230

555

преди 2 години

Изявление на председателя на българската асоциация по патология д-р Стоян Александров - Хората умират с корона вирус,а не от корона вирус.Основния извод на патолози от западна Европа на семинар за SARS CoV2 e, че няма нито един починал от този вирус,който според тях не е смъртоносен.За да се каже,че човек е починал от коронавирус , трябва да има възпалителна реакция довела до смъртта при отсъстващи каквито и да е несъвместими с живота заболявания.Такива случаи няма.СЗО сгреши,че обяви пандемия!)

229

Браво

преди 2 години

Браво на изрел , затова ли толкова ги бодяха , ми немаше смисьл след няколко години пак щяха да достигнат

228

Анонимен

преди 2 години

Докато има хора, които не правят разлика между реклама и наука, ще има и ваксъри. Като се научат къде се прави реклама и къде да четат, за да знаят какво твърди науката, тогава ще им узреят тиквите на раменете. Дотогава да си бият ваксинките и да се надяват, че всичко е било само за пари. Проблемът обаче е, че ваксинаторите си имат достатъчно пари и че пари правят от всичко т.е. не е нужно да насочват вниманието на целия свят към тях, за да правят милиарди. "Златният милиард" е целта. Успех!

227

ХПредполагащ

преди 2 години

Всичко зависи от създателите на вида вирус. Останалото са коментарии. Ако всички започнат да проклинат създателите, ще има бумеранг за създателите.

226

Анонимен

преди 2 години

"Който не се е ваксинирал - губи. Имал си избор."=>=> Кой губи тепърва ще видим. Не казвай "хоп" преди да си скочил.

225

Дц Мангьров голям

преди 2 години

Като им расправяше мьнгьра някой работи тия се бодяха като за последноЩе има цунами вьв изрел от хоспитализирани

224

Ха ха

преди 2 години

Седнага на мангьровия - тарикатите

223

Анонимен

преди 2 години

"Повечето израелци са руснаци, няма да се изненадам, ако и Русия въведе масовата инфекция."=>=> Израелците не са руснаци, а руски евреи.

222

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли, че 80% от населението на България не можем по никакъв начин да бъдем убедени да бъдем убодени с бъркочите! ОТКАЖЕТЕ СЕ!!!

221

Анонимен

преди 2 години

До Мангъропитек - Доказваш, че има два вида хора - хомосапиенс и ваксисапиенс. Природата ще прецени кой вид ще оцелее. Хомосапиенс е оцелявал стотици хиляди години. Кой знае колко по-опасни заразни болести не са успели да го унищожат. Ваксисапиенс има от около година. Ще видим колко ще изкарате. На кой вид би заложил? Аз бих заложил на доказаното от природата, но ти все пак си ваксисапиенс, а всички знаем, че при вас логика не вирее в главите ви, затова питам... :)

220

Ха ха ха ха

преди 2 години

Каква стана тя - израелците кацнаха на мангъровия. Честито на ваксаните защото при тях не се изгражда траен клетъчен имунитет и за всяка среща с ново щамче трябва ново бустерче.Напред след Кунчо Таралежа.

219

Върбан

преди 2 години

Сега ще ги задължат при всяка среща с непознат да се прегръщат и целуват, ама с език, иначе не се признава.

218

Анонимен

преди 2 години

Извод - Телевизорът убива всички, които му повярват. Решение - гледайте телевизия, но не вярвайте на това, което ви обясняват, че трябва да правите. Защо да гледате ли? За да знаете, как точно искат да ви излъжат. Един вид за да сте запознати с плановете на врага. Лятото Ковид приключва, след около година пускат нов вирус, който ще е проблемен за всички със слаба и с отслабена имунна система. С него ще си измият ръцете ваксинаторите и ще твърдят, че той е причината за масовата смърт. Дано греша!

217

Хойко*

преди 2 години

Старо куче, Каракачанско, с опит в стадно обгрижване на полу- човеци, и офце, си търси работа, може и в пустинята, срещу добра храна, евент. без заплащане!

216

Теьо

преди 2 години

До Мангъропитек Това не е ли бустер, или е двоен бустер

215

Анонимен

преди 2 години

Повечето израелци са руснаци, няма да се изненадам, ако и Русия въведе масовата инфекция.

214

Анонимен

преди 2 години

То като на пазара-биг фарма си фали стоката-ай напирайте на убавите ваксинки, нашите са най-сладки и сочни.

213

pronto

преди 2 години

Направо почнаха да се гаврят с наваксаните! Аме лошо няма, те си го заслужиха сами...

212

Анонимен

преди 2 години

Хората ви казват,че не страшно да се заразят, защото са ваксинирани и карат леко Ковида.Тук при липса на ваксинирани ...............

211

Пустите зраелци...

преди 2 години

имат стадната дисциплина, и ще преборят Ковида,както БГ-прасетата пребориха Африканската чума!