40

Анонимен

преди 2 години

А, да не ти е интересно толко лицето Божков, а да ти са по-интересни ваксините, които ти набучват лично и безутешно и безвъзвратно. Лицето Божков в момента не е актуално.

39

Анализатор

преди 2 години

Най-важното икономическо събие за отминаващата си 2021 г. е, че еврата са станали със 7,24 % по-евтини спрямо америкавските долари. А пък България си е в чакалнята на еврозоната вече от една година и половина. Финансистите и банкерите, който само до преди няколко години ни проглушиха ушите със стабилността на банковата им система вече съвсем спряха да говорят. Честита да ни е Новата 2022 г. Аз съм вече към края на нейното първо тримесечие.

38

Моля за внимание!

преди 2 години

Любопитно ми е лицето Васил Божков имайки предвид престъпленията му през годините и заплахите към разследващият го прокурор какво ли ще го правят шейховете имайки предвид какви наказания има в ОАЕ за извършените от него дела, когато той е отлъчен от НРБ и от РБ! А ние го искахме по едно време за екстрадация, вие го задържахте - ми задръжте си го!

37

Анонимен

преди 2 години

Ми, непокорна колония, сър.

36

Гиб Мелсън

преди 2 години

Нулева за нас. За Винету не е нулева. Още не може да си преброи чувалите с банкноти. А онези българи с по един пръст високи чела, които го избираха мандат след мандат се чудят къде е Хемус.

35

Анонимен

преди 2 години

Асфалт нали не се яде? Наблегнете тогава на отглеждането на краставици и домати.

34

Моля за внимание!

преди 2 години

Когато процедурата за отлъчване е приключена - лицето, което е отлъчено не притежава собственост в страната от която е отлъчен, тя се изземва от страната откупваща го както и всичките му активи и пасиви включително тези в банкови сметки с български IBAN ,а лицето или става гражданин на държавата в която юрисдикция се намира или не, но при всички положения е задължено да спазва тяхното национално законодателство и условностите с него!

33

Анонимен

преди 2 години

Проблема е сериозен сега ще отидат едни 1-2 години докато се задействат нашите фирми, тогава търгове след това ще лъсне "голата" истина - цените на строителството ще са 2-3 пъти по-високи от досегашните - да ама ще ги правят нашите хора - не корумпираните.

32

Мафията има пари!

преди 2 години

Отцепят ли Община Обзор и пристанище ще направят за яхтите и пътища за баровците...

31

Обективно

преди 2 години

До 49. Бе де да знам. Баце ти в последния си мандат нищо значимо не откри. Очаквахме предизпорно за изборите през Март че ще пуснат нещо. Еле че в София като нищо предизборно не откриха нито метро нито околовръснто видяха че работата стана оспорвана. Че и протести имаше. Те не пуснаха нито до Ловеч, нито от Шумен до Търговище, нито АМ Европа до Сливница, нито някой тунел на Струма, нито участъка край Ботевград. Че дори и обхода на Бургас пак не пуснаха за лятото.

30

Край

преди 2 години

Бате се беше вписал в схемата на Брюксел. Те м даваха пари той намираше начин да им повърне и бая неща направи тук. Обаче българчето глуповато и завистливо - нагледа му се на шкафчето. Сега ще продължава промяната с Кирчо и Кокорчо.

29

Анонимен

преди 2 години

Какво са 4 милиарда за инфраструктурни строежи,като Баце само за 1 година открадна 4 милиарда.

28

Дървен Шоп

преди 2 години

И Тиквата ги чакаше ама не ги дочака ! Сега само бай Ставри ги чака !!!

27

Моля за внимание!

преди 2 години

Имаме прецедент: Голяма част даже всичките подсъдими в Нюрнберг за престъпления срещу Германия, срещу човечеството за Холокоста са били "Отлъчени" от страната възстановила правовия ред в националното и военното законодателство, което отлъчените лица са погазили неистово и зверски! Живи мъртви свободни за отстрел!

26

Журналист

преди 2 години

Други известни български финансисти, магнати и депутати, за които също трябва да важи забраната да работят са Бойко Борисов, Владислав Горанов, Кирил Ананиев, Йордан Цонев, Мустафа Карадайъ и Ахмед Доган, ако все още е жив.

25

Анонимен

преди 2 години

Повече нищо няма да се построи, всичко приключи, ако не вярвате, гледайте.

24

Анонимен

преди 2 години

С черните ботушки потропва полицай.Тарикатчета от Хемус загазили сте май.Бухалки и тупалки ще има от сърце.За новата година ще спите в МВР!

23

И не може да пътува:

преди 2 години

Същото важи и за лицето Васил Божков и много други, ако още дишат!

22

Моля за внимание!

преди 2 години

Има термин в правото наречен "Отлъчен" - обикновено се използва за индивид нанесъл тежки щети върху населението на собствената си страна, народ, държава, съграждани, но избягва наказателно преследване или се укрива в юрисдикция, която държавата, която го отлъчва не може да отмени!Терминът означава, че на лицата Симеон Дянков, Милен Велчев, Николай Василев се отнема българско гражданство и за НРБ и за РБ - лицата са юридически мъртви. Не може да работи документите му са невалидни ...

21

А бе

преди 2 години

Стига с този разпад на ЕС!Целият свят желае да е организиран и обединен като Европа,но само европейците имаха воля да го направят.Такива егоисти като Великобритания, търсещи големия келепир,сами си нацепиха проблем с отделянето си.Памет сякаш нямате какви граници,какви документи, какви бюрокрации беше отиването в съседна държава.Кога и Къде е било да ти хрумне да тръгнеш на секундата за чужбина навремето? Ревнали за разпад на Съюза? Виж им акъла,недомасленици...