22

Чаламба

преди 2 години

При мама е най-хубаво. Аз няма да купувам сега защото има балон, е не че имам пари, ама да си кажа аз. Другите обаче гледам купуват си имоти и си живеят живота, ама с абалъци, че могат да си го позволят пък аз - не. За това ще кажа, балъци такива пък аз ще наследя на мама гранясалата панелка и ще я напрая читава кат нова. Пу че сте смотани с тез новите жилища, ама как се прецакахте хахахаха. Пууу, че хубав живот имама дееа маааму деееа. Наливам една ракия и мама ще ми направи салата ей ся.

21

Анонимен

преди 2 години

23 голяма математика имаш

20

Анонимен

преди 2 години

Всеки иска качество, канализация, услуги от друго естество, за това търсят старите панелки, бетона майка......хахахаха :))) Тези нови коопераци са просто перилня на пари, бил съм свидетел на това нещо :))) Иначе за къща да, ако си е построиш сам, както да ти помогнат няколко авера.......друга работа е тухлата :)))

19

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха някаква инвестиция , строителите нямаше да продават , а щяха да си държат.Аз строител без ЕС класа не познавам ! Ако не се печелеше тройно , нямаше да се строи с такива темпове. Изпържиха ви без мазнина разни брокери , строители , а сега и банките . Бухай 30 годишна ипотека и си пич ! Забравих и едно БВМ серия 7 на около 15 години с газова уредба

18

Брокер

преди 2 години

Хм, аз не съм съгласна, защото предимно наемите за отделните апартаменти (едностайни-панелни) много падат! Особено в по-отдалечените софийски квартали -като Люлин и донякъде Младост, и Дружба! Има хора, които се хвърлят да търсят под наем в кв. Бояна, Драгалевци, Симеоново и т.н., защото уж са най-отдалечени и евтини -наеми, НЕ! Те са заможни зони и с чист въздух, прохладен и променлив климат, така че там цените както на имотите, така и на наемите, са най-високи!

17

Анонимен

преди 2 години

До Госин 16Ти това ако го гледаш не знам :))) Те си строят картонени кооперации, колкото да намажат от еврофондовете :)) Аз съмия съм пробивал с юмрук "стена" в нов жилищен блок :)))

16

хикс

преди 2 години

Помните ли какво ви казах ? Започна щавенето на хората с ипотеки.Имотния пазар вече навлезе в посоката .Помнете какво говорих -Нова година !

15

Чаламба

преди 2 години

Незнам, обаче тук всеки много разбира забелязвам. Толкова много анализатори има, че се чудя защо тогава сме на дъното? Дали защото за нищо не ставаме, ама много му разбираме... Като казвате балон, това онова, някой има ли идея, че в Каспичан например един апартамент 3 стаи е 40 хил ЛЕВА. Да, ама се чудя това балон ли е или не? Ще ми обясните ли? Явно не ви побира ума, че в големите градове е скъпо защото всички искат там. Ето това е пазарна икономика, а не балон, малоум**ци!

14

Василев

преди 2 години

Каквото и да нараства, ако не нараства качеството на труда, тогава Вие сте валат селяни прости!!!????Агент Амишел Лорел!ЦРУ!!!

13

Госин

преди 2 години

Ще ви разкрия само 1 факт, пък всеки да си прави сам изводите. Имам биснес отношение с 3ма стройтели/те се познават, но работят по отделно/ и се оказа че и тримата са си закупили по няколко имота извън БГ/с изкараните пари от стройтелството в София/, въпросът е: Като е толкова перспективно, готино и прочие защо не са си направили по един блок само за тях и да го дават под наем, защо не са си купили къщи до София да станат и те "елит", защо са толкова глупави че да си изкарат парите извън БГ?

12

АнонимеН

преди 2 години

БРОКЕРИТЕ РЕВАТ ДА СЕ КУПУВА, ХАРАМПАЦУМЯН РЕВЕ ЗА ДА СЕ КУПУВА И ДА СЕ ТЕГЛЯТ ЗАЕМИ ЗА ИМОТ! А ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ ТОЧНО В МОМЕНТА! ДОКАТО Е КОВИД КРИЗАТА НЯМА СТАБИЛНОСТ ЗА НИЩО !! НИТО ЗА ДОХОДИ НИТО ЗА ЖИВОТА ЛИЧНИЯ ИЛИ ЧУЖДИЯ!!! 2022-РА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО ДАЛИ ЩЕ СЕ ВЪВЕДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ В ГЕРМАНИЯ АКО ТОВА СТАНЕ ФАКТ ЗНАЧИ КОВИД КРИЗАТА НЕ САМО, ЧЕ НЕ СВЪРШВА А ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА!

11

Анонимен

преди 2 години

Нашият апартамент е 6-стаен, но е от времето на социализма! Беше подарен на баща ми през 78-*** година за 20-години от неговата служба към БКП. Той отиде на село и го даде на нас! Ширим се!

10

Уникална снимка

преди 2 години

по-добре Панелистан неможе да се опише!!! ГЕТО!!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Хората търсят жилища, обаче търсят в старите панелки, не искат "модерните" кооперации, щото там като пръдне некой се чува ясно и кратко......хахахаха :))) Набутват ги с много пари, надяват се на качество и после се чудят как да се отърват :)) Един ми беше казал, правил секс, момичето взело да охка.....че се чуло през 4 етажа в новата кооперация......хахахахахаха :))))

8

u2

преди 2 години

Балон , скоро ще се спука ...

7

Анонимен

преди 2 години

Да, цените ще падат, но поради валутния курс, по Кърджалииско ще се продава в официалната валута турска лира, а по Черноморието наемите ще са с официалната валута руска рубла, а както знаем и 2-те валути потъват в последно време. Купувайте, купувайте, за внуците и правнуците. Бaлъци.

6

Туск

преди 2 години

Помнете ми думата - тука ще стане като на запад Няколко големи фирми с по стотици имоти всяка просто ще си делната пазара ще изкупят хубавите жилища магазини и офиси и само драниее от наеми Някой може и да има собствено жилище ама какво ще е то някаква гетоизирана панелка на 80 год дето е пред разрад и не става за нищо Тръгнеш да продаваш ети там едни 500 евро на кв колкото да има нещо и тва е.

5

Анонимен

преди 2 години

Хаха, като дойдат скоро ^спасителите^ от HAТО да ни спасяват от окупатора Володя, така ще тръгнат нагоре и наеми и продажби цени на имотите, че не е истина. Точно както тръгнаха нагоре по селата след като срляните се изнесоха по градовете и останаха само кюмурите.

4

Анонимен

преди 2 години

Защо е това нарастване ? Брокерите имат ли напредид демографията, мейби не ! :))) Търсенето на имоти се увеличава според увеличаването на населението в даден район, каккто и на неговите доходи :))))) Ся че правите реклама не е проблем, ама да лъжете така безцеремонно :)

3

АнонимеН

преди 2 години

КАКВО Е БИЛО ПРЕДИ 2020-ТА ГОДИНА Е ТОТАЛНО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!!! НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ СЕГА Е ДА КУПИШ ИМОТ И ВСИЧКИ КОИТО СА КУПИРИ ПРЕЗ 2020-ТА И 2021-ВА СА НАПЪЛНО ПРЕЦАКАНИ , ЗАЩОТО КОВИД КРИЗАТА ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВА И ЩЕ ИМА МНОГО ПОЧИНАЛИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ПАЗАРА ЩЕ СЕ НАВОДНИ ОТ ПРЕДЛАГАНЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ПРЕЗ 2022-РА А ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПРЕЗ 2023-ТА!