122

Анонимен

преди 2 години

България, вероятно понеже от женски род най-малкото, няма топки и не може да каже: Престанете!, Ние не искаме да сме част от този сблъсък, нямаме нищо против която и да е от страните. Е какво толкова сложно има да се каже това?Ще ходим да се бием срещу русия ли? Или само ще се пазим от ракетите им? Влязохме в НАТО за да се пазим от Турция и Гърция, понеже нямаше Варшавси договор.

121

wseki

преди 2 години

Неутралните в този спор са като щрауси със заровена в пясъка глава. А тези, според които България вече била в НАТО са само поддакващи шутове на антинародните васали. Кой вкара нашата държава в НАТО без да пита народа? Кой искаше България да влезе в ЕС без да пита народа? Това бяха крадци, търсещи бягство от отговорността за техните престъпления.

120

Анонимен

преди 2 години

В момента не трябва да се правят резки движения - Путин прилага енергийното оръжие, за тази част на света. Целта е предизвикване на сащ, европа е в роля на потърпевша, толкова й е умът. Сащ са в разкрачена поза с украйна и тайван, където се произвеждат най-бързите компютърни чипове. Китай и Русия вече са синхронизирани, действат координирано срещу сащ, ще им прочетат новите правила, ако не се подчинят, ще избират по-бързи начини за да ги сломят. Сащ ги чака агония ако не влязат в релсите.

119

Анонимен

преди 2 години

?

118

Анонимен

преди 2 години

"Защо считам така -ами на 13.12.1941 г.България обявява война на САЩ и Англия и над 200 "народни избранници"приемат този акт с аплаузи и овации,ставане на крака и т.н.По гласувалите против 7-8 човека хвърлят разни ***,плюят ги и т-н.Сега виждам същия бабаитлък и простотия по отношени на Русия -обиди,високомерие ...и неграмотност.." ____________________________А как реагираха когато Русия ни обяви едностранно война на 05.09.1944, прекъсна дипломат. ни отношения и нахлу в България?

117

Анонимен

преди 2 години

Нямаме работа да се бъркаме в чужди проблеми. Американците да си разкарат базите от България и да си ги преместят в Украйна. Едно е да сме в съюз, но да ставаме военна цел заради базите това вече не е добре.

116

Бедняк

преди 2 години

Предлагам да сравним точките на Nr. 117 и 118 и всеуи да си направи извод за обществено мнение, настройки и т.н. И кой с кого за кого ще воюва (дано не стига до там).

115

Анонимен

преди 2 години

"Защо считам така -ами на 13.12.1941 г.България обявява война на САЩ и Англия и над 200 "народни избранници"приемат този акт с аплаузи и овации,ставане на крака и т.н.По гласувалите против 7-8 човека хвърлят разни ***,плюят ги и т-н.Сега виждам същия бабаитлък и простотия по отношени на Русия -обиди,високомерие ...и неграмотност.." ____________________________А как реагираха когато Русия нахлу в Добруджа, обстрелва Черноморието (и я разбихме в битките)?

114

Анонимен

преди 2 години

"Оставете ги да се разберат империалистите от САЩ и Русия. Ние още не можем да си оправим стандарта на живот, не ни трябва война !!!"___''__________ русия забърква сащ. Иска отново да владее нас, другите бивши соц. страни в Европа и в света!

113

Анонимен

преди 2 години

"...Ами стадото само за пари мисли, а не мисли че тези пари като се обезценят се започва истинската войан и с тях нищо няма да можеш да купиш освен оръжие" ___________________ Като русия ли?

112

Бгг

преди 2 години

Като почнете България била член на НАТО , а я кажете кога питахте народа с референдум дали е съгласен да станем част от на НАТО или ЕС ? Така , че не ни натиквайте чужди армии , ако ни вкарате във война народният ви съд е гарантиран.

111

Анонимен

преди 2 години

ВЗЕ ДУМАТА ГЕНЕРАЛ ПРЪДНЯ И РЕЧЕ БЪЛГАРИЯ ЗАЩИТАВА ВСЕЛЕНАТА И НАТО.

110

Анонимен

преди 2 години

вместо да се учим и да работим с РФ ,която е напред в толкова много сфери, нашите политиците действат обратно на нормалната логика, защо тук народа не е способен да изисква повече от геополитиката, то това е основното което охаратеризира един политик, от там се започва. Нашият учел и работел в САЩ/Канада и се надяваме да ни разминат базите. Ами стадото само за пари мисли, а не мисли че тези пари като се обезценят се започва истинската войан и с тях нищо няма да можеш да купиш освен оръжие

109

ъхъъ

преди 2 години

Оставете ги да се разберат империалистите от САЩ и Русия. Ние още не можем да си оправим стандарта на живот, не ни трябва война !!!

108

до 118 учуден

преди 2 години

А кво ще кажеш ако ти отидеш в или в близост до бърлогата с малките на мечката... как ли ще реагира тя????!!!!!

107

Мдаааа... най умният

преди 2 години

Путин: Русия не иска война с Украйна, но...Русия иска гаранции от НАТО, че няма да се разширява на изток..https://fakti.bg/world/639843-putin-rusia-ne-iska-voina-s-ukraina-no

106

Учуден

преди 2 години

Има два начина да реагираш ако в имота ти шета мечка стръвница.Или да я оставиш да изпояде добитъка ти и накрая да завърши с теб и семейството ти или да я гръмнеш и да легнеш да се наспиш с чувство за добре свършена работа и изпълнен дълг към семейството ти,комшиите ти и към теб самият!!Мисля,че съм много ясен!Останалото са КГБ инсинуации,заплахи,пучи масали и коминтерновски мантри!Не може монополист да извива ръцете на цяла Европа с цени и тука има тука нема,а накрая и с,вирка да му направим?

105

Анонимен

преди 2 години

Задавам въпрос, не очаквам отговор - Направете преглед, където е стъпил американски крак, поникнала ли е трева?Няма защо да се залъгваме на кого служи НАТО.Даже не на САЩ, а на шепа супералчни ненормалници!

104

Анонимен

преди 2 години

Зомбитата зоват за повече оръжия на българска територия, но те не подозират какво нещастие е една малка война наоколо и каква космическа глупост е да станем мишена на руснаците.Защото утрешната война няма да има фронт, както войната на ХХ век. Ние просто не трябва да се противопоставяме на Русия дори и да има за какво, защото това винаги ни носи исторически беди. Катастрофи......

103

До не може да бъде :

преди 2 години

"...на 13.12.1941 г.България обявява война на САЩ и Англия и над 200 "народни избранници"приемат този акт с аплаузи и овации..." - Приемат щото Хитлер е близо, а САЩ далеко. Отделно че българина по природа е "тарикат", гледа келипира - вярвали са че Германия ще спечели Войната и в България ще потекат реки от злато като съюзник на Германия. Потекоха трънки и глогинки и ако продължаваме в тоя слагачески дух и Кръв ще потече.