45

Анонимен

преди 2 години

Лекари които не се страхуват да бъдат цензурирани и кариерите им унищожени от фармамафията, които са останали хора и са решили че Хипократовата им клетва значи нещо, а не се казва само машинално, излизат на преден план и предупреждават - ваксините УВРЕЖДАТ репродуктивната система на жените! Ако искате да запазите детето си живо, НЕ ПАДАЙТЕ В ТОЗИ ТРАП И НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ!

44

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да се намери "еродиран" българските груювчанин който пак да тури снимката на някой лекар който да "потвърди" опасността от ваксините?!

43

Анонимен

преди 2 години

Намерете достоверна информация, посъветвайте се с лекари, на които вярвате и не се водете от телевизионни призиви..А ти тази информация от Доню Донев ли я набави? (Бог да го прости):))))))))

42

Евроатлантик

преди 2 години

А ,така никаква милост,били бременни и няма да бъдат надупчени.Къде го дават така.

41

Анонимен

преди 2 години

Починалите бременни са от ваксините, не от ковид! Ако искате да увеличите шанса си да родите детето си мъртво, ваксинирайте се. Първите 3 месеца от бременноста ви увеличават шанса до 80% (ДА, ОСЕМДЕСЕТ). Всеки казва, няма да стане на мен, после като стане се обвинява какво ли не, само не смъртоносния шот. Мислете преди да се ваксинирате! Ако сте до 35 годишна възраст, шанса ви за оцеляване след ковид заразяване е 99.9999% по данни на CDC.

40

Анонимен

преди 2 години

Британия трябва да е на 1/3 от популацията, след 10г.Пише го в един план......Абе то планът се вижда даже и от Космоса, мрът българските хронични ганюги та мрът като мухите от Мухозол.

39

Анонимен

преди 2 години

Вижда се чак от Космоса как мрът в територията на чалгата и широките ***, коментарите са излишни!

38

Анонимен

преди 2 години

Британия трябва да е на 1/3 от популацията, след 10г.Пише го в един план.

37

Анонимен

преди 2 години

ТОВА Е ЛЪЖА

36

Thalidomide baby

преди 2 години

Какво може да се обърка като инжектираш бременни с експериментални препарати! Нищо! Като например при Талидомид! Там нищо не се е объркало - станало е точно каквото се очаква когато правиш такива безумни експерименти! Доктор Менгеле е горд с нас и даже малко завижда!

35

Анонимен

преди 2 години

Тц тц ж... еййй фашисти с фашистите му ... искат ни чипират децата преид още да ги родимие.

34

Ваксините заразяват

преди 2 години

Помнете - същия дето изби децата във Витлеем - същия протяга мръсните си черни ръце към вашите деца. Матей 2:16Тогава Ирод, като видя, че беше подигран от мъдреците, разяри се твърде много, и прати да погубят всичките мъжки младенци във Витлеем и във всичките му околности, от две години и по-долу, според времето, което внимателно бе изучил от мъдреците.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 - Освен ако жента не е в много рискова група, значи не си заслужава.

32

Ваксините заразяват

преди 2 години

Много *** има в тоя свят. В България все още има хора, които са отглеждали животни. И тия хора имат спомени, че по време на бременност не се бият ваксини! Преди години имахме овце - въпреки, че знаехме, че не се бият ваксини по време на бременност, един *** отива и бие ваксини на всички животни - резултата беше, че половината овце родиха мъртви ангета, при раждането умира и овцата. Същия резултат ще бъде и при хората - това е целта всъщност - да избият децата.

31

Анонимен

преди 2 години

Тези тотално не са в час,горките бебета,обект на експеримент.До какво ли ще доведе всичко това?Защо да се затормозяват да го мислят.?Я да се редят по магазините да си пазаруват за Коледа,пък каквото стане.Стадо,безмозъчни ***

30

Математик Хмелов

преди 2 години

Последната статистика показва, че консумацията на бира корелира с броя на заразените по държави : Чехия, Германия, Дания, Белгия, Островяните...

29

Анонимен

преди 2 години

До 28 "Нищо им няма нито на майките, нито на бебетата." че кой е казал че им има? Просто има напълно несвързани рекорди по количества умрели неродени и новородени бебета, и се чудим тук какво ли се случва... Сякаш нещастия валят отвсякъде, и спортистире умират с десетки повече от всяка друга година... Ех ако имаше как да се разгадае тази мистерия, като епизод от "Зоната на здрача" е.

28

Анонимен

преди 2 години

Поредните лъжи. В Австрия имаше деца с малформации. Нарастващи доказателства пълни глупости.

27

Анонимен

преди 2 години

13 баба Мери я ваксаха и тя после изчезна за около месец, ама уж е добре. Но дедото, дето баба Мери много обичаше го ваксинираха преди нея и той изведнъж месец след това се разболя тежко и почина човека. Писаха ги тия факти по вестниците. Само навържи датите и ще ти стане ясно. Но комент, както казват англичаните.

26

Анонимен

преди 2 години

След нова година очаквайте ваксиниране в предплодна възраст. Направо в кортаците на татенцето.