8

Анонимен

преди 2 години

Камерите проверени ли са? Има ли достатъчно основания да отпадне съмнението, че господин Борисов де е криел под одеало в багажвика, заедно с кюлчета злато?!

7

Анонимен

преди 2 години

В този случай, колата се задържа заедно с шофьора. Какъв обратен завой? В САЩ щяха да го направят на решето.

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 "Има доста въпроси, тойота купена в Германия от Мото Пфое и дадена на лизинг." Въпроси "има" Рашков, лицензираните дилъри не се занимават с проджба на крадени коли. Не му попречи да си разгърне ЧЕРНИЯ ПИАР срещу Горанов.

5

Анонимен

преди 2 години

да припомня, че протестърите, впоследствие преминали през чалгарството и превърнали се в Почтени радевчета ВСЪЩНОСТ СА ЛУЗЪРИ и заради това са абсолютни аутсайдери, а щракането на клавиатурата им замества ВСИЧКИ, което нямат в живота... ако Горанов иска да напусне страната, всеки случай няма да краде автомобил, а ще си вземе чист или ще лети със самолет... нас.рашков пак е бил на 5-6 ракии

4

Анонимен

преди 2 години

До Черен пиар --- Има доста въпроси, тойота купена в Германия от Мото Пфое и дадена на лизинг.

3

Черен пиар

преди 2 години

"Рашков изтъкна, че казусът не е толкова елементарен и допълни, че е възникнал въпрос, ако има клонирана кола, коя е клонинг, коя е оригинал и коя къде се намира" Казуса не е толкова елементарен, но обслужващите ДС медии и в момента продължават да пишат, че Горанов е бил спрян с "крадена кола". С други думи, Рашков пак направи черен Пиар, без никакви конкретни доказателства. А това, което е ясно е, че колата купена от Мото-Пфое е легалната, а това, което се издирва от руснаците е клона.

2

куку

преди 2 години

Рашков не ли е клониран той ли е оригинала или е някой *** милиционер

1

Анонимен

преди 2 години

Да припомня, че благодетел на горанов е доказан крадец на коли, съден в Чехия.