9

Анонимен

преди 2 години

Ваксините убиват повече хора от всички коронавируси несъществуващи.

8

ww

преди 2 години

Омикрона е създаден като противодействие на ваксинираните! За неваксинираните няма проблем!

7

м,да

преди 2 години

Вкарайте класическите ваксини на Новавакс, като искате да намалеят антиваксърите.Спрете ГМО ваксините!

6

Анонимен

преди 2 години

Честито - Омикрон е вече в София - засечени 1+5 проби в Цибалаб. Банско е широко отворен за туристи от Англия и Нидерландия, очакват се още хора да се приберат по празниците от чужбина. Не чух да имаме кой знае какви мерки по въпроса. Зелен сертификат и по заведения не проверяват. РЗИ не проверява карантинираните. Болни ходят спокойно на работа. Няма начин това нещо да не дойде и да ни залее, дори е чудно как още не са го открили официално. В близките седмици ще стане интересно.

5

Анонимен

преди 2 години

Да, бе да. Те крият статистиката колко хора са починали или са с тежки увреждания след ваксинация при лица над 18 години. Та точно за децата ще кажат че нямало никакви, ама никакви странични ефекти. Не казвам че са малко или много починалите, ама факт - статистиката не е достъпна за обикновени граждани. Я пробвайте - сайта на ЕМА да видите колко са? Не може. Някой българкси сайт да видите колко са? Не може. Само на сайта на СЗО ти се казва че нямаш достъп, щото не си богоизбран да гледаш...

4

маймунски аденовирус

преди 2 години

Анализ с разсъждение!! "А в чужбина има нови заразени при много голям процент ваксинирани, но това е вълната на неваксинираните, а тези от заразените не стигат до болница или до тежък изход", Значи- НЕВАКСИНИРАНИТЕ са заразените? Но те не стигат до болница или до тежък изход? Ха сега де? Как може да се оплетеж в собствените си лъжи така че чак да се прескочиш? Ако вълната е на неваксинираните, а заразените не стигат до болница, за какво да се бодем? За комисионните ви?

3

Аман

преди 2 години

Стига лъжи Покажете резултатите от преброяването на населението на България и тогава манипулации лъжи и кражби ще лъснат

2

Анонимен

преди 2 години

"Той каза, че няма тежки странични реакции при децата до 18 години след ваксина." - Има изключително, неприемливо много тежки реакции при децата! "Ваксината не отключва заболявания" - какво значи това? Миокардит след ваксина не е ли "отключено"? "РНК ваксината се разпада до два дни." - проверено и доказано е че това не е вярно! Абе как не разбирате какво значи когато денонощно безсрамно ви лъжат право в очите, КАК НЕ РАЗБИРАТЕ!!!

1

Stoyanov

преди 2 години

Ако Ако.... то всичко е ако, ами ако не ме хване вируса?