22

Анонимен

преди 2 години

За Тошко Йорданов няма ли някоя позиция в зоопарка? Сериозно питам. Може някакъв клоун да го играе там с псевдонима Тошко Африкански.

21

Гогата

преди 2 години

Пак с глупости ни занимават. Важно е дали хората стават и ако са били от разузнаването, какво са правили там. Има разлика между такива които са клеветили съседите си и тези които са защитавали интересите на България. Защо никой няма волята да покажете на народа. Така ни прбутват клеветници покрай стойностни хора.

20

Поредната пушилка

преди 2 години

на Тошко.Този човек или е зле информиран, или ни смята за толкова елементарни,че може да ни лъже както му душа иска.А най-вероятно и двете ми предположения са верни.Огледай се Тошко,ако не знаеш питай който знае.Във властта в момента е бъкано със стари муцуни,овеществили принадлежността си към репресивния апарат на соца,превърнали я в богатство и власт.

19

ЧЕРЕП ПИКЧЕРС

преди 2 години

ОТ ГЛУПАВ ПО ГЛУПАВ- РЕЖИСЬОР КИРО ЯЗОВИРО И КОКОР, ПРОДУЦЕНТ ЧЕРЕП РАДЕВ.

18

Анонимен

преди 2 години

А колко отрочета на ДС има в новите партии.

17

11

преди 2 години

Как бе другарю Тошко, той Рашкофф е от ДС. Още от времето на БКП. Що лъжеш

16

КОЙ МИ С.А В ГАЩИТЕ?

преди 2 години

БАБА МИКА БИЛА ДЯДО ОТ ДС?

15

Анонимен

преди 2 години

Затова пък, щом такъв е от партията-дружка на Итн - може да и зам.председател на НС

14

Genocide in Bulgaria

преди 2 години

Някой с много власт поръчва изтезания в България, дори полицаите ги е страх, а институциите потулват всички жалби ! Борисов, Гешев, Румен Пашата, Соколова, ген майор Васил Василев - кой поръчва изтезания и Убийства в България!?

13

а

преди 2 години

На Тошко Африкански не му е ясно, че дипломатите са си шпиони на щат към разузнавателните агенции. Какви да са съветниците на един външен министър? Може би селскостопански работници. Гласувайте пак за Слави и получете Тошко

12

защо

преди 2 години

В коя държава министъра на външните работи няма съветник от Държавна сигурност / или както се казва службата в съответната страна/? *** да каже нещо.

11

Анонимен

преди 2 години

Я да се направи един референдум, дали да бъде публикувано родословното дърво задължително на всеки един депутат в българския парламент!

10

ГУНЬО ГАНЕВ

преди 2 години

ТАЯ ГАНЧЕВСКА ОТ КЪДЕ Я ИЗРОВИХТЕ,БЕ ИТН???? ЧЕТА БИОГРАФИЯТА ИЗ ИНТЕРНЕТ И НЕ МОГА РАЗБЕРА КАКВО И Е КОТИЛОТО,СИРЕЧ,ПРОИЗХОДА!! УЧИЛА ИЗ ЕВРОПА И У НАС,АМА ДА Е ВЪНШЕН... ТОЛКОВА ЛИ НЯМА ДИПЛОМАТИ В ТАЯ НАША ДЪРЖАВА,БЕ??? ЮРИСТИ????ОЩЕ ЕДИН-ДВА ТАКИИВА ГАФА И ЦЕ РАЗ...ДИТЕ КОАЛИЦИЯТА.

9

Анонимен

преди 2 години

А най-радва как си личи истинския идеен произход на тоя до него: за ДС нито дума. Защо ли? Тошко говори за ДС и си личи, че лъже. Другия даже не говори за това, че ДС превзе държавата. А иначе "демократ" го раздава и съдебна реформа му се приискала. Приискало му се е ДС главен прокурор.

8

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ-ДПС талибаните реват като обезумяли, паника и разпад на прогнилите им партии бъкани с доностници, ченгета и бивши кадри пт БКП !!!

7

Анонимен

преди 2 години

Да живее Тошо Свинара, Ицо Комара, Мишо Шамара и Дамаджаната Мускетара! Един за всички, всички за цар Радо шишарката! Слава на царство Чалгария!

6

Анонимен

преди 2 години

Тоз чалгар съвсем е неадекватен. Нали вие подкрепихте чорапа издигнат основно от дс доносници. Министерствата и те са фрашкани с доносници. Те тоше избирателите ви са баламурници ама вие съвсем елементарно взехте да ги лъжете.

5

Калеко Алеко

преди 2 години

Че каква е тази непоносимост на тошковците към ДС, да не забравяме че този който изпълва със съдържание представите на Учиндолският месия, за преЦедент на нацията е ограден със стратегически съветници от ДС, така че Тошко да не рита с/у Шефа си ... !!!

4

Турчин

преди 2 години

Господин Иванов, ако Вие изпълните това си обещание, аз и цялата ми рода ще гласуваме за Вас, Вашата партия и на местните избори през 2023 година и на парламентарните избори когато и да са те.Обещавам!!!Омръзна ми главорезите и палачите на народа ми да са наравно с жертвите си, под един покрив.Този изстрадал народ не заслужава такава съдба.Българският народ достатъчно беше тормозен, гонен и изтезаван за да гледа с добро око на такива безумни и безприцидентни назначения.Дерзайте господин Иванов!

3

Анонимен

преди 2 години

Рашков е чисто и просто БКП ДС, що за балами ни смятат!!!