169

Ало

преди 2 години

А за минималната заплата-нищо. Да не се продадохте на алчните работодатели.

168

мнение

преди 2 години

Кирчо, имаш само един проблем - токът и пенсиите ще ти се сторят детска игра, сравнено с народната ковидна любоф.

167

Габи

преди 2 години

Престанете да се оправдавате с тези които от доста месеци не са власт. Всичко ново от новите носи само тегоби и притеснения.

166

Габе

преди 2 години

Един дърт крадльо бе сменен от един млад такъв. Дали ще се намери правителство, което ще престане да обгрижва и помага на мързеливите, на укриващите доходи, на всички от сивият сектор?Да му мислят работещите, откритите и неглежираните.

165

Стоян

преди 2 години

Троловете на ГЕРБ и ДПС бяха изчезнали по едно време ,но последно време пак станаха много активни.Засрамете се ,за някви дребни пари се продавате на доказани крадци и мошенници.Деца имате ли,не искате ли по добро бъдеще за тях

164

Кико

преди 2 години

Днес в парламента ще приемат закона за гей бракове.... То тези депутати само за себе си мислят...

163

Анета Веселинова

преди 2 години

Какво се случва.Всеки път говорите различни неща.Вие живейте с парите които давате а всъщност не давате.За декември месец бях лишена със 35 лв. по малко.Сега чуваме друга версия.Само добри намерения не са достатъчни за да създадете добър профил.

162

Анонимен

преди 2 години

то не зависи от нас но поне на европейско ниво докато не се приключи със измислените мерки против ковида ще става по зле.другите казуси са следствие на първият.

161

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали младок лъжец и чуждопоклонник не е по-лошо от дърт крадльо.

160

Бобчо

преди 2 години

Ревете герб *** ,но поне измислете нещо умно,едно и също пищите по всички форуми, за вас един дърт крадльо е по важен от България.

159

Бонго Бонго

преди 2 години

Ако ги вълнуваха кризите, щяха да въведат най- сурови рестрикции, щяха да се погрижат за повече ваксинации. Там е най- тежка битката. Ако няма хора, няма икономика, няма държава!!!!!!Те кво направиха???? Всичко е в лай.н.а.. всичко....9 месеца...кражби.. въъън мизерници, вън от бг политика!!!!!

158

Анонимен

преди 2 години

"просто Киро", Оправихте другите работи, че само пенсийте дръгнете!

157

Льольо

преди 2 години

Кирка, единственият ти важен казус е кой самолет да си хванеш след нова година.. На този съветниците му къде са? Тия не виждат ли, че ще има протести заради този клоун?

156

Некадърници на Радев

преди 2 години

Кире, осем месеца къде спахте ?! Това не са кризи от вчера !

155

Анонимен

преди 2 години

А нещо за детските да каже.

154

Наблюдател

преди 2 години

Кирчо казусите са Борисов,Доган, Пеевски, Гешев, Цацаров, Горанов,Менда,Искра, Каракачанов, Лъчо мозъка,Емо фаса,Миро Мършата и още поне 100 като тия.Разреши казусите и ще ти продиктувам следващите.Ако имаш топки де.

153

Кирчо, Кирчо

преди 2 години

Ще анализираме три важни казуса ! На патагонски ли говори ?! Пък то били кризи,а не казуси !

152

Татул

преди 2 години

Давам им шест месеца и тогава ще видите вятъра на промяната. Ама на къде е задухал за тях. Ще имат натиск и от Сащ -най вече, и от Европа, и не на последно място от бизнеса. Оня големия. Щото баницата отдавна е разпределена. На Боко му дойде голям залъка дето искаше да хапне и въпреки крадливата му природа още щеше да си е на власт, ако не беше посегнал на него, а тези двамата ми приличат на ококорени чакали. Да видим до къде ще им стигне куража.

151

Анонимен

преди 2 години

"Ковидът", както Просто Киро го нарече, и енергийната криза не за казуси от днес за после. Те бяха теми от 8 месеца и се бездействаше. Дано Янев не го съветва и в момента и дано Янев няма лично мнение, че никога няма да се решат.

150

Държавен служител

преди 2 години

Кириле, аз съм от уволнените държавни служители, искам да започна в частния сектор, по-точно в твоя завод за ел. автомобили. Кога отваря врати?