66

realfc

преди 2 години

Изобщо не ми пука за бай *** прасето! Те нямат наяждане !

65

Анонимен

преди 2 години

България в момента също се движи в поока хиперинфлация.

64

От бореца

преди 2 години

Всички виждаме инфлацията в България, но не сме тръгнали да ревем за българската анаватана в люлебургаз или Анадола, нито да гласуваме за парламента на туруците! Също така виждаме озверелите азиатски потурнаци които на думи прекрояват картата на Европа и чертаят нови граници на мОрдОр, командвани от психопат-имбесил с който се олицетворява половина му ***, другата половина са бивши хора и кюрди!

63

Анонимен

преди 2 години

Сега да пусне нови банкноти - Ердоганки от 500 и 1000 лири

62

mne

преди 2 години

Нали оня ден пускахте сравнение на заплатите на Балканите. Турция беше със заплати двойни на България. Седнах, та заревах.

61

Анонимен

преди 2 години

Никой ли не вижда огромната инфлация в Мутроландия. Да не би тези дето ходят до Одрин да пазаруват не свидетелстват точно за това. Мутроландският пазар сее свил като котка под печка. Няма нищо по лошо от ниски заплати и пенсии и цени надути до небесата. Положението в Мутроландия е отчайващо. Гледам всеки ден как хора бъркат по контейнерите да търсят ядене. Със всеки изминал ден се увеличават. Това защо не го пишат красивите медии. Няма те ходят само по жЛътите павета при сиромаси не ходят.

60

Genocide in Bulgaria

преди 2 години

В Бобов дол се извършва Геноцид срещу Българи от Пернишки милиции близки до Борисов и Гешев!Това е Геноцид!

59

Анонимен

преди 2 години

Турция тръгва по китайския модел и ще ни засмуче, след като останем без дори енергийни мощности...Айде дано по бързо ни засмуче че българските управници ни осмукаха до кокъл!

58

Анонимен

преди 2 години

Айде да си ни вземат под тяхно крило, видя се че българина не става за управник!

57

Анонимен

преди 2 години

Турция тръгва по китайския модел и ще ни засмуче, след като останем без дори енергийни мощности

56

Анонимен

преди 2 години

Море от български автобуси в Одрин издава мащаба на инфлационната криза в България.

55

...

преди 2 години

Епа пак да си изберът ердоган и ше им стане и по-добре! вено човека може знае и иска! мдам! и ние тука и избрахме царя после и тройната ламя ние си я избрахме и после и тиквата ние си я избрахме и затова сега сме на това дередже (разбирай на последно място в европа и света)! Та и те така да си го изберът пак ердоганя и ше се оправят нещата! Инак само да кажа, те цените са им ниски, но със заплатите дето получват хората там в турция НЕ МОГАТ да си купят нищо въпреки ниските им цени! Та така!

54

Анонимен

преди 2 години

В Турция се провежда наказателна акция в момента от страна на САЩ и финансовите спекуланти близки до Белия дом, с цел да ги накажат за това че купиха от Русия военно оборудване за милиарди долари и се готвят да купуват и още..Това е истината. По същия начин нас ни фалираха отвън през 1995-1996 по времето на Виденов.Колкото и да е голяма Турция като народи икономика те са също толкова зависими от долара, колкото и ние бяхме 90-те години.

53

IQ 3.14

преди 2 години

До Поручик Ржевски...не е точно западна. е, то и новото правителство не е точно на цру, но давайте натам по опорките, требва да си заслужите коледните бонуси

52

IQ 3.14

преди 2 години

Издава единствено, че тука не познават числата, и на хората им е по евтино да отидат до турция на пазар, отколко да пълнат гушата на инж. балкански

51

Перниканец

преди 2 години

Просто там е най-близо. В Сърбия и Македония също е по-евтино...То и в Германия е по-евтино, да не забравяме, че Лидл и Кауфланд основно внясят оттам. Тук е безбожно скъпо, но все пак трябва да храним господарите с 20% ДДС на всичко...И за финал - ваксинирайте се с 3-те дози, щото догодина почва нов ваксинационен цикъл с 4 основни и 2 бустерни за поне 40% сигурност.Бай.

50

Поручик Ржевски

преди 2 години

Западна пропаганда на доста ниско ниво. Срината местна валута е добре за местните производители и за развитие на държавата, горчивото лекарство за съживяване на икономиоката. Не случайно това беше дълга стратегия на Китай да си държи валутата евтина за да може да произвежда. В България заради скъпия лев е по-изгодно да внесеш картофи от Франция отколкото да ги произведеш.

49

Анонимен

преди 2 години

Причината,за наплива на българи и други балканци,не е само от поефтиняването на лирата а и от поскъпването на живота в България и региона.Сега в Р.Турция а догодина и в България а може и в цяла Европа.Вече"печатницата" прегрява.А дали ще стане така ще се разбере когато златото ни,го преместят от БНБ в ЕЦБ.Щом"мечкадаря с мечката" е в комшиидкия двор то той неминуемо ще дойде и в твоя.Не се кахърете за Р.Турция.Неиния резерв от злато е близо 600 тона,за разлика от българския резерв от 55 тона.

48

Геноцид

преди 2 години

В Бобов дол се извършва Геноцид срещу Българи от Пернишки милиции близки до Борисов и Гешев!

47

Геноцид

преди 2 години

В Бобов дол се извършва Геноцид срещу Българи от Пернишки милиции близки до Борисов и Гешев!