195

Отговор

преди 2 години

Не знам за "герберасчета", но за "***расчета" знам със сигурност! Така и не се поднесе нио едно доказателство срещу Гешев, освен че е "поръчан" от Черепът, и неговият послушник Радев! Да вярвам на форумно плъхове е все едно да вярвам на внушенията и "доказателствата" на Рашков! Сега ще чакаме от Дамаджаната да се извини, че колата на Горанов била "крадена"! Е , ако случайно изтрезнее!

194

Анонимен

преди 2 години

Както Борисов и Пеевски, така и Гешев ще навреди с провокативното си поведение на много негови обкръжени. Ако не ги вкарат всички в затвора, защото са крали и делили милиярди, то тогава със сиг ще бъдат белязани за цял живот като поръчкови слуги на един самозабравил се шизофреник

193

Анонимен

преди 2 години

Пет герберасчета щатни бройки на сайтчето се съревновават да пиша хвалебствия за Каскет Каренин, но песента на гешефта е изпята. Ще бъде сменен в рамките на няколко месеца. Ще бъде сменен, защото е адвокат на хунтата герб-дпс. Както Бойко си отиде безвъзвратно, така и Гешев си отива. Щях да забравя, Цацаров също. И това не е намеса в съдебната власт, а контрол от другите институции.

192

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще вкарат Гешев в затвора заедно с баща му и любовницата му.

191

Анонимен

преди 2 години

арестуваха ли г-н Гешев?

190

Анонимен

преди 2 години

Тя и лисицата ходила след кoчa и искала да падне туй що се клати, ама то не падало, само се мандало.

189

Анонимен

преди 2 години

Законодателната и изпълнителната власт яко натискат съдебната. Това не говори добре за първите две. Всяка една следва да е коректив на другата, но когато искаш да кадруваш без да имаш законова възможност и промениш законите за да можеш да го правиш, не е демократично и не вървим към промяна, а точно към подмяна.

188

Анонимен

преди 2 години

А колко съдии трябва да бъдат разследвани за подкупи и вкарани в затвора. Правосъдният министър ще отговори ли на този въпрос

187

Майора

преди 2 години

Запореден път се нарушава Конституцията от министър , който не спазва разделението на властите и не знае законовия път за отстраняването на Гешев!И друго не може да се очаква от човек протеже на Прокопиев! За тях и нарушенията на Конституцията от Радев и Петков е нормално нещо , още повече че ВКС не взема мерки! Жалко кабинета не е на промяна , а на подмяна защитаващ олигарсите!

186

Анонимен

преди 2 години

И ние искаме фигуранта да си подаде оставката, ама...

185

М/Р НА ЧЕРЕПИТЕ

преди 2 години

ЗАЩО ТРЯБВА ГЕШЕВ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА? НАДИТУ- ЗАЩОТО БГ НАРОД ЦЯЛО ЛЯТО МУ Я ИСКАШЕ- ЦЕЛИЯТ НАРОД ЧУ КОЙ ПЛАТИ И КОЙ ЮРКА ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ- ЧЕРЕПИТЕ, ЧУХМЕ И ДЪЛГОНОСКО В ЕФИР- АЛО МАДЖО, ЧУХМЕ И МАЯ АЛО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ- КОЙ ВЯРВА НА НОВИТЕ- ТЕ СА НА ЧЕРЕПИТЕ- УПРАВЛЯВАТ НИ ЧЕРЕПИТЕ.

184

Анонимен

преди 2 години

Тая министърка веднага да си подава ОСТАВКАТА не разбира от право,,,,,, 1 Природно право...2 Човешко право ...3 Римско право ...Та както казах тази жена не разбира от право ,,,не ги обиждай само кажи БЪЛГАРИ КОМУНИСТИ.

183

Кики

преди 2 години

Ойде ли си Гешо , мехура от Банкя е у ряката.Интерсното е кой пръв ще подлее на другият.Според мен Гешо ,че атакува пръв.

182

Анонимен

преди 2 години

Все още Барни държи първото място за най-смотан правосъден министър евър. Тази кака е на поста от съвсем скоро, но вече подава заявки за короната на Ръбъл!

181

Анонимен

преди 2 години

до 210-То герберите вече треска ги тресе, сън не ги лови, пръстите си изкривиха да пишат за даденото от простия ЕДНОКНИЖНИК.

180

Анонимен

преди 2 години

ДОКАТО ЧЕРВЕЯТ ГЕРБ ГРИЗЕ ТЯЛОТО НА ДЪРЖАВАТА ТЯ УМИРА. СПЕШНА ОПЕРАЦИЯ ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ЩЕ Я ОПРАВИ.

179

Асан

преди 2 години

Падне ли Гешо пада и Тиквата :)))

178

Анонимен

преди 2 години

Съд и затвор за мафиотския каскет, който пази престъпната Тиква от справедливия гняв на народа!

177

Анонимен

преди 2 години

В прокуратурата е пълно с ужасни хора, тоя е просто следствие на тая неработеща система. Дано тоя път реформата да стане, преди държавата да изчезне. И след като министъра не може да му иска оставката, тогава кой може.

176

Анонимен

преди 2 години

БГ-прокурори са много некадърни и/или корумпирани.............за над 30 години преход няма един осъден мафиот или олигарх...............факт..............100 %..............пред фактите и боговете мълчат!!!