52

АнонимеН

преди 2 години

СЪЩАТА ТАЯ БАБИЧКА ЩЕ РЕКЛАМИРА И 13-ТАТА ДОЗА АКО И НАРЕДИ РАДЕВ!!! БЪЛГАРИЯ ПРЕМИЕР НЯМА, ИМА САМО ЕДНА МАРИОНЕТКА НА РАДЕВ!

51

Анонимен

преди 2 години

Уволниха умните и можещите, и оставиха бабата да "пребори" пандемията. Яко а :)

50

Тхйклл

преди 2 години

Бабо радке ти си едната с проблеми с паметта

49

ruslan

преди 2 години

как се разбра за сериозни последици, като няма реален сблъсък още с този омикрон!!!!

48

Анонимен

преди 2 години

протестърите явно си мислеха, че някой от тях ще стане съветник, но то като си необразован и в живота си аутсайдер, даже и Продължаваме Измамата няма го вземат на работа, за ЗАСЛУЖИЛИТЕ БОРЦИ против Баце остава самозадоволяването

47

Хе хе

преди 2 години

Бабо, Радке, де така? ---Тичам, Щурчо, за пара.

46

Анонимен

преди 2 години

Тази женица е преди пенсия, и все и едно, на нея последствия няма да й се налага да лекува. В най-добрия случай ще пита +вие преболедувахте ли? Ще отговаря+ Ами затова са ви проблемите. Но няма да пита+ вие ваксинирахте ли се? Каквото и издиктуват, това ще говори.

45

Анонимен

преди 2 години

До Пич: ние вярваме само на санитари и математици!!! На НОВА и БТВ!!!

44

Анонимен

преди 2 години

Тези дезинформатори не могат ли поне да намерят някоя готина мацка да ги разправя тези лъжи по студията, по може да се хванат хората. А то сега всеки ден сме принудени да гледаме ТКЗСарката баба Радка :( Имайте малко милост

43

Ре

преди 2 години

Как хубаво ще гори жива баба Радка, когато я запалим. Ще вика и ще *** за помощ в центъра на София.

42

Пич

преди 2 години

Жената е вирусолог и знае какво говори. Ставаше въпрос за последния щам, а не за предишните. Така че пишещите по-долу първо четете, а после говорете. Иначе както казваше Ози Озбърн: "С възрастта отслабват 3 неща: първото е паметта, другите 2 не ги помня!" :)

41

Анонимен

преди 2 години

ама че работа, как да я пенсионират, като е съветник на ПРОСТо Киро

40

Апокалипто

преди 2 години

Не,нямам проблеми с паметта! Помня всичките л..на които натворихте за две години,за да си приберете комисионните от господарите ви и никога няма да забравя всички вас предатели,които ден и нощ не спите да всявате паника и страх в народа,които го обърнахте на диктатура.Силно се надявам,че никой няма да забрави и един ден ще ви се потърси сметка!

39

реалист

преди 2 години

Тази няма ли да япенсионират? Проф. Кантарджиев може тази неможе. Стига двойни стандарти. Продължаваме подмяната!!! !

38

Анонимен

преди 2 години

Тази женица е родена през 1944, т е връстница на свободата, както се казваше. Цял живот такива като нея и другарите и по министерства и лаборатории си прекараха живота.Упорито не се дава трибуна на истински лекуващи специалисти във вирусологията. Вчера пък имаше канонада от общопрактикуващите лекари за ваксиниране на децата.Днес великата СЗО не препоръчва да се имунизират децата, дано да са го прочели всезнайковците наши.

37

Анонимен

преди 2 години

Проблеми с паметта ли? Ама професорите, помните ли какво сте говорили преди месец, а преди 6 месеца? А при преболедувалите без да разберат, как е? А при ваксинираните и преболедували? Всички удобно сте "забравили" какво сте учили, така, че няма страшно! Ние помним какво ни дрънкате месец по месец. Сега, ако сме с Астра, трябва да си ударим Пфайзер! Що? Да не се обидят от Пфайзер? Или да се омесят хубаво страничните ефекти от всички ваксини?

36

Анонимен

преди 2 години

"тук 5 атакиста и възрожденци написаха повече от 30 поста и очакват някой да им повярва" ... сега пък атакисти станахме антиковидпрапаратаджиите!? Бяхме чалгари, русофили, комунисти....

35

Анонимен

преди 2 години

Напротив, България е учудващо добре добре икономически за миналата година- единствено високите цени на тока са проблем, но той няма нищо общо с ковид. Докторите само се оплакват от препълнени болници, но масово им липсва креативност и и иновативност на подхода в профилактиката и лечението на болестите вкл на ковид.

34

Анонимен

преди 2 години

Преди нея,гостуваше и Даниел Лорер. Той каза,че заленият сертификат изисква да си здрав. Какви са доказателствата,че ваксинираните се здрави!? Писна ми вече да се повтарят едни и същи лъжи. Това го повтаряме от година и половина- ваксинираният може да се зарази, и да заразява околните. Спрете вече да се опитвате да ни правите на маймуни.

33

А ЗАВИНАГИ

преди 2 години

тук 5 атакиста и възрожденци написаха повече от 30 поста и очакват някой да им повярва