307

Въпрос 2

преди 2 години

Защо говори само за тромби а удобно пропуска пропуска сърдечните проблеми и смърт при ваксите. Защо при смърт при вакса до 14 ден след забиването се брои за естествена смърт. Защо не говори за учени и лекари като създателя на mRNA и фронт лекари на които им затварят устите? Защо ни дава за пример САЩ на Байдън? Защо огромните пари от ковид фондовете не се разпределят по равно и за лечение на други наистина смъртоносни болести и да се спре така ковид корупцията. Защо 20% процента ваксан народ да

306

Въпрос 1

преди 2 години

Тая мижитурка ни размахва дипломите си, подбира избирателно фактите, а се тюхка защо нямало доверие. Без да чувал за логика на събитията. Защо не спомена за непрекъснатите лъжи ефективността на ваксите, за лъжите че при 60%, 70%, 80%, 90%, 100% ваксане ще забравим за витуса? Защо подмениха дефиницията за ваксина? Защо са тези сертификати за свобода, след като и ваксаните заразяват? Защо нападнаха и децата след като за тях ваксите са по-опасни от ковид. Защо говори само за тромби а пропуска сърде

305

Абсолютно прав...

преди 2 години

Възрастните хора с придружаващи заболявания е добре да се ваксинират, коментира пандемията в страната пред БГНЕС доктор Иван Колчаков....

304

Анонимна

преди 2 години

След като прочетох какво е казал"доктора" аз мога да кажа, че на реклама за паста за зъби вярвам повече от колкото на него. Той направо заби нож в гърба на имунизационната кампания.

303

Анонимен

преди 2 години

доверие на доктори да нямате щот после сте лекарска грешка в статистиката

302

Анонимен

преди 2 години

Махай те сертификатите.

301

Анонимен

преди 2 години

Тоя говори, че "има мегдан" за още мерки и че "българина разбира от моркова и тоягата". Само за му кажа, че и ние имаме още мегдан за недоволство, а и знаем как политиците разбират от стачки и павета. И обичат да се возят на бял автобус. Така, че хайде да не си играем на екстремни изживявания и да не пробваме кой какви мегдани има и от какво разбира. Беше приятелско изказване... все още!

300

корабчета плуват ли?

преди 2 години

Не сме будали. Защо световни лидери се фсксинират наужким пред камера? За един наивник питам.

299

Анонимен

преди 2 години

Аз съм изключително доволен от лечението в правителствена болница!Заведе ми приятел,който познава доктор,който работи там на 8 мия ден от боледуването ми.Предписаха ми два антибиотика(левофлоксацин и сефпотек) и се оправих,а нещата бяха тръгнари на зле,бях с двустранна пневмония,но в начален стадий и температура над 39.

298

Не съм антиваксър

преди 2 години

До АнонименНе е безплатно нищо. Ваксините се плащат от бюджета с печалбата на всички по веригата и комисиона за местните власти (Кирил, Асен и менторът Радев под диктовката на посланик Херо Мустафа и фондация Америка за България. Ваксините, печалбата на производителите и комисиона се плащат от нашите данъци. Затова и комисионери те са настоятелни. Тази ваксина е различна. Политизирана е и е лобистка. Факт.

297

роб на влаЗта

преди 2 години

Виждам само жертви на лекарско безхаберие....При толковаопасна болест в Африка вече нямаше да има жив човек пък те дори не знаят че има опасен вирус.

296

От Берлин

преди 2 години

В Швейцария, малко градче.Започва,, кампанията", и изведнъж се вдига рязко смъртността-хората започват да говорят и задават въпроси- искат и да се правят аутопсии на близките им... Градският прокурор, издава заповед с която забранява правенето на каквито и да е аутопсии на внезапно умрялите!!!Това го разказва погребалният агент, на когото "клиентелата" се утроила за кратко време... Умрелите и увредените ще надминат един ден жертвите на Холокоста-помнете ми думите! Бог с ВАС пазете децата

295

Защо ли?

преди 2 години

Доверие към ваксините ще има тогава, когато производителите им поемат реално отговорност за вредните ефекти от нея, ако има такива в рамките на следващите поне 2 г. Съгласно закон за защита на потребителите всички стоки в ЕС се предоставят с минимална двугодишна гаранция с изключение на ваксините срещу КОВИД. А това не са ютии и сушоари, а касаят живота и здравето на човека.

294

Анонимен

преди 2 години

Това, което вие "виждате", не е това, което виждам аз и хората, които са имали личен опит с българското "здравеопазване".И "усложнения" никак не звучи успокоително.

293

Докторе, кажи?

преди 2 години

A това мазно докторче няма ли да каже кога ще махната зеленият ***? Или той е вечен. Все ни убиват, пък сме още живи от 2 години.

292

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм съгласен с мнението на другаря Колчаков. Ти и парченцето сирене в капана на мишката е безплатно, но аз не съм мишка.

291

Da be

преди 2 години

Мисля че е крайно време да се каже колко са българите, но абсолютно сигурно е че НЕ СА 7 милиона, живеещи в България. Може би са 5 600 000 , колкото съобщиха по медиите че се преброиха. Така, че смятането на проценти ми се види фалшиво. А доктор Колчаков да вземе да ми посочи поименно компетентните медици, към които да се обърна при нужда, защото за съжаление аз от милионите българи, които все повече не вярват на българските лекари.

290

Анонимен

преди 2 години

COVID-19 видя сметката на бая бабаити които казваха че няма никакъв вирус, категорично няма да се ваксинират и каквото им е писано това ще стане. Да, писано им е да станат храна на червейте.

289

Крим е Руски

преди 2 години

Докторе ми 30 години опростачвахте тоз народ. И прости хора го управляваха. Искахте народа да е *** за да се разбирате с него, но не разбирахте какво следва. СЛЕДВА това което го виждате!

288

Анонимен

преди 2 години

Всички данни доказват, че има полза от ваксините, но безакълестите на факти не вярват и продължават да твърдят, че няма смисъл от ваксината. Поне докато ритнат камбаната от липса на акъл.