114

буруд

преди 2 години

аз се ваксинирах и напуснах работа. Ходя по магазините и ми се лепят монети по ръката . Имам Нокия 3310 , *** след ваксването ловя 5Г . Бил гейтс ми се обади оня ден на Нокията и ми каза да не говоря много, много щото тва било вселенски заговор за закриване на човечеството - не пластмасата, не въглеродният диоксид и в никакъв случай свръх консумацията - та вика Бил , мълчи , че ще земеш да събудиш патриотите българи и тогава става сложно.

113

Анонимен

преди 2 години

Проблем е, че за 49 седмици починалите в България са 138483 човека по предварителни данни, т.е. ще се увеличат малко. До края на годината има още три седмици и вероятно ще станат около 148000. В годините преди епидемията починалите бяха между 103000 и 108000 на година. Това сега са 35-40 хиляди човека в повече, от които само около 24-25 хиляди ще са регистрирани като починали от Ковид-19.

112

Анонимен

преди 2 години

До Акад.Ревалски-БАН...............Изключително неграмотен "академик"!!!!!....Тоз книги не чете ли? След препинателен знак се оставя разстояние! Какъв е този пълен член?!-" ..да информирате народЪТ ни"............ Господи, закривай този БАН, пълен с нищоправещи, неграмотни старчоци! ПОДМАЗВАЧ!

111

проф. Витанов

преди 2 години

Прогнозата за утре:Или ще вали, или нема да вали. Очаква се вятър - на места по-силен, другаде - по-слаб, а на места въобще няма да има. Хейтърите да мълчат! Каквото кажа - познавам!

110

fs

преди 2 години

Чакай малко , защо днес ми предават постове на некакъв никакъв нарцис /Който иска да си го причини да си отвори фейсбука

109

Анонимен

преди 2 години

Умрелите не са само жертва на Ко вируса! З0 000 хиляди, както и другите хиляди, загубили живота си през последните 30 години и спечелили на държавата ни славата на най-бързо изчезваща нация, са жертва на системата, която никаква я няма, но я пазим от претоварване! И на такива като този нарциснаколенков!

108

Do 90

преди 2 години

Ахам, разбрахме. Ти си прекарал леко вируса, което означаеа, че вируса не е опасен?Статистиките за умрели хора са лъжа?

107

Акад.Ревалски-БАН

преди 2 години

Професор Витанов,ръководството на БАН изказва своята благодарност към неуморната и всеотдайна ваша дейност да информирате народът ни за пандемията,прогнозите Ви са поразително точни! Вие сте един ДОСТОЕН СИН на майка БЪЛГАРИЯ! ТРябваше Вас да изберем за член-кореспиндент на БАН,но кръгове околи БСП и Решетника ни натиснаха да изберем една..парашутна калинка,палачинката на властта се обърна...и ние от БАН позорно оидвихме опашки..Простете ни проф.Витанов! Бъдете здрав и все така енергичен и всеот

106

До 90

преди 2 години

Не, кажи го на всички умрели, без ваксини, къде да си заврат ваксините.

105

За киселото зеле

преди 2 години

Учителката дала за домашно да се напише стих с рима.На другия ден вдигнала Иванчо да прочете неговото стихче.Иванчо изрецитирал - Паднах в кацата със саламура и се намокрих до коленете.На въпроса на учителката защо няма рима Иванчо отговорил - Госпожо, щеше да има рима, но саламурата беше малко :)

104

Анонимен

преди 2 години

Ето това е прогноза, засега най-много на Витанов вярвам. На политиците не вярвам, тях ги интересува само да се докопат до властта. Витанов - Президент.

103

Германец

преди 2 години

"Трудно е да си *** в тая държава - конкуренцията е огромна." -- Еми прав е човекът :)

102

Коприва

преди 2 години

"Знаете прогнозата ми, която бе направена страшно отдавна - този вариант на вируса няма да може да стане доминантен у нас до Нова година." - Знаем, знаем, че тя и делтата не е доминантна при последните проби. Пък беше един такъв пъргав и много, много заразен.

101

Мухаххахахахахахахах

преди 2 години

До сега не се съм спирал , да ям и да пия ежедневно !!! Влизам по заведенията и без зелен сертификат , имам-нямам си е моя работа !!! Ама тоя като му чуя някоя изявление и *** хващам !!!

100

dodger

преди 2 години

кой е тоя Витанов? за пръв път го чувам..

99

Анонимен

преди 2 години

Не е особено умно да призоваваш за ваксинация в разгара на пандемия

98

Djo

преди 2 години

Благодарим ти Бащице, благодарение на твоите велики прогнози ще можем да се наядем на празниците.

97

До 102

преди 2 години

Значи за киселото зеле: Трябваше вече да си го сложил иначе - ако е почнало да ти превтасва - слагай повечко хрян - 2 корена или може да добавиш корен джинджифил - стискам палци!

96

xaxsasбв

преди 2 години

Тия па от ДНЕС вече нямам думи... Всеки пост от фейсбук на някъв *** ще го правят на новина... Все си мисля, че такива, като тоя, които говорят за себе си в трето лице пишейки името си с големи букви са за четвърти километър, а не за начална страница на новинарски уебсайт. Големи прогнози, голямо нещо. Истинска Ванга.

95

Анонимен

преди 2 години

"Дайте някой съвет за киселото зеле."и аз искам, моето започна да сагясва въпреки, че го мих, трих и претаках редовно. Ще ми остане ракия неизпита, мъка...