309

ДА ВИДИ ФАКТИТЕ

преди 2 години

за 2 години В БГ: 1) над70% НЕ са ваксинирани въпреки всевъзможни мерки; 2) зеления сертификат и ваксинирането НЕ са задължителни (както е в други държави); 3) НЕ е законно да се принуждават неправоспособни лица да правят Covid-тестове в нелегални(НЕ-медицински) условия; 4) В азиатска Турция внедриха за 1 год. Турк.Вак, а в Европейска БГ - още работят с джибротехнологии от 14 век.; 5) Не не публикуват статии написани от СПЕЦИАЛИСТИ ПО БИОТЕХНОЛОГИИ И МИКРОБИОЛГИЯ.

308

ууу

преди 2 години

Директивата от Брюксел е ясна -- няма да се делите от политиката на ЕС! Локдаун!

307

Петък

преди 2 години

Край, не издържах в края на годината. Реших в 18 часа, да обявя семеен локдаун и започване на ваксинацията. Весело посрещане, на всички разумни хора!

306

Анонимен

преди 2 години

Значи математик се изказва в пълно противоречие с поне десетима медицинските доктори, които аз следя ежедневно. В ЮАР не са високо-ваксинирани, но имат много преболедували, а също вероятно и силен имунитет заради слънцето. Затова Омикрона изобщо не го усетиха. Тия плашипут*рници вместо да подготвят хората с витамин Д3 и цинк, по цял ден плашат. Живеещият в страх е с отслабен имунитет.

305

Анонимен

преди 2 години

Ковид вълна се организира, а не се предвижда. Нито математически, нито с каквато и да е медицина.

304

Анонимен

преди 2 години

Кой ви натисна копчето на вас ковидплашила, та не се спирате вече! Няма ковирус и го запомнете вовекивеков. Стига дрънкали, плямпали и и бля бля.

303

123456

преди 2 години

Който бил ваксиниран, можел да бъде спокоен...Той и Тео Ушев, фанатичният проваксър, беше много спокоен, че се е ваксинирал и даже бустерирал, и това му осигурявало "леко боледуване", ама сега е във ВМА с ковид. Понеже масово се плюе срещу "антиваксърите", които "натоварвали" здравната система, а пък ваксинираните и бустерираните карали ковид "леко", сега да питам - Ушев в момента натоварва ли системата, и ако да - към него "инфлуенсърите" ще приложат ли същото просташко плюене?

302

Анонимен

преди 2 години

Това, че следващата Ковид вълна в България ще бъде подобна на тази, която току що отмина, е извън всякакво съмнение. Съмняват се хора които или не са наясно или просто се надяват на нещо, което няма как да се случи. Ако се бяхте ваксинирали щеше да е различно. Сега вече е КЪСНО.

301

Анонимен

преди 2 години

Като ни затворите, как ще попречите на ваксинираните да си боледуват?

300

Анонимен

преди 2 години

Математиката - философска наука!

299

омикронов

преди 2 години

Много готин математик!Прави ме изключително значим!Само се чудя дали съм вирус или число,ама то няма значение...важното е да изглеждам страшен!

298

Анонимен

преди 2 години

Тоя, сподвижниците и господарите му ги чака народна гилотина. Още нагльорствайте и изнасилвайте човеците и правата им, докато не ви причака някой вбесен от глупостите и налголста ви по тъмно и не ви даде заслуженото! Прекалихте отдавна!

297

Анонимен

преди 2 години

Много си е играл някой да изследва населението кой прекарал и кой-не! Да не сме луди да броим по 120 лева? И защо? Ще ни я лекуват с нещо по-различно ли? Глупости! Просто ще ни затворят. А миналата година точно разходките, слънцето, движението и чистият въздух с витамините и аспирина ни помогнаха да изкараме леко. За какво да се пиша в статистиката? Има ли поне една причина? Та ние минахме преди 14 месеца. И от тогава не сме боледували, въпреки, че сме имали десетки контакти с болни и заразни.

296

Анонимен

преди 2 години

"Голям брой непреболедували"?! Глупчо продажен, от къде си наясно? Само в нашето семество от12 човека преболедували единствено майка ми си направи ПСР. Останалите бяхме с бързи от аптеката и половината не сме спирали дори работа, защото на нас няма кой да ни плаща за престой и за реклами на илачи! Моите колеги до един го минаха - или с мен миналата есен, или пролетта или тази есен. До един! Нищо, че не са си правили труда да вървят да се пишат в официалната статистика. Лъжльо смотан.

295

Кокорчо

преди 2 години

Да не стане само на хората да им прелее търпението и пълния локдаун без право на замяна да е за Рундю и калинките му?

294

Анонимен

преди 2 години

Много знаеш ти, ***, как протича! Корко хора с "омикрон" видя и лекува? ей, аман от пратени пропагандатори на ковиднацизма! Да ви прибере Господ и вас, и родата ви, миз:ерници!

293

случайно минаващ

преди 2 години

Майка ми е математик също, занимавала се е с ядрени технологии. Каза ми, че прогнозите на такива като този Лъчезар Томов и подобните му са вероятни колкото да ти познае врачка от телевизията. Гледам и чета медиите в ЮАР. Гледам, че хората излизат от поредната "апокалиптична" вълна без голяма драма и с приблизително същия % ваксинирани, като нас. Да знаете, че ако тук наложат локдаун няма да е по експертни причини. Само казвам...

292

Анонимен

преди 2 години

341 да идва вече тоя омикрон. Да видим кой как ще ни разкаже играта. Той вече е тука, няколко учени се изпуснаха. Но другите ги посръгаха да мълчат, че си го караме като грип. Та ако народа разбере току виж спре да се боде. Не че се е юрнал де. Но има тук там някой заблуден. Та да идва официално вече, ще го посрещнем подобаващо. И експеримента ще продължи. Нали знаеш, ние сме контролната група в него. Плацебо или антиковидваксърите, както искаш го наречи. В експеримента се нарича контролна група

291

Анонимен

преди 2 години

Какви съ симптомите за България ? Страшни . Зловещи че чак да блокирате всички. Да ликвидирате малкия бизнес и да останат само монополистите? Не ви ли стана ясно че ги довършвате болните в отделенията . Видяхме в какви условия ги лекуват.

290

Анонимен

преди 2 години

А може ли да е от 4ти? Децата ще си останат ли в къщи? Логиката изисква да си останат, нали тестовете в ЮК не хващали омикрона. Та може ли от 4ти! Моляяяяяяяяяяяяя