222

Уточнение

преди 2 години

Коментарът до коптор от 264 всъщност е от 268.

221

Ганчо

преди 2 години

НАПИШЕТЕ В ГУГЪЛ "МАСОНСКИ МОНУМЕНТ" В ДЖОРДЖИЯ-ТАМ ПИШЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА НИ "РЕДУЦИРАТ" ДО 500 МИЛИОНА ЧОВЕКА..НЕ ЗНАМ ДАЛИ петя славова МИСЛИ ЧЕ ЩЕ БЪДЕ СРЕД ОСТАНАЛИТЕ 500м АХАХ.БИЛ ГЕЙТС ПРЕД "ТЕД" НЯКЪДЕ 2017г КАЗА ЧЕ АКО СЕ СПРАВЯТ ДОБРЕ С ВАКСИНИТЕ ЩЕ НАМАЛЯТ ДРАСТИЧНО ПОПУЛАЦИЯТА И ГО КАЗА ПРЕД ПУБЛИКА.ВСИЧКО Е КРИСТАЛНО ЯСНО ЗА ТОЗИ КОЙТО ИМА ОЧИ ДА ВИДИ И УШИ ДА ЧУЕ.ДИГАЙ СЕ НАРОДЕ ЗА ДА НЕ НИ ИЗБИЯТ И НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ ЗА ДА НЕ СЕ ПРИБЛИЖАТ ДО % КОИТО ДА ГИ УЛЕСНЯТ ДА НАЛАГАТ "МЕРКИ

220

до коптор от 264

преди 2 години

Разликата между теб и мен е очевадна. Аз споделям мнение. Ти не споделяш нищо, а обиждаш. :) Кой е царят на простаците тогава? :) Усещам някаква злоба у теб, защото не си се сетил за елементарни неща и си се ваксинирал, а чак сега започваш да осъзнаваш каква фатална грешка си направил и те е яд на хората, които не са се поддали на страха и пропагандата, за разлика от теб. Не ние сме виновни за решенията ти, така че се сърди на себе си. :)

219

Много ясно

преди 2 години

На българите всичко им е планирано. Включително и това че са на последно място по функционални умения. Иначе щяха да са най-богатите във вселената, ама другите им пречат.

218

Дойчовото Зелье

преди 2 години

Дойче Зеле,СЗО,Световния икономически форум,фондацията на Бил и Мелинда Гейтс,американския университет "Джонс Хопкинс"....Даммм... все добри хора на които може да се "ВЯРВА"

217

коптор

преди 2 години

До Да допълня...Замърсяването значи да намалят?А кой ще намали замърсяването от болните ви мозъци бе олигоф-ени мръсни!

216

коптор

преди 2 години

До До 264 Каква гениална мисъл!Ти си нашето спасение,ти си царят на простаците!Оле.

215

мдаа

преди 2 години

авторът е изпуснал най-важното заключение , а то е че ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА И ВИРУС НЯМА

214

Бил Гей

преди 2 години

По манипулацията работи: Петя Славова

213

PITAM

преди 2 години

ZASCHTO TORMOZQT NAI VECHE ES I BELIQT CHOVEK ZASCHTOOOOO I DOKOGAAA??????

212

Анонимен

преди 2 години

MNOGO QSNO CHE PREDVARITELNO GA DI NI MR YS NI TAKIVA

211

Гог

преди 2 години

До Рокфелер най вероятно имате предвид доклада "Локстеп" от 2010 в който доста ясно е разписано всичко това което се случва сега а именно "локдауни" и всички други рестрикции.Тоест не е само "Event 201".Документа е факт и може сами да прочетете.2010 година дали не е ПЛАНИРАНО ВСИЧКО?Компаниите Vanguard и Blackrock притежават цялата индустрия..А собствениците са Рокфелер и Ротшийлд.Те притежават Световен икономически форум на Клаус Шваб с творба озаглавена "The Great Reset" и СЗО Тедрос и Гейтс

210

До 264

преди 2 години

Целта е елементарна. Драстично намаляване на населението чрез масова ваксинация, за да се намали замърсяването. Също поради автоматизацията и роботизацията много професии ще изчезнат, а няма как да живеем в общество с 50-60% безработни. Ваксинира се най-вече в богатите държави, защото хората там са най-големите замърсители. Друга цел е създаване на сериозна ик. криза, за да се въведат електронните пари. Има и още, но щом за горните неща не се сещаш сам, е излишно да го споделям.

209

Рокфелер "ЛОКСТ

преди 2 години

ПЕТЯ СЛАВОВА ти си недостойна и незначителна форма на живот! Бог ще се погрижи за теб и всички на твоето ниско и продажно ниво.С помията, която пишеш не би могла да изманипулираш дори и ларва (работодателите ти трябва да помислят върху този факт)..Ама никак не те бива...Масово в България хората не обръщат внимание на официалните, корпотативни и чуждопоклоннически източници на лъжи.Знаем кой ви плаща и какво сте длъжни да бълвате поради нисшите ви същности продали душите и бъдещето на децата си

208

Анархия

преди 2 години

Чудех се кой Ви купи и набързо Ви превърна в проправителствени медии, "Днес", "Фрог", "Афера", "Дневник". Май от Козяк са се поизръсили.

207

Анонимен

преди 2 години

Е,и ? Като е планирана какво означава ? Някой може ли да обясни аргументирано целта,същността,кой стои зад това,защо му е нужна,какви трябва да са причинно-следствените обстоятелства на пандемията?Ще обясни ама когато козата роди лъв.Ако не друго,то поне големи философи,разузнавачи,вирусулози,детективи роди тази пандемия.Всеки кряска и претендира за коректив. Не приема друго и цвили както кокошката кудкудяка ,когато снесе яйце,все едно е снесла цяла планета.Да ви ..... в разбирачите.Профани !

206

само за антиваксъри

преди 2 години

Аз ще публикувам утре тайния списък на ЦРУ,с имената на зомбитата заели ръководни постове в политиката и науката,ръководни постове в банковата система,псевдохората,които определята съдбата на човечеството.Информацията е хакната от компютрите на ЦРУ.Очаквайте.

205

Анонимен

преди 2 години

Вирусът е изкуствено създаден в китайската лаборатория и е "изпуснат" съвсем "случайно". Ваксините не помагат - ако помагаха пандемията щеше да е свършила. Най-ваксинираните държави са в локдаун. Никаква вяра на политиците и лакеите им - животът непрекъснато опровергава лъжите им.

204

Анонимен

преди 2 години

Дойче веле - световния лъжец.

203

Joro

преди 2 години

До АнонименИ след като тези групи имат изгода, много е вероятно да са "помогнали" за пояата и мутациите на вируса. И как се доказва че е естествено появил се вирус, и как така се преекспонира опасността за вирус с 0.5% смъртност в световен мащаб? Това вече е неестественото. Където е изгодата, там и причината за раздухването на истерията около вируса. Както няма престъпление без мотив.