78

Анонимен

преди 2 години

СЗО:Дали го е страх от омикрон.Той:Май трябва да ида до вулканизатора да видя гумите на колата!!

77

Анонимен

преди 2 години

антиваксър=необразован, гaщник, лузър

76

Анонимен

преди 2 години

Айдееее Фазерите опущиха голямата лапаница. До де се натуткат с новата смеска за 100 дни, ний ще сме го минале.

75

Анонимен

преди 2 години

А как е влязъл..нали уж тестове,зелени парцали...от ваксинирани ли е бил изолиран

74

К

преди 2 години

Ура, това ще сложи край на пандемията. Отменяйте мерките и да го преболедуват хората, които още не са изкарали някой от другите по-тежки варианти на този сезонен вирус.

73

Анонимен

преди 2 години

Още в началото, когато се появиха ваксините, аз си знаех, че това чудо няма да свърши с ваксинирането. Че ще има по 2-3 нови щама всяка година и съответната реимунизация (бустер). И така до края на света... Не ми вярваха. Антиваксър съм бил. Аз ако знам, че този цирк ще свърши, ще си шибна 3 дози. Ама няма да свърши !!! Нито след 3, нито след 13. Европа вече го доказва!

72

Анонимен

преди 2 години

Всичко е подготовка за ТСВ.Въпросът е кога Русия ще атакува,преди или след нова година.Може би след тяхното Рождество ,а то е след 6 януари.Всичко беше подготовка за война през последните 10 години.Русия се готви за нея от как Путин взе властта.Америка подцени резултатите от Студената война и забрави ,че една нация е победена ,когато армиите ти маршируват в столицата й.

71

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на време е да го признаят, понеже в страната за празниците влизат много чужденци повечето от български произход и не се спазват никакви мерки особено не спазват мерки тия със зеления ковид сертификат, който както се вижда може да е фалшив в голяма степен и много голям процент са фалшиви. Ако не беше така защо е толкова висока заболяемостта в чужбина. Българското правителство защо не изисква спазване на мерките, не следи за дистанцията нито за дезинфекцията и спазване на хигиена в магазини

70

ураа

преди 2 години

И ние ще си имаме Омикрони :)))) Къде се записва?

69

Анонимен

преди 2 години

Никакво значение няма какви лъжи ще продължавате да изнасяте. Останаха стотинахипохондрика да ви се връзват. Дори платените тр о лове, редовно списващи във форуми и медии, не вярват. Те за едните пари го правят. Вие, впрочем, сте от тях, тукашни пис ачи.

68

Bond

преди 2 години

Е, и? За Ебола ли става дума, че толкова шум се вдига?

67

До АНОНИМЕН 73

преди 2 години

Шшт, че ще обидиш сънародниците зад граница. Пък те са много чувствителни. ще се разсърдят и...може да не гласуват другия път ;) А иначе сте абсолютно прав - ваксинирани, неваксинирани - бръмчат си по света, а училищата седяха до скоро затворени. Живее в Германия, плаща си данъците там, носи си маската, спазва им правилата, а като си дойде в БГ се разпищоли колко е велик и колко е смотано всичко тук. Ами седете си там !!!

66

Анонимен

преди 2 години

ми затворете границите бе аххмаци, за какво са ми тез от Англия да сеят заразата.

65

до 77

преди 2 години

що трябва да е бил старшина на рота бе михлюзьин, Старшината е с пистолет лично оръжие. Поне това фа беше научил. И аз съм бил наборен войник и съм бичил караули с Ак 47 и сигурно 1500 патрони имам изстреляни. за 18 месеца.

64

Анонимен

преди 2 години

този си направи реклама на лабораториите

63

Анонимен

преди 2 години

А КПП-та кога?

62

Сух Сух Вътри Вътри

преди 2 години

"Да не излиза!" - ген. Годжи

61

Анонимен

преди 2 години

Има много хора с хрема, кашлица и дори с температура но се разкарват по магазините и то без маска, защото били ваксинирани и това е още от лятото този модел. Сега заради празниците има много гости от чужбина, повечето са българи но не носят маска и са доста арогантни и нагли. За дистанция да не говорим нея никой не я спазва макар че е без пари. НТД

60

Годжи

преди 2 години

затваряй и пускай бариерите

59

ДДРОнег

преди 2 години

Ковид- най-опасната болест на всички времена ... Всички правителства по света са се впрегнали да спасяват неблагодарните си народи, които ... не искат да бъдат спасени ?!__И всички учени са оставили всичко научно и правят ваксини за спасяване на антиваксърското човечество ...