9

До 4

преди 2 години

Ххахаха ей го тоя "живеят по добре от България" я кажи ти просветения от къде знаеш как живеят северно корейците.

8

До 6

преди 2 години

Е той Байдън е на 78, няма да е много трудно да го надживеят. Но е похвално че за български форумец е важно Радев и Ким Чен Ун да недживеят един от многото американски президенти че така явно си мисли че комунизъма ще победи хахаххаххахаа ще падна.

7

Анонимен

преди 2 години

"Той не може да нахрани народа, но е в състояние да поддържа политическия си режим благодарение на оръжията си.">>>> Ако това не беше в статия за Ким, съвсем спокойно можеше да се отнесе за външната политика на САЩ.

6

АнонимеН

преди 2 години

КИМ ЧЕН УН УМРЯ ПРЕЗ 2014-ТА ГОДИНА ОТ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ! ТОГАВА ЗА ПОСЛЕДНО ИЗЛЕЗНА НА СЦЕНАТА И КУЦАШЕ СЛЕД КОЕТО ПОЛОВИН ГОДИНА НАПЪЛНО ИЗЧЕЗНА И СЕ ПОЯВИ ТОВА МЛАДОТО И НЕХАРИЗМАТИЧНОТО КИМ ЧЕН УН 2

5

Анонимен

преди 2 години

В изкривения загладен мозък на българския соцаджия този е голяма работа, Путин е още по голяма работа и не са диктатори а Бойко е диктатор дето 2 пъти дава оставка и сега не е на власт. И в Русия е супер с 280лв. минимална заплата, в СК също е супер, в България не знам сега супер ли е че вече Радев бая време упраелява или е много зле. Айде питайте Кутев и кажете.

4

Анонимен

преди 2 години

Живеят под жестоки санкции и изолация и пак жиевят по добре от България.

3

Анонимен

преди 2 години

Българския путинист обяснява как в Северна Корея било рай ама не казва от къде му е информацията. Как са цените там, заплатите, дайте някой северно корейски сайт да видим как вървят наемите, колите на старо, туй онуй.

2

Анонимен

преди 2 години

Другари кой е по велик, президента Радев или лидера Ким Чен Ун?

1

Анонимен

преди 2 години

Хаха любимеца избръмчалите фенове на фигуранта