468

Lucie

преди 2 години

Явно е вярна поговорката, че каквото става при съседите, то ако не вземем мерки, съшото непременно ще дойде при нас..чели ли сте договора между Европейския съюз и една от фирмите за производство на ваксини за корона вирус?..това е информация важна да се види, при условие че нещо се налага насилствено..:)

467

Lucie

преди 2 години

Кирил Петков и неговата шайка да се връща там, откъдето е дошъл..той ще изпълнява, каквото му каже Европейския съюз и частната организация СЗО (т .... сега ще вакснират децата, а после поредното боцкане,.. напр.днес във Великобритания вече се говори за 4-та игла, за инжектиране на хора с компроментирано здраве...не ми е ясно защо тези ваксини с които инжектират населението са не ефектижни, и ваксинираните предават корона вируса, защо трявва насилствено да се налагат на хората,това е престъпление

466

обективен

преди 2 години

Не гласувахте за ВЪЗРАЖДАНЕ сега Кирчо ще ви боцка отишъл е при Урсула Фон дерлаинен за ваксини.

465

Анонимен

преди 2 години

12 години бла бла бла и накрая сатър.

464

Брисов

преди 2 години

Казах ли ви, че чипа е сбъркан!!! !

463

Анонимен

преди 2 години

Днес човека е в Брюксел първа среща първи инструктаж.

462

80%плоскоземец

преди 2 години

Ние сме малък но за сметка на това, много тьп, и тоя е стандартната извадка...

461

Iv

преди 2 години

Чувставан се спокоен, като знам какви важни за страната ни проблеми се обсъждат - ще има ли зелен сертификат за депутатите и как същите ще си получат парите. Ще се преунорят тези момчета.

460

АЗ

преди 2 години

След като представителната извадка на 10% от населението в парламента, може да наложи на 80% неваксинирани да им играе по свирката, значи трябва тези 80% да спрат да внасят данъците си в хазната и здравни осигуровки!!! Да стане ясно кой поръчва музиката в тая държава! Никой няма право да се разпорежда с човешкия живот! В противен случай да си спретнат една държавица тези 10%, да си съберат в нея ваксинираните избиратели и да се развиват!!!

459

Анонимен

преди 2 години

Мутрата от СИК в затвора!

458

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ И ЗА ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ГЕРБ ..НЕКА ДА Е ЯСНО ... СЕЛСКИТЕ ПРЪЧКИ И ПРЪЧОЦИ ... ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СА МИ НА СЪРЦЕ ... ФЕРЩЕЕН ???

457

Анонимен

преди 2 години

Ако и Възраждане се окажат котило uзмекяpu ... Спирам с гласуването ... ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИКОГО ...

456

Анонимен

преди 2 години

Започна се прекалено рано.Хахаха,2рият ден!Представете си какво следва!Борисов правилно каза,че в коалиция се работи най-трудно.И коалицията съвсем не е гаранция за честност. Спомнете си тройната и колко милионери излязоха от нея.Спомнете си имената на Емел Етем,Р.Овчаров,Р.Петков.Дискриминация било сертификата.А не е ли дискриминация да се пренебрегнат 600хил.гласа за Борисов ? Защо БСП,ИТН,ДБ ще управляват като за тях по отделно реално са гласували една шепа хора.Или ПП еднолично или ВСИЧКИ !

455

Анонимен

преди 2 години

Този канадско-български хибрид ... Не вдява ли, че гласувахме за ПП не защото искахме повече Европа ... А защото искахме просто нормални хора, които не крадат ...Не съм ***, казвам го като разочарован гласоподавател ... Гласувах за тях, защото се надявах на нещо по-добро ... Лично за мен, кирил петков ми е твърде сладникав за вкуса ... Но се надявах ... Не мислех, че ще попадна на котило амбициозни Юпита ... Следващият път ... Гласувам за Възраждане ... След тях, НЯМА ДА ГЛА

454

Анонимен

преди 2 години

Баби като баба си, верно. Правото на живот сертификатът не ти го дава, нито дори защитава по някакъв начин. Но категорично отнема правото на труд и свободата. Без смисъл, при това.

453

Анонимен

преди 2 години

Театър зад канала

452

Емигрантка

преди 2 години

Ако ваксината не те докара до усложнения, болница и до смърт след заразяване- значи работи.Най-добре като в Сингапур- ваксинацията е задължителана за здравните и рискови отрасли отрасли, за другите е личен избор но ако се оказат позитивни и се разболеят нямат право на безплатно лечение за ковид- лекар, лекарства, болница, реанимация неваксинираните си поемат разходите. На данъкоплатеца му омръзна да поддържа всеки ***.

451

HMLF

преди 2 години

Почна се! Голям сеир ще е, но няма да е смешно, че пак сме в първи клас! Промяната май няма да е за по-добро.

450

Маските или ОСТАВКА1

преди 2 години

Чакаме да МАХНАТ маските и Сертификати за българи като влезеш в МАГАЗИН.Махнахме *** Борисов.. И тия от "" Продължаваме Промяната"" ще ги МАХНЕМ, ако НЕ искат да махнат арабските МАСКИ, бурки, фереджета..Всякакви педдерази, педдеруги, психопати да се МАХАТ от Парламента и Министерски СЪвет !!! Заради маските ПОСКЪПВА всичко и българите НЯМАТ пари.. Вместо да си купим ХРАНА и Дрехи, педдеразите на Б.Борисов и Сужебните Мошеници искаха да купуваме китайско- турски МАСКИ, тестове и ВАКСИНИ

449

Маските или ОСТАВКА2

преди 2 години

Тия мошеници пускаха китайци и н.е.г.ри- м.а.й.муни да се разхождат навсякъде- по СТАДИОНИ, дискотеки и ресторанти, БЕЗ маски, а искаха българите да НОСЯТ маска като влязат в МАГАЗИН... Хората ГЛАСУВАХА да МАХНАТ маските и Сертификатите за Българи....А чужденците и изглеждащи като чужденци- араби, н.е.г.ри и китайци нека се ГЪЪРЧАТ в МИША дупка с ДВЕ маски, и ТОРБА на главата.