33

предприемач

преди 2 години

До Анонимен 31 На този свят всичко е бизнес, а янките най-много знаят как да правят бизнес/лъжат. Гаранция някой в България вече поръчва мобилните крематориуми и ще направи луда пара.

32

"

преди 2 години

ЕС се готви.Пуста сопа, ама по куфалниците.Все повече и повече ваксаните се озъртат за още и още бустери....

31

Анонимен

преди 2 години

Бустерите помагат на .... Угур, да си построи нова фабрика за... бустери.

30

Анонимен

преди 2 години

До предприемачпредприемач ,не знаех тази новина. Значи са мислили и как да се отърват от камари трупове. Подведох се по ген.Майтапчийски

29

предприемач

преди 2 години

До Анонимен 28В щата Вашингтон отдавна се легализира в законодателството производство на компост от човешки тленни останки.

28

Анонимен

преди 2 години

Аз пък си пия ракийка на село, хапвам си мезенце и така

27

Анонимен

преди 2 години

чакай малко ,коя поредна вълна ,че им обърках сметките.Само знам ,че догодина иде най-страшната вълна ,а тя ще бъде масов мор на ваксърите .Там вече никакви мерки не помагат .Само ще помогне най-умните ваксъри да си купят парцели ,докато са още евтини иначе щи ги слагат по 5-6 един върху друг ,но при изкоп 4 метра.Хайде весели празници!

26

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НИЕ СМЕ СТО ГОДИНИ СЛЕД ЕС

25

Анонимен

преди 2 години

Излъгаха овцете, за тяхно добро ги набодоха с безполезни субстанции , няма как да им кажат : " понеже сте овце ви излъгахме" и сега следва да видим следващите лъжи. Толкова ли е трудно да признаят , че са некадърници при некадърна политическа , икономическа и здравна система.

24

Дедо

преди 2 години

Щом ваксинираните немогат да пътуват без тест , явно са опасни за разпространението на грипа . Защо тогава могат да влизат в обществени закрити пространства без тест ?

23

Киро лъжеца

преди 2 години

Англетата от 100 хиляди заразени на ден само 20% са с Омрикон, но... ваксината е пробита от новия вариант... ха ха ха. Тия са по зле от нас в главата, а ние повярвахме на един лъжец.

22

Пандемия на белите

преди 2 години

Българите се оказаха отново най-умните на света. Дано не ни е скучно като останем единствените предтавители на бялата раса.

21

Нане

преди 2 години

Тая вълна се овладява само с ака на 47...

20

Анонимен

преди 2 години

...Изискването не важи за ... лица, които са заети в транспортния сектор, в това число моряци, елитни спортни състезатели, сезонни работници, хора, които пътуват по неотложни семейни причини, доставчици на медицински стоки и услуги, както и хора, на които предстои лечение в страната, дипломати и служители на дипломатически мисии. ................Ха сега ми обяснете пак че "мерките" са за предпазване от вирус. Ако още сте слепи и т.ъ.п.и!

19

Серсем Вакса

преди 2 години

...ваксина срещу Covid-19 са получили близо 80 на сто от пълнолетните,... --- да припомня на алцхаймерите, че при 70 на сто заразата щеше да изчезне.

18

супер самерките

преди 2 години

Най-важното е, че мерките са точно в целта и дават резултати и хората вярват в мерките все по-вече и по-вече и даже излизат по улиците да приветстват мерките.....

17

Анонимен

преди 2 години

А при нас вълна нема, офците ги стрижеме напролет.

16

Анонимен

преди 2 години

Всички рекордьори по "ваксиниране" са рекордьори по заразяване, но слабоумните не могат да видят реалността докато официално не им кажат от телевизора.

15

пълен провал

преди 2 години

Навлизаме в Третата година на Ковид ограничения с рекордни бройки на новозаразени, въпреки че разполагаме с най-иновативната ваксина измисляна някога..?

14

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече отровни игли, толкова повече "вълни". Избиват хората нарочно.