158

Анонимен

преди 2 години

Умират пациенти, които са НЕПРАВИЛНО третирани от лекарите в БОЛНИЦИТЕ! Забрлежете: смъртта настъпва в БОЛНИЦИТЕ! Ако човек се зарази с този ковид но няма проблеми с дишането, а само температура, кашлица, болки в мускулите като при нормален грип, по-добре да се възстановява в къщи, под наблюдение на своя лекар. Ако отиде в болница, непременно ще го пишат с ковид (нормален грип вече не се признава!), ще го тъпчат с антибиотици и пневмонията му е в кърпа вързана. И после гуд бай.

157

Алооо

преди 2 години

До 182 "Навсякъде, където нивата на ваксинация са високи, смътрността е в пъти по-ниска от БГ. А нали това беше смисълът - да се запазят човешки животи." Ти знаеш ли, че България от 10 години, ако не и повече е най-бързо изчезващата нация без ковид и други измишльотини. Най-болната щото здравната ни система е тотал щета. Осигурен, не осигурен плащаш, лекарите те гледат като касичка, а не като човек, на когото да помогнат(има и истинки останали са) оборудването в болниците е тотал щета.

156

Анонимен

преди 2 години

аптекарката нищо няма да направи. Разликата с авантата е само титлата

155

забележете

преди 2 години

Заболеваемостта започна да пада 2 седмици след изборите-колкото е инкубационния период.Т.е. по време на изборите вирусът не е пускан. Щом отново настъпи пик ще е ясно че 2 седмици преди това са пускали вирус

154

Омикрон

преди 2 години

Здравейте, антиваксъри! За вас съм дошъл и за тия с фалшивите сертификати. Няма да се плашите, аз съм само една обикновена настинка. Посрещнете ме с чайчета и супичка, както ви каза Мангъров. И не се паникьосквайте! Ще прибера само сухите съчки.

153

Предложение

преди 2 години

До Кака Здрава, весела година, омикрона си замина. Твоята реализация - с нито капка ваксинация.

152

Анонимен

преди 2 години

Това е сбора за 5 почивни дни, утре статистиката ще е пет пъти по-ниска! Ще бъде рязък спад на болните...

151

Върбан

преди 2 години

Нарисувахте ли ги ? Браво. От седмица % на положителни тестове е около 5 и хоп - на следващия ден удобно става на 10. И ще смразим публиката от страх. Смешници и престъпници.

150

Анонимен

преди 2 години

Представям си норвежците с нашите болници и бърза помощ, не 1300 а 130000 умрели щяха да имат...

149

Котка

преди 2 години

До Ха Какво да ми "дават често", чеденце? От словесния ти бъркоч разбрах само, че (явно съдейки по себе си) за 5 лева си готов на всичко. Има един стар музикант в моя град, дето свири на акордеон в празнични дни, че и майсторски свири - не хора и кючеци, а евъргрийни. Като се случа наоколо, му оставям пет лева...та се питам дали не си ти. И само да знаеш, не че те засяга - уважавам всички професии. Просто някои видове хора не уважавам.

148

Анонимен

преди 2 години

Уеуееее. Сайта изтрещя

147

Анонимен

преди 2 години

Никфи ванцине! Сал ракижос! И жа жувейте 1000 годин.,

146

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде, където нивата на ваксинация са високи, смътрността е в пъти по-ниска от БГ. А нали това беше смисълът - да се запазят човешки животи. За сравнение в Норвегия имат 1300 починали за цялата ковид ситуация. Хайде сравнете с БГ - 32 000. Ама имало заразени. Има, но починалите са изключение. И престанете с тая здравна система. Дори и да е лоша. В някои страни е дори по-лоша от нашата, но основното, което трябва да се осъзнае е ПРЕВЕНЦИЯ.

145

Витанов

преди 2 години

Почна се! Просто е изчислено как и кога... Вървим към рекордният брой заразени още другата седмица, нека пием утре, че от "догодина" ще му го мислим...

144

Анонимен

преди 2 години

Заедно с лъжитеси и измислените бройки и вие ще си платите заслуженото бог щтеви накаже долни лешояди никой не ви вярва вече нека тия които вярват на тая отрова те дасе ваксинират а ние нормалните хора неви вярваме и никога никакъв случай няма да сия сложим тая отрова айде върветеси на майната долни лешояди и тия лекари убийци щеги накаже бог дето несе наядоха за пари проклети лъжци и убийци

143

ФАЗЕР

преди 2 години

Сега ще ви ваксинирам всичките!

142

Анонимен

преди 2 години

Когато наглите управленци - наши и световни мошеници и престъпен елит, започне да лекува безплатно хората или поне тезци, които са здравно осигурени - качествено и ефекивно, когато се погрижат да не събираме капачки за болни деца и да не *** родителите ни от мизерия по болниците, мога и да повярвам, че им пука поне малко зца нашето здраве. До тогава двугодишният цирк си е това, което си е - жалко престъпно театрално изпълнение за легализиране на насилствена наркомания.

141

Анонимен

преди 2 години

Набодените и въпреки това болни еврог - ейци настъпиха нашите управници да почват да надписват отново яко бройките, че изостават и населението се олабва.

140

Анонимен

преди 2 години

до "В Израел последните 4 дни има точно 0 (нула) починали."Чакай да им влезе следващата вълна. Те вече правят 4-та игла и последното им проучване показва, че имунитета след всяка игла пада все по-бързо. Освен това виж им статистиката за обща смъртност, не кой е от Ковид, че нещо е с бая над обичайното ниво.

139

Лео Гриин

преди 2 години

Гледайте "пресния" съвсем скоро излязъл сатиричен филма с Леонардо Ди Каприо - "Не поглеждай нагоре" Don't Look Up (2021) и ще видите как "тънко" с малко черен хумор се показва, колко мноооого им пука на висше стоящите и богатите за раята долу... Те вече са си направили роботизирани фабрики с по няколко живи работника и май ние долу само им пречим .... така че как да им вярваме особено ние патилите балканци... На запад ясно - там са позакърнели ... :-)