35

Гробарчето Таласъм

преди 2 години

Алпът Яга Албасти ви предлага ново усъвършенстване на телата...Но, стареете, не стареете, пак при мене ще дойдете, но преди това, ще ви научат, да са ваксате, за да сте полезни за Ротшилд, Рокфелер и Ко. Самият аз, гробаят съм живото доказателство, че и телата ви са търговска стока, още от раждането та до смъртта, че и дълго след нея. Ротшилд, Рокфелер и ко, отдавна са разбрали, че най-ценната стока на тази планета, по-ценна и от златото е човешкото тяло;)))

34

Анонимен

преди 2 години

Аз отдава съм открил елексира на младоста. Той се крие във пчелният мед и чистите зеленчуци плодове и месо. Бях 40 годишен когато Започнах да гледам зеленчуци плодове и животни. В пчелният мед се съдържа всичко което природата може да ни даде. Всеки ден хапвам по лъжичка мед три пъти на ден. Но вие неможе да намерите такъв мед в магазина и пазарите. Там ви продаваат Гликоза. Сега съм на 85 години а се чуствам като на 45 .

33

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 26/ ПОСТА ТИ Е САМО ЧАСТИЧНО ВЕРЕН! АКО СИ ГЛЕДАЛ ФИЛМА : ЛУСИ 2014 ЩЕ ЗНАЕШ , ЧЕ ЧОВЕК МОЖЕ ДА ЕВОЛЮИРА ДО СЪЩЕСТВО ОТ ЕНЕРГИЯ! НИЕ СМЕ ЕНЕРГИЯ НО, НЕ СМЕ ДОСТАТЪЧНО УМНИ ЗА ДА ЕВОЛЮИРАМЕ ОЩЕ!

32

noema c kumapama

преди 2 години

не съм против развитието на нАуката, дори напротив, но има неща, които няма как да бъдат заобиколени. и на мен ми се ще да си сложа тенджера на главата и да си се повдигам на мускули на дръжките и, ама е... щото винаги има едно но. и този път тук не става дума за откритията на алхимиците от 21 век, а за всякакви лъчения (космически, също), които оказват влияние на всяка една наша клетка, дори само като минават през нея ежесекундно. дори да се скрием и под земята - няма спасение. така е то.

31

Анонимен

преди 2 години

Страхотно

30

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 12/ СТАРЕЕНЕТО Е ПРОЦЕС ЗАЛОЖЕН В ДНК ! АКО СИ ГЛЕДАЛ СТРАННИЯ СЛУЧАЙ С БЕНДЖАМИН БЪТЪН 2008, ЩЕ ЗНАЕШ , ЧЕ ЕДИН ПРОЦЕС МОЖЕ ДА БЪДЕ И ОБЪРНАТ ! БОРОВИНКИТЕ, МОРКОВИТЕ, РИБАТА И СЛАДОЛЕДА ИМАТ ПОДМЛАДЯВАЩ ЕФЕКТ, НО ТОЙ Е ПРЕКАЛЕНО СЛАБ!

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 - Що е то епигеном? Обясни процесана стареене на клетките! Защо се получава, кео го предизвиква и как, ако енда клетка НЕ стареее, ще се превърне в туморна? Обясни ми, как изобщо може д аима туморна клетка, ако тя не си променя фукницята и не прави грешки, породни от неправилно тазчитане на ДНК-то? Та нали стареенето е именно това - загуба на информация! Без стареене на клектата, няма загуба на информаця - няма я възожността, някоя клетак да откаже да умре и да стане тумор!

28

Анонимен

преди 2 години

Айде - дайте сипричните, ЗАЩО точно няма да стане? Лесно е да кажеш, придаота била решала. Тя преди 200 години беше решила, че ще мираме на по 32 години, че децата ни, я изкарат до 10, я не, а една настинка ще е фатална за половината население. Опреации, лекарства, изследвания ,... неее неее. .. лошууу лошууу, упаснуууу ... Въх лели майкоуууу ....

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 - Цикличната защита - "Прекаелн съм умен, за да ти обясня". Не видях и жалк опти, да обясниш, освен да злобееш. Подобни на теб, винаги искат да предизвикат фурор - да кажат нещо гръмко, да им попляскат, да си задоволят егото. Но като не им се получи, стават нападателни. А подомните на мен се интересуват сомо от това, дали нещо е истина и не спират, да я търсят. Хайде - не оябсвнай на мен, а обясни на умните читатели, тогава!

26

noema c kumapama

преди 2 години

започва се. третата световна война ще е между "ваксинаторите"! сега ще вземат да открият и "ваксина" за съживяване на мъртъвци...

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 - И защо мислиш, че ще стене? И кой ти е казал, че ще стават "богове". Богът е същество с пълен и бегзраничен конторл на всякаква материя, всякаква абствракция, всчики физически закони и може да манипулира от субатомни частици, до ВСИЧКИ частици, както си реши, да създава или унищожава и материя и енергия. М... Не съм видял такива амбиции в тези проекти.

24

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА НЕ Е ВАКСИНА А АНТИ СТАРЕЕЩА ТЕРАПИЯ СЪС НЕПРЕСТАННИ ДОЗИ АКО ДОКАЖАТ ПЪРВО, ЧЕ РАБОТИ! ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА ВАКСИНА Е НЕЩО КОЕТО СЪЗДАВА ТРАЕН ЕФЕКТ И НЕ ИЗИСКВА НЕПРЕСТАННО БУСТЕРИЗИРАНЕ! СЪЩОТО КАТО КОВИД Е! ПРИ КОВИД НЯМАМЕ ВАКСИНИРАНЕ А ТЕРАПИЯ СЪС НЕПРЕСТАННИ ДОЗИ НА ВСЕКИ 2 МЕСЕЦА! ВАКСИНА ЗНАЧИ НЕЩО КОЕТО Е ТРАЙНО И НЕ Е НУЖНО ДА СЕ БИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ УЖ ЗА ДА РАБОТЕЛО!

23

nimportequi

преди 2 години

Антиваксъри не давайте да ви убодат с тази ваксина да има за мен ваксъра повече.

22

Анонимен

преди 2 години

От 24 - АЙде кажи ми "по-принцип". Какъв принцип и на основата на кое реше, че стареели ИЛИ се превръщли в тумори?

21

Асан

преди 2 години

Да бачкам до 100 години за пенция..... луди ли сте :)))

20

Анонимен

преди 2 години

"По принцип може да се спре стареенето на клетките, но тогава те се превръщат в туморни! Омагьосан кръг!" - ..... Не, честно - откъде ти идват тея. Значи децата, котио имат турморни образования са остарли, ли какво? "Явно природата и Бог са се погрижили" - Кое от двете? Или ис приказваме, ей тай да има.

19

Анонимен

преди 2 години

А дано!

18

Анонимен

преди 2 години

Значи слагам я на кучето

17

Shark

преди 2 години

А да видим сега. Ако направят такава ваксина дали ще има толкова много антиваксъри и дали ще са така агресивни.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 - Което е добре. Важното е овек да се бори и да прогресира в живоа, а не да му се дава даром.