160

Анонимен

преди 2 години

До Стоян - Знаеме ги такива като тебе -Ти и за шише ракия би умрял .

159

Анонимен

преди 2 години

За руснаците е обидно да ползват китайски смартфон всички искат айфони

158

Определено

преди 2 години

Бойната слава на Русия потъна с Курск и никога няма да изплува

157

Анонимен

преди 2 години

До Ангелов -"За сега САЩ спират стоки за автоиндустрията и смартфоните за Русия.." - А те пък ги купуват от Китайците -нали ?!

156

Относно Сирия

преди 2 години

Идлиб руски ли е?

155

Американокакашки

преди 2 години

Путин направо им е избил акото на майонеза на американофилчетата! така са оцвъкали всичко надолу! Което всъщност показва колко много ги е било страх.

154

Гларус

преди 2 години

До Мразя Русия - Нищо подобно , Рускините говорят други работи !

153

Стоян

преди 2 години

Аз също съм готов да умра в бъдеща война срещу Русия в защита на демокрацията на планетата.

152

Ангелов

преди 2 години

Русия е жалка федерация и ненадежден търговски партньор! Никому вече е ненужна! Никой няма да подпише ултиматума на Путин. За сега САЩ спират стоки за автоиндустрията и смартфоните за Русия. Любимите играчки на руснаците. ЕС вероятно ще спре 100% износа за Русия поради липса на газ

151

Чупакабра до 189

преди 2 години

Не съм пенсионер. Няма значение какъв съм. Има значение обаче какъв мога да бъда. Защото съм обучен как да браня Родината си ако на портата ми похлопа руски ботуш. Предателите който работят срещу днешна България, сте много, но сте страхливци . Не се страхувам от вас. Защото от опит знам че каузата на националните предатели завършва позорно и нелепо за тях !

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Бойната слава на Русия се възроди със Сирия и еднополюсия свят на кравария никога няма да се върне!

149

До 202

преди 2 години

АЕЦ Козлодуй е българска атомна централа. Космонафта помня че нищо не свърши.

148

I'm-дртиБелBOY!

преди 2 години

"ЕВРОПАта сама е ВИНОВНА за високите цени на енергията, петрола, газта, енергоизточниците и суровините..." Този цитат на вбесения и яко ядосан типичен диктаторски настроен тоталитарист и нискостеблень як комплексар - таварищча ПУТИН40то съвсем ясно показва ограничеността и едностранчивото му становище, тъй като нема начин ЕС сам и собственоръчно УМИШЛЕНО да си е инжектирала инфлацията в икономиките на членките си... не ми се струва много логично и близко до акъла...нали

147

Само така

преди 2 години

Готов съм да умра в бъдеща война срещу Русия в защита на демокрацията на планетата.

146

Българин

преди 2 години

До Чупакабра до 159 - "Живееш си спокойно в България с честен труд" - Ти на кого ги разправяш бе пич ?!

145

Анонимен

преди 2 години

До Чупакабра....Забавно, не съществуваш, а успя да накензаш такива глупости, че помислих, че може пък вмирисаният ти труп да е възкръснал. Като и да е, много си грозен! Както и речникът ти! Анимации? Да, бе! Само анимации! Когато Калибрите удариха с ужасяваща точност на невероятно разстояние от малки корабчета в Каспийско море по Ислямска държава пак в хор глаголехте, че не е вярно, анимации, че паднали в Иран! После - друга песен! WOW! Ами за Су-57? Направили 3! ***! Чакаха новия двигател...

144

До Позор

преди 2 години

- Ама имаш Козлодуй и Космонавт в Историята. - А сега след Историята какво имаш бе "братле" - Трънки и глогинки ? - Не търси проблемите навън, а виж в собствената си градина. - Дори "изостанала", комунистическа Северна Корея е на светлинни години пред България каквато е в момента. - Имат и развиват Наука, Ядрена енергетика, Подводници, Ракетостроене, Смартфони. И убежденията, строя нямат значение - важното е самата нация, хора дали са кадърни, могат или не. Ти...ти какво "можеш" ? :))

143

Анонимен

преди 2 години

До ПозорКога са ни ограбили златния резерв и архива, би ли уточнил? Предполагам, че имаш предвид 1945 г. През 1878 не сме имали нито златен резерв, ни то държавен архив. До Паисий сме забравили даже, че сме имали държава. А през 45-та може и да са откраднали всичко това, аз не съм присъствал на кражбата. Ти явно си. Но как си обясняваш факта, че само 10 години след това България се напълни с фабрики, заводи, електроцентрали и какво ли още не? Това, доколкото знам става с пари.

142

Анонимен

преди 2 години

Бойната слава на Русия потъна с Курск и никога няма да изплува

141

Смешник

преди 2 години

Преди две години изгоря единственния самолетоносач на Путин