56

Анонимен

преди 2 години

егземпляри които ГОРЯТ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ рушат вандалски българските паметници и надгробни плочи все едно да напсуват на майка моето семейство моите деца никакъв компромис

55

Глупости

преди 2 години

ИЗОБЩО НЯМА КАКВО ДА ДЕЛИМ СР. С. МАКЕДОНИЯ, ОСВЕН ДУПЕДАВСКАТА ВЯРНОСТ КЪМ РУСИЯ И ПУТИН!! - - ЕТО НЕЩО КОЕТО ЩЕ НИ СТРУВА СКЪПО, ИЩЕ СЕ ОКАЖЕМ НЕ НАДЕЖДНИ ПАРТНЬОРИ НА ЕС И САЩ..... ПОСЛЕ ДА НЕ СЕ ОПЛАКВАТЕ, ЧЕ ЦЯЛА ЕВРОПА НИ МРАЗИ...И СТЕ БЕДНИ И НЕЩАСТНИ..... ХАХАХААА

54

Анонимен

преди 2 години

До Сюлейман паша - Това от кой пръст го изсмука ? Оригинал ! Браво !

53

Анонимен

преди 2 години

Неприятни заключения, но пък напълно истинни, за съжаление.

52

wer

преди 2 години

Спряма с.македонци не трябва да се използват думите братя, приятели, близки, близки роднини - от тях те се обиждат, знам го от опит. Те се се поставили в центъра на световната история, наука, изкуство и прогрес.

51

Другари

преди 2 години

Ние вярваме в другаря Топалов.Той винаги е защитавал интересите на нашата страна,Матушка Русия. Нека да разпалва омразата между българи и македонци,нека да говори неща преди 100 г. само и само да няма връзки между България и Македония. А българите..да го...каза Путин и се засмя ехидно...

50

em

преди 2 години

На фона на това което се случва в нашата "държава" последните ,по добре да ни бяха разделили и продали да ни няма....

49

Анонимен

преди 2 години

А нещо за 2 милиона напуснали Бг имат ли да кажат.Тези българи също се отказаха от своя корен и държава.

48

Анонимен

преди 2 години

А има ли историци,поне от известните(а те и затова са известни) дето не се занимават с политика.Денонощно и ежеседмично Марков,Павлов,Илчев и тоя само говорят за политика.Показаха най-долните черти на доносника от ДС.Хулят политиците ,но са на вечната хранилка на държавната службица.Живков ги научи така и са твърде стари да знаят друго.Махнете комисията,стига лъжи и от титовистите и от живковистите!

47

Анонимен

преди 2 години

Само Тито, Сталин, Димитров направиха нещо за Македония. Нито Западна Европа, нито САЩ направиха нещо. Фашистите и Германия се провалиха. Благодарение на Тито, Сталин, Димитров днес имаме независима територия, наречена Северна Македония. Вярно, че е превърната в еничарска, но това може да се промени. Къде е Македония на Чърчил? Няма Македония на Чърчил.

46

Сюлейман паша

преди 2 години

Ако подценявате достойнството и сьществуването на други народи и етноси в дьржавата си,ако се опитайте через убийства и репрессии насила да ги приобщите под подигравателното и оскьрбяващо название ,,вьзраждане",ако не престанете с тоя гол и вьшлясал бьлгарски шовинизьм и мегаломания, не само малцинствата и македонците,но и кучетата ще искат да са по далече от вас!

45

Георги

преди 2 години

За съжаление отношенията ни с Македония вече са прецакани. Сега поколения напред ще живеем в безсмислена вражда с народа, който сигурно ни е най-близък културно.

44

goge

преди 2 години

Когато Турция щеше да ни изпревари като ги признае първа, големи братя бяхме - признахме ги 1 ден по-рано. Когато беше ясно, че Гърция няма да ги пусне в ЕС, най-големите подръжници за присъединяването им към ЕС бяхме. Когато остана само да започнат преговори излязохме най-големите комплексари и ги блокирахме. Хората там не искат да се наричат българи. Колкото и да ни е обидно, това е факт. Вместо да правим бизнес и да печелим пари, ние ще се занимаваме с комплексарското ни минало

43

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Предателствата на българските интереси от властимащи е национален спорт -- та ние няма област във която да не сме предадени и продадени за власт и пари ,ние изобщо не сме във състояние да оказваме каквато и да е съпротива ,дори не се управляваме сами ,а чакаме на опашка за европеиска милостиня , без милостинята ще стигнем и до глад кавото ни кажат ще го правим защото от милостинята зависи всичко . Дори европеското законодателство е по -висше от нашето ,то е със приоритет .

42

Анонимен

преди 2 години

Тито спаси Македония от Сърбия. Тито, Сталин, Димитров създават отделна македонска република от Сръбска бановина. Македония до 1944 година е част от държавата Сърбия.............Този професор Топалков е много неграмотен и вреден.............Нека да пита унгарците за Войводина, която е част от Сърбия.......Унгарците щяха да са много щастливи, ако бяха на наше място и Войводина беше независима от Сърбия...............Много простти професури имаме.... Тито е хърватин, не е сърбин.

41

Анонимен

преди 2 години

На някой изобщо дреме ли му за тези *** - макетата? Имаме си достатъчно проблеми. Игнориране ги и не се занимаваме с воплите им. За какво са ни? Та те са по големи селата ци и от най-големите български ***.

40

Анонимен

преди 2 години

До 1: Не историците ни са за изхвърляне, а политиците! По-голям *** от българския политик няма на света!

39

Анонимен

преди 2 години

Скоро и този професор ще прави компания на професор Димитров.Агентите ще си отидат и вече няма да има кой да създава омраза.

38

Анонимен

преди 2 години

Да си Българин означава са мразиш всичко.Това иска да каже великия комунист професор.А не мислете ,че Македонците се плашат или им дреме за вашето мнение.

37

ПРАВ Е ПРОФ.ТОПАЛОВ!

преди 2 години

След предстоящата война, всички национални предатели ще бъдат изправени до стената, осъдени и ликвидирани от Военния трибунал. При и след война Трибуналът решава.