480

Анонимен

преди 2 години

До 544 Николовски Тези ,,арни клипове " в интернет на вашите историчари ,извън вашите граници хората им се смеят и се забавляват и никой не ги взема на сериозно.

479

Анонимен

преди 2 години

Така си е. Македонски българи са я измислили.

478

До 544

преди 2 години

"...изключително чисти расови типове...." - Чист генотип не означава че си в добре еволюционна позиция. Генетично най-чисти са Бушмените в Африка и Ескимосите на север. Надали би искал да си някое от двете. Смесените раси дават най-здраео и интелигентно поколение. Но не и в България, за което учените все още нямат отговор ))

477

Фастер

преди 2 години

До николовски:България е имало и е била най-великата държава в Източна Европа в старата история на Европа,там където македония е била само територия,държава никога не е била!България е паднала под турско заради повизантийчването на князете и дворцовите интриги !Всяка Велика дъжава има падени яи плаща цена!Само една година от Освобожзението ,Ние Българите биеме на *** всички велики около нас,а вас и сърбите сме ви оставили хептен без държава!Сърбете бегали в гръцко през Албания!

476

Анонимен

преди 2 години

Няма да се учудя ако Кирил и Методий се окажат руснаци.Ха ха!

475

Фастер

преди 2 години

Руснаците да си заврът тая книга там където слънце не изгрява!Барабар с мазните макета!

474

Анонимен

преди 2 години

Абе истината е, че точно заради България сега кирилцата е една от официалните азбуки на Европейския съюз, и официални международни документи се пишат на кирилица.

473

Анонимен

преди 2 години

За руснаците довчера славянската азбука идваше от България.Днес идва от Македония.Утре от Сърбия.Но накрая съм сигурен че ще кажат че славянската азбука идва от Русия.

472

Николовски

преди 2 години

Всички знаеме дека бугарите са татаро-монголи от тюркски происход! Држава Бугария не е сашествувала преди 1878 кога Русия прави от тая сбирштина Држава! Има много арни клипови в интернет дека нашите историчари го докажуваат това! Др Поповски в предаването :Makedonja majka na svetot в youtube! Трабва да прифаjaте дека ние македонците сме ви дале език и култура! Русия правилно ви го кажуваа те ви саздадоа

471

До 539

преди 2 години

"....Тюрки ли сме или татари ?..." - в момента сме смес от всички народи минали през Българските земи. Ако става въпрос за Пра Българите дошли в Европа с Хуните, тук няма такива.

470

Барселона

преди 2 години

Подготвя се документален филм на реж.Степан Поляков...Последно полувреме...откъс...играе се мач от вътрешното първенство на България през 1942 год.между Левски И Македония Скопие...Без коментар...

469

Анонимен

преди 2 години

Само да вметна, гърците Кирил и Методи са създатели на глаголицата, а не на кирилицата. Двете азбуки нямат почти нищо общо помежду си. Кирилицата е копие на Гръцката азбука и е създадена в Охрид (днешна Македония) около 200 години след смъртта на Кирил и Методи.

468

Анонимен

преди 2 години

Сега според руските академици и български професори . Тюрки ли сме или татари ? За един монгол питам.

467

Агент Гюро Михайлов

преди 2 години

На Европа това се харесва.горко ни. Всички гвна идат от Сърбия с помощта на руските пропагандни подривни служби.

466

До Има ли ПРЕЗИДЕНТ

преди 2 години

"....Има ли ВЪНШЕН МИНИСТЪР..??........ ИМА ЛИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ.......??....................О С Т А В К А......!!!.." - Имаше, ама ти Вуте ги мана миналата година или вече не помниш ?Каквото си надробил сега си кусай попарата и не РЕВИ като македонско магаре на мост.

465

Анонимен

преди 2 години

Това че Кирил и Методий не са българи и децата го знаят, това че глаголицата я измислят за всички славяни, а не само българите, също всички го знаят. Това че азбуката (кирилицата), на която пишат повечето славяни е създадена във Велики Преслав (България), това е неоспорим факт.

464

Анонимен

преди 2 години

До 544Кирил и Методи дори на 1000% да са българи те не са създали кирилицата,защото тя се появява половин век по-късно и всички сериозни учени по света твърдят, че е създадена в Преслав.В Охридската книжовна школа се появява масово век по-късно, защото там използват предимно глаголицата. Връзката с Македония е, че когато е била създадена Климент и Наум са пребивавали в Преславска книжовна школа.

463

До 542

преди 2 години

"....България никога не е обявявала война на Съветския съюз! Понаучи малко история...." - народа пpoзд, неук и тъмен. Добре ти се отразяват ЕвроКраварските "ценности", разбираш сега защо миеш чинии на Запад, а Кирил и Методи брадърс са "македонци".

462

До 545

преди 2 години

"...Те имат над 35 % гени които съвпадат с античните Македонци...." - баща ти е албанец, майка то косовка, ама ти си бил "чистокръвния" наследник на А.Македонски, а после и на Иисус ??? Боже боже, пусни нЕкоя бомба да се свърши с тая мъка "македонска" и се прекръстете на Мъкадонци :)))

461

Отговор

преди 2 години

До До Ха-ха! България никога не е обявявала война на Съветския съюз! Понаучи малко история, тогава се изхождай! И няма българин, който да твърди ,че е нормално да ти задигнат държавния архив! Да те питам какво е времето в Петербург ли?