302

Минаващ

преди 2 години

*Съществува една отлична перспектива за застрашените от руския царизъм балкански народи-създаването на независима държава Украйна,която да бъде буфер между Руската империя и европейските държави*- Георги Кирков 1914г.

301

Анонимен

преди 2 години

Американския колеж 10000 на година свободни места няма!"_______________________________________________________Български реотани не знаят дори накъде дyха вятъра... Вие Китайска езикова гимназия си нямате а как ще научите мандарин? Английския лека полека си отива ...

300

TO220

преди 2 години

Посолството яко го е загазило щом плаща на толкова нискокачествени ***.

299

пияница мистик

преди 2 години

До 354 === Значи да разбираме дядо, че само съветските колхозници имат подводници с кобалтови бомби, а американците нямат, а? :))))))))))))))))

298

Анонимен

преди 2 години

За какво ти е да караш руска гимназия за да научиш руски? Че той е толкова близък до българския. Обикновени курсове, да речем 4 часа седмично за 2 години и си перфектен. Виж, с Английския е по - трудно. Хубавото е, че има мого филми. За съжаление на последък с тези *** - феминистки извращения американското кино се развали, но за учене на езика става.

297

Анонимен

преди 2 години

Пич, Турция е размазана икономически и в момента и най - лекото сътресение на нейна територия ще я довърши. А какво да говорим за война с Русия... Предполагам Асад, Гърция и България накрая щемогат дас и вземаъ откраднатите от турците територии, че и с лихвоите. Аз лично се надявам на война между Русия и Турция. Всички само ще спечелят. Ще загуби само Турция. Е, предполагам и българските турци.

296

Един коментар

преди 2 години

"Руската гимназия в София,никакъв интерес.Американския колеж 10000 на година свободни места няма!" - Е, разбрахте ли кой пише във форума? Пубери, на които сигурно плащат.

295

Анонимен

преди 2 години

Пичове, не знам дали разбирате значението, но първата подводница с 6 Посейдона е приета на въоръжение. Вероятно има разработени и действащи надводни носители, които вече плават по океаните и са заели позиции на подходящи места. При такава разстановка разширяването на НАТО е крайно неизгодно за ..... самото НАТО...Троловете са си ***, 100 мегатонните кобалтови бомби са си 100 мегатонни кобалтови бомби...Бих препоръчал да се отнасяте по - леко с амбалажа... Ако ме разбирате де ;)

294

US Motherfucker

преди 2 години

До пияница мистик --- В края на лято Господне 1992 се срещнах случайно с възрастен американец пътуващ по трасето Ню Йорк град - Филаделфия. Когато заявих, че съм българин, човекът започна да говори на сносен руски. Каза, че е бил инструктор на съветските авиатори през ВСВ. Явно съм го погледнал доста скептично, защото ме покани в неговия дом и започна да ми показва разни черно-бели фотографии на военни летища и шпалир от щатски самолети дадени на съветска Русия, като военна помощ.

293

пияница мистик

преди 2 години

До 349 === А във Финската война и Афганистан, кой яде бой? :))) Май колхозниците. А във Втората Световна ако не бяха САЩ и Англия да отворят втори фронт, Хитлер щеше да ги насмете като стой та гледай

292

Анонимен

преди 2 години

Руснаците пак пресолиха манджата.

291

Анонимен

преди 2 години

Като изпраскат няколко Циркона доста народ ще напълни гащите! Всички, които са се захващали с Русия са яли як бой- и Наполеон , и Хитлер. Та затова по-полека.

290

Анонимен

преди 2 години

Не го разбирам ***, и Естония и Латвия са членове на Нато и разстоянието до Москва не е много повече от това с Украйна. Я да каже на Турция, че няма право да си разполага никакви оръжия на собствена територия, щото той бил напълнил гащите.

289

Анонимен

преди 2 години

Руснаците имат силно мотивационно средство - Циркон!

288

flakonety77

преди 2 години

Ади дано Русия победи и пак се върне БКП-то.Но и чадата Ви ат запада.

287

flakonety77

преди 2 години

Като е на живот и смърт защо Руските олигарси си купуват имоти и си внасят парите на запад.Ами хайде направете война и се самоунищожете.А ако измисллат водородна енергия или друга??Русия и бомби няма да има пари да произвежда??

286

ха ха

преди 2 години

Нежеланието на източно европейците да им го набутаме здраво е въпрос на живот и смърт за Русия !

285

искам да кажа

преди 2 години

на всички русофоби пишещи тук.Питайте възрастните как са живели в НРБ,защото нещата на там отиват-в лобито на Русия.

284

Край

преди 2 години

До 313 Източна Украйна са си руснаци, а тайванци няма това са китайци живеещи на острова Тайван а държавата им се нарича демократична репубрика КИТАЙ.

283

Анонимен

преди 2 години

Вече и жените са с наболи бради благодарение на Теленор..