глад.

16

Анонимен

преди 2 години

От години ползвам такси, по-удобно ми, по-бързо и не се за имавам нито с паркиране, нито с подръжка на колата, но попаднах на един възрастен човек 50 годишен беше тогава сега е към 60-те. Чиста кола, винаги избръснат, добре облечен и не пуши вътре. Станах му постоянен клиент сутрин за работа идва и ме взима, вечер ме връща, ако имам излизания прави само кратко курсове в района, където съм. За съжаление вече трудно се намират такива хора изобщо в сферата на услугите преобладават с *** венци.

15

Спокоен

преди 2 години

Снощи бях на домашен празник на именник. Понеже единствено жена ми не пие та се наложи да направи четири курса за да разнесе компанията по домовете им. Звъниш на де що има такси-фирми и коли просто няма.

14

Шопо

преди 2 години

Абе не знам,ама не е така !!!