187

Анонимен

преди 2 години

Кунчо мноо задебелял. От болести не мое стане от масата. Поръчаха му да заболее и да даде личен пример, но той забрави да стане от масата и позаслабее мъничко. Та да придобие вид на мъченик.

186

Demonaz

преди 2 години

Водете децата си на заколение,че слугата на глобалистите-комунисти ви е наредил от тв-то. Ще ги жервате в името на бога им молох. Проклет да е родителя,който жертва детето си.

185

miko

преди 2 години

стински ЕКСПЕРТИ от Южна Африка, настояват, че Омикрон протича МАСОВО БЕЗСИМПТОМНО, а този *** иска децата ни да набоде.Хайде кажете не е ли този и другите немуподобни за бесилото?

184

Анонимен

преди 2 години

То да беше само заради пари, да им простиш-алчни са, ама за какво още? За съжаление сте глу пави и сами не знаете защо го правите. Уредихте ли унуците поне? Наследствените директорски постове?

183

Кунчо Бустера

преди 2 години

Инжекция с непроверена субстанция може да убие децата, но и евентуално да им помогне да прекарат по-леко грип, от който изобщо не боледуват. Кунчо, помогни ми да видя логиката!

182

Анонимен

преди 2 години

Това е форум, не е лично пространство и ми омръзнахте германеца и сие...

181

Анонимен

преди 2 години

Много се чудех кой е единия вечен минус. Кунчеф ще да е .

180

анонимен

преди 2 години

Най-добрата ваксина е тази ,която никога не е поставяна . Иначе за "умниците - първа игла, втора игла , бустер , контра , реконтра и контролен между ушите за бърз изход, почти същото като при главоболие - лечебен подход-гилотина !!

179

До Германец

преди 2 години

"Тоест не можеш да ми отговориш на въпроса какъв период на реваксинация би те удовлетворил? Как се почувства като си постави сам плюс? И като дете ли са ти липсвали признанието и родителските ласки?" --- Не знам ти кого питаш, но лично аз ще ти кажа - на никакъв няма да се бустеризирам /реваксинация за корона няма, тъй както няма ваксинация/. Пък ти ако щеш фи на закуска се боди в остатъка на живота си. А като те вълнуват минуси и плюсови - светни на модовете да понаслагат, че са те позабравили.

178

Анонимен

преди 2 години

настъпващият фашизъм трябва се спре навреме , сър....

177

absurd

преди 2 години

Съвсем скоро Костадинов ще ни покани в парламента

176

Анонимен

преди 2 години

И не е вярно, че "Никой няма да прави задължителна ваксината за деца" - ние, нормалните хора, имаме достатъчно нормална памет, за да си спомним същите приказки миналата година по същото време, които бяха празни и лъжливи обещания към възсатрните хора. Така че нормално е да се страхуваме за децата си. Задължение за нас е да ги предпазим от сатанистите и насилниците още сега!Преди да са ги налазили и насила да започнат инжектирането им с отрови.

175

Анонимен

преди 2 години

Бау смята че Кунчо не е бил в болночни ами на Малдивити. Вервайте му.

174

218,

преди 2 години

За мен проблемът не са инжекциите - нека ги има и да се ползват от тези, които се чувстват по-спокойни с тях. Нямам нищо против. Проблемът е в насилието и измамата. Липсва информация - обективна и дадена от истински специалисти. Те нямат думата. Вместо тях ни налазват продажни журналисти и мошеници. Налице е насилие - тотално и безобразно. Пред което нацизмът пасти да яде - ограничаване на човешки основни права за хора, които просто не желаят да се подложат на експеримента. Това е, което тормози

173

Анонимен

преди 2 години

Успокойте се. Никой няма да прави задължителна ваксината за деца при условие, че се кара леко от тях. Представете си, че имате дете със заболяване и то попада в рисковата група, ако се зарази с ковид. Тогава ще сте благодарни, че има ваксина.

172

ПХ

преди 2 години

Има ли нормални хора които доброволно подлагат децата си на този Експеримент??? Не съм антиваксър, но с тези набързо скалъпени ваксини против Ковида вече се понатрупаха доста противоречиви данни.

171

До 152

преди 2 години

"До Германец Трроле, как не схванахте за 2 години, че не сме русофили и Путин не ни е по-мил от баце ви"..=/=/Абе вие защо изобщо му обръщате внимание на този изпаднал германец. Не го ли видите колко му е акъла, че го удостоявате с честта да му отговаряте на гл.уп.остите.Оставете го сам да си пише, сам да си отговаря.Не видиш ли че са го локдаунясали и той от нямане какво да прави се чуди кого да хване, че да има с кого да размени две думи, макар и писмено.

170

Урсула

преди 2 години

Ех Кунчо не четеш ли мненията по форумите и коментарите, след като толкава те псуват и проклинат ,с какво лице пак се изказваш .какви пари са ти дали че поддържаш постоянно тази Ковид измама

169

Вуте

преди 2 години

Кумчо вълчо жив да не си!

168

НАГЛИТЕ

преди 2 години

Наглите печалбари ще ваксинират безпризорните деца и тези от сиропиталищата!