39

Анонимен

преди 2 години

Давай Кире, разбий комунистическата мафия

38

Спокойно

преди 2 години

В България за битови нужди се ползва газ и ток на сегашни цени 500 млн на месец. За 11% увеличение става въпрос за 50млн на месец. В момента държавните дружества изнасят на 600лв за мвтч, като за 3 месеца ще реализират печалби от 300 млн лева.

37

Анонимен

преди 2 години

Сложи ли се мораториум на нещо предстои банкрут казвам ви го като очевидец на всичките банкрути в България от 1989 г. насам спомням си долара как се качваше с 200 лева за няколко часа.

36

Анонимен

преди 2 години

Газта достигна 1700$ на някои спотови сделки. Президентката на Естония излезе с обръщение към нацията бельото да се пере само нощем и спешно да се спре вноса на руска газ и да започне незабавно повсеместно инсталиране на соларни панели.

35

Лаки Бум Бум

преди 2 години

Кирил Петко ще спаси България, лака пара чуча. Дай Киро, дай Коко

34

34 ЕМИ ТВА Е

преди 2 години

СЪНИЩАТА ТИ СА ПРЕКРАСНИ...

33

Определено

преди 2 години

Държавата ще компенсира доказаните загуби от печалбата през този период на АЕЦ-а. Газа също няма да има нужда от поскъпване, защото включваме азерския газ който е 50% по евтин

32

Кирил Петков

преди 2 години

Незнам дали ще има нужда от поскъпване, защото не е включен азерския газ който е 50% по евтин.

31

Анонимен

преди 2 години

Запасите от газ в Германия са намалели наполовина за последната седмица.

30

Определено

преди 2 години

Държавата ще компенсира доказаните загуби от печалбата през този период на АЕЦ-а

29

Анонимен

преди 2 години

Кадри Симсън през изминалата семдица разкри в Брюксел , че за глобалното затопляне и енергийната неефективност са виновни сградите в ЕС. Сградите в ЕС са енергийно неефективни и отделят 40% от въглеродните емисии които променят климата и нашите деца няма да доживеят до 40 години. Децата на ЕС са нашето европейско бъдеще. Сградите в ЕС трябва да будат разрушени и ЕС да премина на зелени сгради без СО2 емисии.

28

Оо йее!

преди 2 години

Румсер влиза във хотеуа сервитьорската омрела, уаки бум бум, уаки пара чу чара. Тоа па къв е да казва какво ще става с тока?

27

Румен Радев

преди 2 години

Няма да има нужда от поскъпване, защото включваме азерския газ който е 50% по евтин.

26

Анонимен

преди 2 години

Комисар Симсън разкри, че ключов елемент при прехода ще бъде истеблишването на водороден маркет с дедицирана инфраструктура. Ние всички искаме Европа да бъде водеща по пътя на водородната енергия и да бъдем първите в света които полагат правилата на този важен източник на енергия (водорода).

25

Анонимен

преди 2 години

Комисар Кадри Симсън разкри като фърст левъл законодателен пропозал за намаляването на метановите емисии да се въведе строг контрол от Комисията като промишлените сектори трябва да измерват и докладват на Комисията метанови лийкове предизвикани от въглища, газ и нефт, а фермите да докладват на Комисията за отделяния метан от кравите. Това ще позволи на Комисията да оцени по добре бъдещите мерки които ще предприеме.

24

Анонимен

преди 2 години

Комисар Симсън разки, че третата стъпка на Комисията ще бъде приемането на комуникации за устойчиви въглеродни цикли с цел да се премахнат от атмосверата въглеродните емисии и да се балансира импакта на СО2. За тази цел трябва да се намали зависимостта от изкопаеми горива и да се ъпскейлне зеления бизнес модел за да бъдат риуорднати селскостопанските мениджъри за въглеродното секвестиране и да се гаратнтира биодивърсити протекшън.

23

Анонимен

преди 2 години

Кирил ще разруши старите комунистически панелни жилища и българите ще живеем в еднофамилни къщи покрити със соларни панели и вятърна перка за ток на двора и всеки ще си произвежда сам ток и няма да има сметки за ток и парно - без пари! А с тока от другите вятърни централи и соларни панели ще произвеждаме водород с който ще караме водородни автомобили с гориво водород без пари. Ние младите хора на Кирил ще въведем зелената икономика и ще живеем щастливо в демократично и западно ориентирана България.

22

Нормално

преди 2 години

Зелената енергия е скъпа. Трябва да спасим планетата и да спрем въглищата, АЕЦовете и газта, иначе нашите деца няма да доживеят до 40 години заради климатичните промени. Да мислим за нашите деца, нашите деца - това е нашето бъдеще.

21

тия папагали

преди 2 години

с жълто около човките още , въобще не знаят на кой свят се намират, а премиера още повече! *** обикаля като простинал кон Европа-та,набиват му празната манерка,после викат Кирчо и на него още от същото,а той горкия като развален грамофон повтаря - сертификати,ваксинация ,прокуратурата,Гешев ,предишното управление и пак отначало!

20

Ще сте на мазнинката

преди 2 години

или пък на акумулатори...