159

Анонимен

преди 2 години

Лицемерен е!Не му вярвайте!Това е Луцифер по време на Коледа!

158

Анонимен

преди 2 години

Лумен Ладев в устенцата

157

Край

преди 2 години

Този е екстрасенс по-голям от Кашпировски. Кашпировски през телевизора зареждаше вода в чаша, РР през телевизора ми вкисна виното на Бъдни вечер.А на един приятел мушмулата му спаружил. През телевизора. Енергиен вампир ви казвам.

156

Надя

преди 2 години

И аз ти пожелавам това което сътворихте всички *** в България да ви се върне в домовете! Нали според вас е много хубаво?!Е това хубаво да ви се върне!

155

Herr Muller

преди 2 години

Този по-здрав важи ли и за легитимния екс прайм министър Бойко Борисов. Loool

154

Лумпен

преди 2 години

...и по едно бустерче от Фазер и талашит

153

1984

преди 2 години

Честита нова илядадевтстотиносемсеичетвърта година!

152

да ти еба майката!

преди 2 години

видяхме го твоето благоденствие! Да знаеш само какво ти мислим?

151

Асан

преди 2 години

По-здрав и кауня и Деса от Меден рудник :)))

150

Бастунен прецедент

преди 2 години

Озлобеният Гоблин пожелавал ,но ако има нещо по отвратително на Нова Година и Коледа това ще е безполезният непран чорап и гьон сурат с абсолютно измекярското му празнодумие ,дърдорене и безмислен брътвеж Взел се е за важен. Мишко, цените на тока растат със секунди направи нещо или народа ще излезне и майчица вална ще ви изсели от сградите които сте окупирали вие безкапка мозък л-нари.

149

Петко

преди 2 години

Комунис да ме поздравява за Рождество е светотатство. Изчезвай.

148

Анонимен

преди 2 години

Бъдете жив, здрав и благословен с цялото ви семейство, г-н Радев! Бог да ви благослови с добри внуци! Вие сте добър човек, родолюбив българин, достоен Български Президент! Само сгрешихте с тоя измамник Кирил Петков, но и тази грешка може да се поправи! Добре, че не гласувахме за някоя партия или за Петков!

147

izh

преди 2 години

Eй, мутрослугинаж. Тати ти ще се обърне в гроба, като те чуе какви ги дрънкаш. Още др. Ленин е казал, че " религията е опиум за народа" Да не искаш спонсорите да ти резнат денгите? Иначе твоето благоденствие ми разтапя сърцето като вляза в магазина и като трябва да купувам суровини и материали за производството. Скривай се и не дразни българите , тия дето пълнят бюджета !

146

ПРИКАЗКА

преди 2 години

И аз като Президента - искам да пожелая на всички Светли Празници , за хората от герб изпаднали от каруцата - няма да се плашите - които са невинни ще се върнат при децата си , които са свикнали на държавна работа - няма да се плашите - частния бизнес търси работници - света не е открит от Борисов .Щастлива Нова 2022 .

145

ха ха

преди 2 години

Абе предишните години на нова година ми говореши простотии с гробовен тон, вместо пожелания, сега изведнъж чак пък и за Коледа ни поздравяваш. Много активен християнин стана. Не ти ща тъпите лицемерни пожелания, айде бЕгай оттука и не ми разваляй празниците с мутрата си.

144

аз

преди 2 години

МЕРСИ!

143

Анонимен

преди 2 години

Днес е Спиридоновден, а по това време в БЪлгария няма сняг! Рождество Христово е след 13 - сет дни! Христо Ботев е роден на Бъдни Вечер! Стига бг свещениците и хората са заблуждавали народа!

142

Анонимен

преди 2 години

Жив и здрав да сте г-н Президент с цялото ви семейство! Дано Бог да ви благослови и дарува добри внуци и да станете дядо, няма само Боко да се хвали, че е единственият, който е дядо сред болшинството бг крадливи политици, и да се крие зад синовете на щерка си и завряния си зет!

141

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 184 Не, Крим не е руски. Пожелаваш здраве на Фигурант Радев, но се питам роднините и приятелите на 30 000-те загинали поради неговата и на министрите му некадърност, какво да му пожелаят освен скорощна среща с те имроднини? Е, аз съм от тези, които загубиха близки и роднини и ми се иска да побърза...

140

Анонимен

преди 2 години

На този заплатата му е над 15 000 лв.