36

Младостки гларус

преди 2 години

В Младост сме минимум с по три висши, два биткойна и 20 Санта любовна писалка.

35

Анонимен

преди 2 години

Строенето трябва да се ограничи.

34

Анонимен

преди 2 години

При Кирил ще живеем в хубави квартали като на запад, като западняци.

33

Анонимен

преди 2 години

Целта в живота е ... баткии - една голяма къща и отпреди да ги реди - поршета моршета, ролсо, мерцедеси ферарита ... другото са гупости.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 - Аз вече почти живея така и не виждам нищо лошо в този начин на живот.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 - Нарича се социалистическо градско плануване. В хубавите квартали на запад, няма така нагъчкани хора. Говоря едновтременно за теиз с къщите и за тези с апартаментие. Лошото днес е, че изапданха всички регулации буквално псукат ВСЯКАКВИ, а гоненето на хора, когато не спазват реда и нормите, спряхме да го правиме и си ЛИЧИ! Мале колко гнууусни животни има из кварталите ... не е истина!

30

Тодор Живков

преди 2 години

Яжте банани!

29

Анонимен

преди 2 години

Кирил ще разруши старите комунистически панелни жилища и българите ще живеем в еднофамилни къщи покрити със соларни панели и вятърна перка за ток на двора и всеки ще си произвежда сам ток и няма да има сметки за ток и парно - без пари! А с тока от другите вятърни централи и соларни панели ще произвеждаме водород с който ще караме водородни автомобили с гориво водород без пари. Ние младите хора на Кирил ще въведем зелената икономика и ще живеем щастливо в демократично и западно ориентирана България.

28

Анонимен

преди 2 години

Нарича се "Урбанизация". Като искаш да имаш, по два хипермаркета от вид на всеки 100 метра, 6 денонощни аптеки, Бизнес парк, кина, МОЛ-ве, детски градини, училища по всички специалности, ВУЗ-ове, безброй забавления и атракционни за деца търпиш. Иначе в Родопите, полянки, въздух, птиченца, ама за да си купиш хляб 10 км. Да не говорим ако получиш инфаркт.Като жител на Младост ви го казвам, и *** за Иванчева !

27

Анонимен

преди 2 години

Не бяха само голи поляни ами имаше и ниви на които сееха жито и хляб сме яли от тези ниви. Докато онова сеяндурче от правец не се сети да прави панелки. Докара всички сеяндури не само в младостите ами и в кв. Левски. Вместо да построи метрото и да довърши магистрала Тракия сеяндурчето построи панели. От тях можеше да се краде от метрото нямаше много за крадене. Внука му и внучката му още харчат милионите които им остави. Нема да видят хаир крадено от народа.

26

До Шопов

преди 2 години

Съдейки по моя баща, той е на 83 г., има 3 сестри и 2 -*** братя. Баща ми е наи-малкото отроче в семейството, майка му била на 42 г., когато го е родила! Разказвал ми е, че не помни майка си, защото той бил на 2г. когато тя починала - забременяла със 7-мо дете, не искала да го ражда, взела отрова, уж да изхвърли плода, но и тя отишла! И останали сираци! Баща им бил алкохолик, пропивал всичко! Умрял от удар, на 50 и няколко години! УЖАСНИ ВРЕМЕНА!

25

Марин

преди 2 години

Всички селяни, които познавам живеят в младост. До вчера пасли овцете, сега били бунтари с претенции.

24

черния

преди 2 години

Сега само овчете са 1000 пъри повече, иначе си е горе-долу същото.

23

Анонимен

преди 2 години

До Аз : Честито ! Добре си се набутал на върха на балона ....

22

Анонимен

преди 2 години

Ех, аз като студент дойдох през 83-та година в София! Преди това си живеех в родното ми село в смолянско. Дипломирах се през 1988 г. Баща ми беше 26 години кмет на селото ни, та се имаше с Живков и БКП-то и успяха да ми издействат едностаен апартамент в кв. Хаджи Димитър. Та така, ожених се, утесня този апартамент и решихме да си вземем къща. Та след спестявания, не знам какво си, през 2000 г. успяхме да си вземем къща в Павлово. Много по-добре и комфортно е!

21

Анонимен

преди 2 години

Когато идва през 44-та година Комунистическият режим, Георги Димитров нарежда всички надгробни плочи да бъдат съборени в Гробищата, из цяла България! Защото забранява и изповядването на религията. И затова има мнооого гробове, които нямат плочи, стари гробища отпреди памти век не знаят кой почива там, по-старите хора може и да помнят,ама и те измряха, та така са оставени да пустеят. Та тогава и разкопавали много местности.

20

до 23

преди 2 години

До "бащата на нейния дядо " е малко по-различно, ама малко.:) Както казах, историята е хубава и почти коледна. Продължавай в същия дух!:)

19

Анонимен

преди 2 години

До ИсторияАко беше вярно това, при толкова много строежи , трябваше да са намерили куп кости.

18

История

преди 2 години

До 20Ами, да убили са бащата на нейния дядо! Майка ми са многолюдно семейство, има 7 братя и сестри, тя е осмото дете - най-малкото! Но са от двама бащи и една майка!

17

Шоп

преди 2 години

за цяла София може да се каже същото : от някакво сбутано село , по-малко от Ямбол и Сливен ---//---- Нищо лично, но когато през 4-ти век в укрепения град Сердика се е състоял Вселенски църковен събор, от Сливен и Ямбол са пратили по едно стадо офци за софрата на делегатите. Знам го добре, защото пра-пра....пра-дедо ми ги е клал и драл, некъде около сегашния площад Народно събрание.