7

Анонимен

преди 2 години

Премиерът трябваше да се съобрази с факта, че от назначените министри само 4-*** си познават работата плюс Рашков и този на МОН. Другите са политически фигури. Срещу всички министри са зам.министрите, шефовете на дирекции и гл.експерти. Силно оголени са министерствата МЕ,МЗХ, МВнР, МРРБ, МОСВ, МИ.Интересно защо КП не взе от служ.кабинет шефката на МРРБ, защо не постави начело на МЗХ, МВнРи МИ професионалисти, защо осиротя МТ.Защо продължи практиката да поставя начело на министерствата икономисти?

6

О, божке

преди 2 години

Янички, Роси, Момчи, всички назначени на министерски заплати като заместници. Това ли е плана за съкращаване на чантаджиите и нищоправците? Швейцария, която е най-богата държава в света има 8 (осем) министри. Нашите колкото по-малко оставаме на територията, агенции и чантаджии се множат пропорционално.

5

Анонимен

преди 2 години

Имиграта Пинокио пусна ли заповедта за задължителното ваксиниране?

4

Анонимен

преди 2 години

Щото не може да назначи 666. Ама и 13 става да засвидетелства вярност на шефа си.

3

Анонимен

преди 2 години

Коклото повече назначаваш по постове Кирчо, толкова повече е корупцията.....:))) Не знам дали е изкарал Харвард, но това са прости правила :) Има вече 5 вицепремиера, сега вече има 13 ЗАМЕСТНИК министри, представям си колко са самите министри........хахахахаха :)))

2

Един от митинга

преди 2 години

Уволни си комунистите в министерския съвет иначе през февруари всички сте аут от власта! Почват барикади , затваряне на границите и пълен бойкот на фалшивите политици!

1

Анонимен

преди 2 години

Браво!Нека подмяната започне сега!Ами кой ще работи в таз администрация!!И ти си като ментора си Радеф само приказвате!