19

Анонимен

преди 2 години

Да, да а след ваксинация най често и вероятно човек среща ангели в отвъдното. Естествено обаче първопричината е ковид и мотаций, а не ваксинките да ама не, но нека мине време и вода да изтече белким хората се севтнат и то да ама не. Е тогава здраве да е.

18

Анонимен

преди 2 години

Ваксисткият култ продължава да твърди противно на всички налични научни доказателства, че ваксинацията предпазва от заразяване. Те станаха вече по-зле от КюАнон.

17

Анонимен

преди 2 години

Никой не ни плаща. Ние четем статиите, докладите, проучвянията и фактите на истинските лекари, които се противопоставят на човекоубийствата и фашизма.

16

Анонимен

преди 2 години

Чакай да позная, това "проучване" е споносорирано щедро от Pfeizer и Bill&Melinda Gates Foundation, нали? Няма как да не е вярно тогава.

15

Анонимен

преди 2 години

Трагедиите за инжектираните със секретните субстанции тепърва започват. Повечето са невинни жертви и ако сме хора, трябва да потърсим сметка на убийците им.

14

Анонимен

преди 2 години

То се знае отдавна за миокардитите при ковид. Само антиваксърите приписват всички последствия от преболедуването на ваксинацията. Защото затова им плащат -за лъжлива пропаганда.

13

Анонимен

преди 2 години

Ами аз си мисля, че вече го карах на крак коронавируса още миналата зима, преди да измислят ваксините. И да, мисля че получих миокардит. Поне докато бях болен сърцето ми почна да прескача, уплаших се и ходих на кардиолог да ме прегледа. Ми какво да кажа, като ми направиха ЕКГ там ясно се виждаха т.нар. "прескачания", тоест нарушения в ритъма, пък и аз си ги усещах. Нищо не ме болеше, ама си е страшно така да си усещаш сърцето. Още пия лекарства, но за 6 месеца вече нямам тези прескачания вече.

12

Бай Х

преди 2 години

точно обратното е около мен има такива случаи, но след фашкина

11

Анонимен

преди 2 години

Явно сред футболистите а и спортистите като цяло е обратното. Само за изминалата седмица трима професионални футболисти, напълно "ваксинирани" според клубовете им, напуснаха игра заради сърдечен проблем.

10

Леша

преди 2 години

Това е най наглото което е писано за цялата пландемия. Месеци преди започването на инжектирането на децата, стотици честни учени предупредиха за опасност от миокардит при младите хора.

9

Мъко,мъко

преди 2 години

На 69 г. съм.Преди 1 година го искарах.Пиех гасена сода биеарбонат,чай,дишах пари от чай- кашлицата изкара всичко..Мазах гърдите със "виетнамското чудо",имах задух определено време,но редовни разходки ми помогнаха..Без ваксини..Сега съм добре.Не знам,докога,но ще умра Без ваксина!

8

Анонимен

преди 2 години

Заразяването от ваксините е 100%. Миокардитът и ракът са следващите последствия, както и доста други фатални диагнози. Имунната система тотално се срива.

7

Професор по БЕЛ

преди 2 години

А да види омикронът.... Той съдя преболедували зафаща! Сал таквиз! Ни един набоден!

6

Анонимен

преди 2 години

Естествено. Може ли да не е така. Сертификата обаче е универсалното лекарство.

5

Сеpтификaтът

преди 2 години

ви прави СТОКА!!! Не стопляте ли още?

4

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖЕТЕ!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Написах коментар, дето ви казах че сте изпуснали "уж" по-често при заразяване с КОВИД. Щото това е единственото проучване стигнало до този резултат. Има над 80 други дето са на противоположно мнение, НО вие изтрихте коментара. Защо?

2

Хасфалт

преди 2 години

Значи, ако си ваксиниран и се заразиш, шансовете да пукнеш от миокардит ти се удвояват!

1

alex

преди 2 години

а ваксинацията не е ли заразяване ????