26

КЪЦИ

преди 2 години

ХУБАВО Е ДА НИ ВЪРНАТ ПОД РУСКО ВЛИЯНИЕ И ТОГАВА ЩЕ ВИДЯТ СОРОСЧЕТАТА СЕКС НА ЕКС

25

До 15 :

преди 2 години

"...Егати "бизнесмените" дето с най-ниските заплати..."- Заплата се формира на база Печалба. В смисъл ако напираш за 4000лв заплата + 1000лв осигуровка трябва да направиш на "бизнесмена" поне 30000лв Печалба. Правиш ли такава Печалба или поне оборот ?

24

Анонимен

преди 2 години

Имам си една мечта - България да излезе от ЕС и нато! Колкото по-скоро - толкова по-добре за всички Българи! Нато да си води войните с Русия на друга територия (най-добре на американска!), а европата да си пази "ценностите" за нея си! Единственото, което видяхме за 20 години е как ни превръщат в поредния консуматор на б0.клуците и ценностите им, как изпиха кръвта ни, как унищожиха земеделието, животновъдството и малкия бизнес!

23

Анонимен

преди 2 години

Глупости.

22

хаха

преди 2 години

Върнете СССР.

21

До Трола

преди 2 години

Личи си че драскаш от Русия! В нашите компютри такива букви няма! И тия евтини лъжи за ЕС си ги пробутвайте на руските мужици, на които Путин и изглади мозъците като на тоалетни чинии !

20

Анонимен

преди 2 години

Добре де, може ли да ти искат ваксинационен "паспорт" за "свободно" придвижване в "обединена Европа без граници"? Може ли да те наказват ежедневно с безумни рестрикции заради някакъв прилеп дето нито си го виждал, нито си го чувал? Искам старото ЕС. Ако ЕС ще е такова като сега, верно по-добре да не сме в него.Даже Париж не е същия- сичко ос-раха тия ***-нари. Не знам какво направиха и кой го направи, ама го свършиха като кучето на нивата. Аре.

19

Интересно....

преди 2 години

...беше , но нищо не разбрах :))Какви преначертавания, като целия Източен блок е на Дотация от ЕС ? И като излязат кой ще им налива пари ? Какво произвеждат и продават Словения, Хърватска, Естония, Латвия Литва, Унгария пък и Полша за да се издържат самостоятелно.? От една страна зависят от Финансовите европрограми, от друга от енергоносители и суровини от Русия.

18

Ха-ха-ха

преди 2 години

СССр бил по добър от ЕС ? Да паднеш от смях! Този строй отдавна фалира, а последният милиард дълг от времето на БайТошо беше платен чак от ...Дянков!

17

Анонимен

преди 2 години

СССР беше по добър от ЕС претпочитам България да членува в СССР от колкото в ЕС

16

Надблюдател

преди 2 години

Някои руски под'логи все мячат че нямало "референдум"? За какво бе тролчета мили, че да излъжете хората ли? Референдумът за ядрена енергетика беше представен в ромските махали..."Искате ли евтин ток"? Русоробите май се надяваха на референдум като в Крим, под дулото на калашниците,или под алкохолизирания поглед на комуниста Рашков. Или под вдигнатият юмрук на Фелдфебелът Радев, начело с футболните агитки платени от Черепа?Като прибавим и машините на Мадуро, и превратаджиите сънуват мокри сънища!

15

Анонимен

преди 2 години

А не обратното - да са богати, защото не са в ЕС

14

Анонимен

преди 2 години

До 14Те затова и не щат в ЕС, защото са богати.... А не обратното - да са богати, защото са в ЕС. Под ли нереалното ръководство, ЕС се превръща в клуб на бедняците - пример, в Азия имат пари за газ, а в ЕС - не.

13

Анонимен

преди 2 години

До 11Егати "бизнесмените" дето с най-ниските заплати пак ще фалират и чакат на субсидии, пак от работещите.

12

Фактор

преди 2 години

Норвегия и Швейцария не са в ЕС, пък са много по-добре от всички държави които са в ЕС...

11

Алекс

преди 2 години

В Унгария Орбан печели поредните избори.Нищо изненадващо.

10

До номер 1

преди 2 години

Абе т.ъпак не ти лие ясно ако напуснем ЕС ще затънем още повече хиляди бизнесмени ще фалират и безработицата ще се увеличи

9

Анонимен

преди 2 години

Който ни е поробил, все се е разпаднал, сега е ред на ЕС

8

Анонимен

преди 2 години

Нито дума и за Гърция и Италия. Драги щял да се кандидатира за президент и сега се мълчи. Щото беше шеф на ЕЦБ. Гърците така ги плюха и сега след сделката с кредиторите си мълчат ама хората са против. Като нищо пак да ни блокират границата.

7

Анонимен

преди 2 години

Нормалните, подтиснатите и протестиращите срещу извратената неолиберална диктатура са наречени от казионните медии "популисти" !?