33

Маските или ОСТАВКА2

преди 2 години

ВАЖНОТО е ние българите да живеем нормално, БЕЗ маски.. Затова и за партиите- ИТН на СЛави Трифонов, БСП и ДА България. ГЛАСУВАХА само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните ИЗБОРИ...

32

Анонимен

преди 2 години

До ПОДКРЕПА От поста ти не може да се разбере, дали си тоолкова заблуден та не виждаш, че ДС използва такива като теб, за да овладее държавата, или ти плащат, за да се правиш, че не го разбираш. Не е голямо успокоение, че казваш, че "ще се оправите". И народа на Северна Корея "се оправя", просто вие не казвате какво влагате в такива думи, защото бързо ще стане ясно, че изобщо няма "да се оправите".

31

До 30

преди 2 години

До ДО 22Според КТ старите пенсии, се преизчисляват с коеф. 1.35 и след това се индексират със съответния процент по години, е... точно това не е направено за 2017,2018,2019

30

Анонимен

преди 2 години

Време ни е за Възраждане! ;)

29

До "ПОДКРЕПА&qu

преди 2 години

".....ние българите ще се оправим...." - ние Българите ще мрем, а Вие канадските *** отдавна сте се оправили.

28

Анонимен

преди 2 години

Даже е още по-дълго управлявало, тъй като става дума за правителство на Румен Радев, а настоящото уж редовно е също такова. Това беше и целта на де факто превземането на дръжавата от ДС, на която Радев е само фасада.

27

БРАВО!

преди 2 години

Да бе "доказани професионалисти, необвързани с конкретни партии", но всичките дс-руски шпиони от метежниците не са обвързани с конкретни партии, а директно са обвързани с Радев. С такава теза могат да бъдат измамени всичките политически неграм.отници в България, но има един съдебен състав, който не можете са измамите, този на Военния трибунал

26

Гого

преди 2 години

Призовавам Възраждане през януари да организират масови протести срещу правителстовото за тия ненормални цени!!!

25

ПОДКРЕПА

преди 2 години

Подкрепям Президента и Правителството .Много се радвам на квиченето на бившите гербери и депесари по коментарите и форумите - предсказват катастрофа за България . Пичове и пички , ние българите ще се оправим след вашето герберско крадене , ама вие да му мислите след като Гешев падне от Власт , как ще връщате заграбените земи и пари .

24

Бай Тараба

преди 2 години

Да върнем ***, само той може да овладее световната инфлация.

23

ДО 22

преди 2 години

Сега няма да се лъжем като герберски депутат ?Всички пенсии са индексирани през всяка година .Индексацията се случва от 1 юли , по швейцарското правило , няма пропусната година , за всички пенсии . Внимавайте какво пишете - не казвайте на черното бяло . Знам че 20% от българите изгубиха корупцията си , след отстраняването на Борисов . Но това за вас е едно ново начало - ще работите без да крадете - иначе в Затвора .

22

дърво

преди 2 години

Тези са на власт от 9 месеца . Всички виждаме резултатите . 2022 ще е катастрофа !

21

ГЕРБ

преди 2 години

Който си ги е избрал сега ще си ги търпи .Много поздрави от Малдивите ХА ХА

20

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

...А , кой ше пази Фигуранта и Кире Триволта , от "народната любов" след т.н. "ПРОМЯНА" на цените на тока , газа , парното, водата, пенсиите и хран.стоки.....??! ..ИМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ??!

19

До 22

преди 2 години

Видях за пенсиите и аз не разбрах защо не са индексирани за 2017, 2018 и 2019. Питай оня ушатия вампир по каква методика са призчислявани.

18

Оставка

преди 2 години

За тия не сме гласували! Да си заминават!

17

Анонимен

преди 2 години

Най-дълго управлявалия и най-забатачилия държавата! За 9 месеца - 4 млрд дефицит. Ако бяха останали и през зимата, щяха да канонизират Виденов и Гечев от 1996-97.

16

Анонимен

преди 2 години

Пенсиите отпуснати преди 2017 и преизчислени с 1,35 не са индексирани за 2017,2018,2019 ЗАЩО?????????

15

До 16

преди 2 години

"... И В МОМЕНТА УПРАВЛЯВА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ....." - в момента БРУТАЛНО ОГРАБВАТ БЪЛГАРИЯ, но българина лично и сам си определи злочестата съдба.

14

Анонимен

преди 2 години

Коалиция КИЧ - КОМУНИСТИ, ИЗМАМНИЦИ, ЧАЛГАРИ.